Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 45.83%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Sivasspor kazanır

9 37.50%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 102 sonuç

Konu: Galatasaray - Sivasspor | STSL 12. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Burak Yılmaz 2 üçkağıtla 2 sarı görmesine sebep oldu rakiplerinin. Ha bence 2 harekette faul hatta ikinci sarı doğru,ilkinde sarılık hiç bir şey yok ama allah aşkına biraz vazgeç artık şu hareketlerden 2 pozisyonda da kurşun yemiş gibi bir yüz ifadesiyle yatıyor yere. Kaç yaşına geldi hala değiştiremedi şu huyunu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Dany amrabat ve rieraya yeni takımında başarılar bu arada kartları izlemedim ama ucuzsa yazıklar olsun hakeme bu ülkede nelere kart verilmiyor çünkü

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Dany amrabat ve rieraya yeni takımında başarılar bu arada kartları izlemedim ama ucuzsa yazıklar olsun hakeme bu ülkede nelere kart verilmiyor çünkü
    Daha izlemeden yorum yapılmıs yazıklar olsun denmis. Ben senin yanlış sarı kart olabilme ihtimalini sevdim..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk siftah yaptı,hadi bakalım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Daha izlemeden yorum yapılmıs yazıklar olsun denmis. Ben senin yanlış sarı kart olabilme ihtimalini sevdim..
    ekşi sözlükten okuduğum kadarıyla yorum yaptım maçı kırmızı karttan sonra açtım hem hakem de sivası 10 kişi bırakmış ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alkışlar Halis Özkahya'ya
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 kez izledim tam emin degilim ama Sananes burak geçse karsi karsiya kaliyordu galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alkışlar Halis Özkahya'ya
    Burak en sonunda aldırdı kırmızıyı.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Topla oynama: GS %36 - %64 SİV

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Burak için yine bazı şeyler dolaşıyor pozisyonu bilmiyorum noldu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hiç bir şey yok. Objektiflik dışı yorumlardan başka bir şey değil Burak'a söylenenler. Burak, Ümit'i geçmiş karşı karşıya kalacaktı attığı deparla, bariz bir şekilde formasından çekiyor dengesini bozuyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Gs ilk golünden önce aydın karabulut'a faul var net hemde tartışmam bile. Ümit'in ilk sarı kartı çok alakasız, burak her pozisyonda çapraz bağları kopmuş gibi hareketler yapıyor. Dany kartları doğru, umutun sarı kartı alakası bile yok ayrıca aydın karabulut'a sarı gerekiyodu net attı kendini yere.

İlk yarı kartlarla geçti, ikinci devre yine kartlar havada uçuşucak ama gs vermez burdan maçı. Mancini taktiksel zeka olarak çok önde. Tek ön libero oynuyo suan sivas, çok rahat geçebilir gs o bölgeyi ama sivas savunma arkasına top atmaya başlarsa gs işin içinden çıkamaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İlk yarı için tartışmalı pozisyonlar yorumlarım:

- Eboue'ye atılan dirsek penaltıydı, verilmedi. Kırmızı da verilmeliydi.

- Dany'nin 2 sarı kartı da doğru karar.
    İkinci pozisyonda ayağını rakinin bacağına sallıyor hava topunda. Direk kırmızı da verilebilir hatta.

- Galatasaray'ın ilk golünden önce Atif'in kaptırdığı topta Selçuk İnan faul yapmıştı, verilmedi.

- Galatasaray'ın penaltısı doğru karar, el açıktı, top ele geldi.

- Sivasspor'un kırmızı kart pozisyonunda (Ümit'in 2. sarısı) Burak Yılmaz kendini yere attı. 2. sarı ve devamı kırmızı yanlış.

Hakem kontrolü elinden kaçırdı. Facia.

