İdman Tv'de Yayınlayacak Maçı Oradan İzleyebilirsin Bülbülüm
Maça Gelirsek Madrid GS'yi Parçalar Adamların U15 Takımları Bile Galatasaray'a Kök Söktürür![]()
![]()
İdman Tv'de Yayınlayacak Maçı Oradan İzleyebilirsin Bülbülüm
Maça Gelirsek Madrid GS'yi Parçalar Adamların U15 Takımları Bile Galatasaray'a Kök Söktürür![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Jese forvette bizim Chedjou halleder onu.Bale'yi de kitledik mi tamamdır bizde maç.
Pepe Drogba'dan uzak dursun bir de tamamdır.
Bu arada Farda TV verecek maçı uydu'da vardır herkeste.
Sanırım Ahmet İphone 6'nın Deneme Sürümünü Kullanıyor
Ahmet Apple ile % Kaç Ortaklığın Var![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Çakma i phone 6 almış çakal bizi yiyo.![]()
Kaldı 15 dakika şimdiden Allah yardımcımız olsun inşAllah 3 puanı alırız.
Galatasaray'a başarılar.Tek soru işareti Amrabat bana göre.
arkadaşlar heyecan yok
Maçın sonucunu gerçekten merak ediyorum
Karim Benzema ve Xabi Alonso yedek bu 2 oyuncu dısında as kadroyla cıkmıs Real Madrid.Skor tahminim 4-1.
%100 kaçırdı bale ama ofsayt vardı.
Beraberlik maçı gibi duruyor ama Madrid tek farkla falanda kazanabilir. Yürekler tabiki temsilcimizin yanında...
İphone 8'den Tapatalk
aracılığı ile gönderildi
Eboue'nin sürekli yerde sakatlanma ayağına zaman geçirmesine deliriyorum resmen.. Gerçekse bile inanasım gelmiyor.
Bu spikerleri anlamak mümkün değil ya, avrupada takımlarımız 10 metre ofsayttan gol atsa ona bile bahane bulurlar.
Ramos kırmızı
Ramos kirmizi ve tam çizgiden frikik aldı umut.
Jese çıktı Nacho girdi.
10 kişi olsalar bile fazla saldırmamak lazım sonuçta rakip öylesine bir Anadolu takımı değil.Gerçi öyle istesekte saldıramayız da işte,denememek lazım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Penaltıdan Vidal'in golüyle Juventus 1-0 öne geçti.
Bale attı öndeler.
Böyle de gol yenmez ama
FM Gazetesi
Gooooooooolllllll Umuuuuut !
Umut Şampiyonlar Ligi'ne endekslemiş kendini![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Kasım.2013 at 00:39 Reason: seviyeyi koruyalım.:)
Erayın hatası, çok basit bi gol bence.
1-1 olmuş Juve maçı gibi![]()
Umut gerçekten çok değişik ve çalışkan bir adam. 2 yıldır ne zaman ihtiyaç olsa Umut üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.
Drogba'da süper pas attı be.Umut zaten böyle önemli maçlarda daima 11 başlaması gereken bir oyuncu efsane pres yapıyor yine.Burak'ı da alıp 3 forvet oynamalıyız bu maçı almak istiyorsak bu riske girmek lazım.
Skor tahminlerim;
3-3
3-1
1-2
Maçı gram izlemedim,sadece tahminHaydi çocuklar,haydi Galatasaray
![]()
Umut gibi forvet vallahi zor bulunur. Adamda bitmeyen enerji var , üst düzey olmasa da son vuruş var , işini kesinlikle savsaklamayan bir adam. Zaten tekniği , oyun görüşü falan olsa avrupada rahat oynardı. Galatasaray çok şanslı bu yönden.
Oyun anlamındaysa son derece sıkıcı bir maç. Saman alevi gibi pozisyonlar oluyor. Galatasaray'da Melo çok sakat oynuyor takımını ikinci yarıda yalnız bırakırsa şaşırmam. Real'de ise İllaramendi çok pas hatası yaptı. Heyecanlı sanki.
İkinci yarı Dany-Riera değişikliği maça çok şey katar. Rakip zaten 10 kişi , bekleri iyice çıkarmak lazım ama Dany ile olacak iş değil tabii ki.
Artık gol yemeyiz bence zaten forvetsiz oynuyorlar.Erken gol atarsak kapanalım derken yeriz belki anca öyle yeriz yersek.Drogba ya da Umut atar 2-1 yeneriz diyorum ben.
Erayin kaleci olmadigi ispatlandi onu amatordeki kaleci yemez yahu. brumada birseyler var ama mac kondisyonu yerlerde gerekirse ligde defansi full yerli yapmaliyiz.