Pektemek güzel,hazırlık kampı Kasımpaşa'nın dişine göre olmamış zaten.
Pektemek güzel,hazırlık kampı Kasımpaşa'nın dişine göre olmamış zaten.
Kötü başlamamışız bana kalırsa.![]()
İyi gitmiyoruz GS,FB gelmiş GS'yi yenmek çok güzel Elazığ ve Antep'ten de 3 puan alabilirdik.
Pektemek transferi çok iyi olmuş yanlız paylaşımda golleri kimin attığını belrtirsen çok daha güzel olur
Bizim Elazığ'dan puanlar vermeyiz.Fena değil maçlar yani
![]()
Aslında Galatasaray galibiyeti güzel olmuş,Antep'le Elazığ'dan da 3 er puan alsaydık güzel olurdu.
Pektemek hem kendini hemde takımı toplar![]()
Transferleri çok beğendim gerçekten Hazırlık kampına bakma sen önemli olan kampta oyuncular sakatlanmasın ve kondisyon kazansın ayrıca bence hiçte fena başlangıç değil sadece elazığ veya antep maçında 3 puan alaydık iyiydi Başarılar![]()
Pektemekden memnun musun ?
Hani kötü değil ama saçma kayıplar
Elazığ 90+3'te beraberlik yaptı Antep'te ise 90+2'de Pektemek kurtardı ama saçma bir gidişimiz var
Rakip gollerini ve dakikaları mı abi?
Sorma ya alamadık gitti
Dürüst olayım , ilk 5 maçlık fikstüre ben G-M-G-M-G derdim ama tam tersi oldu
Takımı hala oynatamıyorum
Antep'te ipten aldı
Hocam sence taktikte falan ne düzeltsem şu an 4-2(dos)-3-1 oynuyorum ama hala işe yaramıyor
Valla abi 3 maç falan oynadı , Antep'te ipten aldı bizi ama tek forvet yeterli olmuyor şimdi 3 forvete döneceğim
Güçlü takımlara karşı iyisin, denk takımlara karşı tökezliyorsun. Dış sahada biraz performans yükseltirsen Avrupa biletini kaparsın bence.
Beyler Cloud save yapmama rağmen oyun aktarılamadı bu yüzden kapamak zorunda kalacağım
Bana takım önerir misiniz, Sizin de düşüncelerinize göre takım seçeceğim