İlk gruplarlarda Kaski yenmis Ekaterinburg'u onu görünce umutlandım simdi.İmkansız diye birşey yok.![]()
İlk gruplarlarda Kaski yenmis Ekaterinburg'u onu görünce umutlandım simdi.İmkansız diye birşey yok.![]()
7-8 sayi fark ile yense bile kaski yari finale kalamiyor 8 ve uzeri atmasi lazimmis..
Bayan takımımız çok iyi başladı kupanın favorisine karşı. 16-6 yaptık helal olsun bayanlarımıza umarım böyle devam ederiz.
Edit : 28-13 bitti ilk çeyrek helal olsun beee
Edit 2 : 20 fark oldu beyler final geliyo galibaaa
Edit 3 : 50-29 Bitti ilk yarı. Burdan vermeyiz inşAllah.
Last edited by Fearless Coward : 11.Nisan.2014 at 17:38
ilk yarı 50 sayı baya üstün oynadı Galatasaray umarım alacak maçı![]()
Alba Torrens tek başına sırtlıyor valla triple şov yapıyor.66-50 bitti 3. çeyrek.
Ne oluyo yahuumarım buradan vermeyiz
Fark 8'e indi yahu biraz toparlanalım.
Işıl ve Torrens döktürüyor 9 oldu fark. 76-67 öndeyiz.
77-70 bitti bittiTebrikler Galatasaray Tebrikler Alba Torrens
Bu iş bu kadar. Tebrikler Sarayın Sultanları ! Işıl ribaundlarıyla , Alba Torrens sayılarıyla maçı getirdi.![]()
Bizim rotasyon sıkıntılı, final zor olacak.
Bir 2-3 dakika daha olsa maç dönecekti yalnız maçın başında sağlam fark açtık yoksa rahat dönmüştü maç. Alba ve Işıl çok iyiydiler finalde umarım Fenerbahçe gelir de Türk finali izleriz.
evet tarih yazdık ve finaldeki rakibimizi bekliyoruz![]()
Umarım bizim takım bu maçı izlemiştir böyle rehavete kapılıp çıkmazlar maça.
3 oyuncu 40 dakika oynadı bu maçta tarih yazdı Galatasaray finali kazansa da kaybetse de
Helal olsun hiç ihtimal vermiyordum. Sıra bizde kazanıp finale çıkalım.
resmen tarih yazildi dar ratosyanla avrupanin en iyi takima karsi
10 dakika gözümden yaş aktı bir ara 25 farkı gördüm noluyoz biri beni cimcirsin dedim![]()
Ve Fenerbahce-Galatasaray finali olacak.Helal olsun iki takımımıza da.Ligde oynanılan derbide spiker avrupanın en iyi 2 takımı oynuyor demisti de inanmamıstım.![]()
Galatasaray büyük bir iş başardı ve kupanın Türkiye gelmesini sağladı. Finalde seyircisi önünde Fenerbahçe muhtemelen kazanamazdı ve bu sene de ikincilikle yetinirdi. Bu nedenle de Galatasaray'ın kazanmasına sevindim.
Avrupa kupalarında finalde iki Türk takımı karşılaşacak, bu muhteşem. Bu sezon 3. avrupa kupasını da kazanmalarını bekliyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Rotasyonu derin kullanıp güç tüketmemek için hiç fiziksel mücadele etmeden yarı finali geçtik. Finalde 2 Türk takımı olması çok hoş.
İki yıl üstüste Euroleague Finali'ne kaldı Fenerbahçe.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ooo derbi alırım bi dal![]()
Helal olsun, bu sene alalım artık kupayı ve kulübe gelen 3. Avrupa kupası olsun.
Futbolda geçen sene ulaşabilirdik, olmadı ve yakın zamanda olması da pek muhtemel değil ama erkek basketbolda ben Obradoviç'e güveniyorum, orada da iddialı bir takım kurulacaktır.
Bayan basketbolcular namağlup geldi, bu seviyeden düşmeyeceklerdir, her sene dörtlü finale kalan bir takım olacaktır.
Voleybolda da artık 1 numaralı kupayı aynı anda alacak kadrolar oluşturmalı. Diğer amatör branşlarda zaten başarılar sürekli geliyor.
100. yıldaki her dalda gelen şampiyonluktan sonra bu sezon da tarihe damga vuracak bir sezon oluyor. Yerel liglerdeki şampiyonluklarla da iyice taçlanacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Finale Galatasaray ile kalmak çok iyi oldu,ülkemiz adına ayrı bir gurur![]()
Bu gerçekleşti
http://www.izlesene.com/video/fenerb...finali/1482185
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Derbi güzel olacak gerçekten gruptan yenemedik kıl payı kaçtı bu sefer şeytanın bacağını kırmamız şart.Her şeyden önce kupanın ülkemize gidecek olması çok hoş oldu.
Söylesinler bare final Türkiye'de oynansın. Gerçekten çok iyi başarı. Tebrikler iki takıma da. Büyük tebrikler Galatasaray'a ama.
Galatasaray'da bir kız var allah'ım erkek takımlarına koysan oynar. Torrens sanırım ismi. WNBA'dekiler yakında kapar kendisini.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly