bu haliyle fm çok güzel geerek yok 3 boyutluya
bu haliyle fm çok güzel geerek yok 3 boyutluya
biz halimizden memnunuz)
böyle başladık böyle de bitiririz memnunuz bu halinden
güzel olmaz bence
öyle birşey olduğu an fm yi bırakırım![]()
salı günü cuma namazından sonra
bende 3/D istiom(herkez beni bilir konu fln açtım 3-d savaşçısıyım) diosunuz aynı pozisyonlar olur illa fifa gibi olcak die bişi yok ben si games e güveniyorum gelişmiş bi teknoloji ile süper hale gelebilir bence.böle çok saçma adamın ayak hareketini adamı ne hareketle geçtiğini topa nasıl vurduğunu fln hiç görmüoz
kardeşim sonuna kadar arkandayım öle olsun isteyen istediği gibi oynasınOriginally Posted by BaD BoY
Arkadaşlar elbette böyle daha iyi fakat ben 3d oyuncu dosyası indirdim artık yuvarlak değil oyuncular sensible gibi süper oldu 3d gibi.
Ben zaten ikiboyutu bile açmıyorum direkt text tabanlı oynuyorum...
3D isteyen arkadaslara:
fifa veya pes gibi oyunların bu sekilde ne kadar gerceklikten uzaklastıgını goruyoruz.. topa elle dokunma bile yok
ayrıca 3d maç motoru yuklenirse oyun oldukca yavaslar
zevk alınmaz..
menajerliğin zevkini tadın..![]()
peluk sn hangi devir pes ini oynadın.artık elle oynama war fifa gibi dandik bi oyuna bile koydular
pes 4 pes 5 falan işte..
ama demeye caalıstıgım sey su..
oyuncuların yaotıgı klas hareketler veya klas paslar iyi simule edilemezse oyunun saygınlıgı azalır bence....
ve oyun cok cok yavaslar... cok yer kaplar
oyunun su anki ozelliklerini koruyup bir de 3d olması imkansız gibi bişey.
bence de mantıksız... yani benim gorusum yanlıs anlasılmasın
bnce Sİ GAMES her şeyin altından kalkar süper de yapar.kendi yapamazsa maç motoru için başkalarıyla anlaşır.ve total club manager de 3-d ama öle yavaş deil ayrıca boğucu derece de de çok detayı war tabiki tcm gibi bi 3-D istemiom.irenç öle.ama cm 06 daki gibi boyutlarla eli kolu olan koşan yürüyen hareket yapan bi 3_d harika olur.ayrıca hellhammer ark. sn hangi yama ile oyunu o hale getirdin sölesende bende yapsam
ya total club berbat bi oyun gerceklikle alakasız bence..
fm asla ama asla boyle bişey yapıp saygınlıgını bozmaz..
bosuna ümitlenmek yersiz cnkü fm de asla 3d mac olmaz...
2d olsun ama biraz geliştirsinler...Mesela çalım atarken daha gerçekçi daha estetik katsalar iyi olur.Sağdan atmak soldan geçmek,Ronaldinho'nun hareketi gibi...Goller felan daha geliştirilebilir...3d olacaksa da çok gelişmiş olsun.
biz böle alıştık bu oyuna eğer 3d oyun en başından beri istenseydi cm ve fm bu kadar tutmazdı kaldıki patlama yapmış ilk menajerlik oyunu olan cm 01-02 de pullar bile yoktu
arkadaslar çoğumuz 2d kalmasını istiyoruz,fm mixden memnunuz ve bu şekilde gitmesini istiyoruz.Zaten 3d yapıldığı an oyunu bırakırım walla...
arkadaslar çoğumuz 2d kalmasını istiyoruz,fm mizden memnunuz ve bu şekilde gitmesini istiyoruz.Zaten 3d yapıldığı an oyunu bırakırım walla...
arkadaslar çoğumuz 2d kalmasını istiyoruz,fm mizden memnunuz ve bu şekilde gitmesini istiyoruz.Zaten 3d yapıldığı an oyunu bırakırım walla...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
birde 3d olursa çok daha yavaşlar oyun. çok ağır olur bence, 2d daha iyi
kesinlikle olmasın zaten olmicakta
şu hali daha güzel keyfini çıkar
Bu oyun o görünüşüyle bir efsane. O yüzden kimse bu oyunun bu görünüşüyle oynamasın![]()
2d çıktığı zamanda çok eleştirilmişti ama şimdi bundan vazgeçemiyoruz değilmi?
gün gelir 3d olarak çıkar o zamanda ondan vazgeçemeyiz.çünkü adamlar neyi nasıl yapacağını iyi biliyor.
3d güzel olurdu ama şimdiki tadı vermez o zaman
bencede abi fm nin farkı bu gerçi bölede çoğu gol pozisyonunu ezberledik ama ii böle![]()
birgün herkes FENERBAHÇE'li olacak
yok be, cok kolay olmasi hic de zor degil ve inanin ayni zevki ve ayni coklu degisik pozisyonlari bulablirsiniznasil mi,
goreceksiniz, size diyorum bakin, kaynak kesin bi yerden soylesemde inanmassiniz !!!
bu 2007 degil ama 2008 galiba DVD ROM olacakiste bu 3D icin ilk olumlu ve buyuk adimdir,
cd 700mb (oyun ancak bu kadar demi, 500mb bisey) ama
DVD ROM 4.5 GB (4500mb) eeee artik anlarsiniz ve dusunun
unutmayin oyunlar artik DVD ROM OLAMAYA BASLIYOR !!!![]()
Hellhammer msj da attın benim oyun 3-d gibi dedin bana ya msn den ya da siteye upload la at psl msn im [email protected]
bi de yusufislam bilgi kaynağın ne nerden bilion öle olcağını?
nerden indirdin link atar mısınOriginally Posted by HellhammeR
bende istemiyorum 3D olmasını fm nin ozelligi birazda hayalgücü gerektirmesi golleri hayal edin daha guzel oluyo![]()
umarfarukum sakın indirme ben nette dolaşan ne kadar 3d yaması varsa denedim ama hiçbiri güsel deil hele hellhammer dediği en kötüsü bu arada yusufislam soruma cvp bekliyom yazdığının kaynağı war mı?
Kaynak ne?Originally Posted by yusufislam
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...