Roberto Carlos 2 stoperi sarı kartlı iken birini çıkarmadı. Çok büyük hata.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kumbara unuttugunu dusunuyorum bu soruyu o yuzden soruyorum eboueye yapilan faul ve dany"nin ilk sarisi cok ucuz degilmiydi cunki eboue"ye yapilan faul ile danynin yaptigi faul ayniydi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Kumbara unuttugunu dusunuyorum bu soruyu o yuzden soruyorum eboueye yapilan faul ve dany"nin ilk sarisi cok ucuz degilmiydi cunki eboue"ye yapilan faul ile danynin yaptigi faul ayniydi
    Zaten o pozisyonun etkisinden cıkamadıgı icin sacmaladı maçın geri kalanında.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Kesinllike unuttum, hatırlattığın için teşekkür ederim ama pozisyonu net görmedim müdahele var orası kesin dudak patladı zaten. İçerde mi dışarda mı orasını kestiremedim dikkatli bakmadım, mutlaka devre arası tekrar verirler maç başlamadan önce ama içerde gibi duruyo o yüzden penaltı doğru karar olurdu.

Fakat dany hakkında seninle hem fikir değilim, ilk faulde kontra pozisyondu ve en ufak temas deparlı oyuncuyu savurur. İki kartta bana göre doğru, aboo'nun dediği gibi maç koptu gidiyo hakem inanılmaz kötü yönetiyo maçı ve direk sonuca etki ediyo.

Aslında bu maçı tartışmanın ve pozisyonları değerlendirmenin pek bir anlamı yok. Çok kötü bir maç oluyor, tabi şahsi fikrimdir.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Zaten o pozisyonun etkisinden cıkamadıgı icin sacmaladı maçın geri kalanında.
    Ben de böyle düşünüyorum. Belli zaten kontrolü çok kaybetti. Zor toplar buradan. İkinci yarı da garip kararlar çıkabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Paslar: GS 128 - 238 SİV

Valla Sivas biraz daha net pozisyonlar bulabilse gol gelecek gibi. Her an her şey olabilir. Bir kontrayla Galatasaray farkı 2'ye de çıkarabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Melo'nun uçusu süperdi baya estetik bir hareketti.Yahu tamam faul varda nedir bu hareketler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak kendini atmada da 100 ler kulübüne girdi mi acaba ? bi istatistiği falan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Cicinho sarı kartı varken topu yere fırlattı sarı vermedi hakem.İyice kontrolü kaybetti iki taraf içinde rastgele düdük çalıyor.

Nesil
    2007

Verdiği sarı karta bak ya O pozisyon ya faul değildir ya da direk kırmızıdır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cicinhonun oyundan atilmasi lazimdi topu yere sektirdigi icin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hakem iyice sasirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Cicinho sarı kartı varken topu yere fırlattı sarı vermedi hakem.İyice kontrolü kaybetti iki taraf içinde rastgele düdük çalıyor.
    Yalnız orada çok saçma bir ofsayt kararı verdi. Birde üstüne 2.sarıdan kırmızı verseydi tam bir skandal olurdu. Sarı arıyorsan düdükden sonra topa vuran Burağa verilmeyen sarıyı söyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Yalnız orada çok saçma bir ofsayt kararı verdi. Birde üstüne 2.sarıdan kırmızı verseydi tam bir skandal olurdu. Sarı arıyorsan düdükden sonra topa vuran Burağa verilmeyen sarıyı söyle.
    Düdükten sora topa vuran Burağa sarı kart verilmeliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sivas'ın penaltısını dillendirmiyor bile spikerler helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hakem 2 taraf içinde kötü maç yönetiyor şuanda.2 tarafada verdiği vermediği çoğu karar hatalı.O yüzden ne Gs'li arkadaşlar ne de rakip arkadaşlar kendilerine pay biçmeye çalışmasın bence hakem komple kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem kenarda ip atlasin
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hangi hakemimiz iyi ki. Burdan gönüllüler toplayalımda adam gibi hakem çıkar belki.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri