Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

2 25.00%
  • Berabere biter

2 25.00%
  • Beşiktaş kazanır

4 50.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Beşiktaş | STSL 17. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Beşiktaş'ı gözümüzde mi abarttık ? Şuanki durumuna çok üzülüyorum.
    Abartılmadı aslında dışardan o kadar vurmaya çalıştılar ki yıkamadılar ama sendelettiler.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Abartılmadı aslında dışardan o kadar vurmaya çalıştılar ki yıkamadılar ama sendelettiler.
    Beşiktaş ikinci yarı nasıl bir transfer politikası izler bilmiyorum; ama Şampiyonlar Ligi için çok iyi bir seri yakalaması şart.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İlk dört maç ve geriye kalan on üç maçlık tabloya bakıldığında cidden çok şaşırtıcı. Maçta zaten Gençler'in en kötü bir puan alacağını düşünmüştüm. Zec çok güzel bir gol atmış. Stancu ise imkansızı başarmış. Olcay'ın golüne gelecek olursak daha önce Henry, Arsenal'de böyle bir gole imza atmıştı. Hatta Lig Tv'nin sitesinde de var o aklıma gelmişti direkt. Orda hakem vermişti golü.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beşiktaş şimdi 3.olursa,ŞL ön eleme oynuyor değil mi ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Beşiktaş şimdi 3.olursa,ŞL ön eleme oynuyor değil mi ?
    Aynen. Normal şartlarda lig ikincisi gibi gözüküyorlar Fenerbahçe'nin cezasından dolayı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yakın bir arkadaşın düğünündeydim, maça bakamadım. Açıklamalara göre, bariz bir golümüz yenmiş ve kötü bir futbol sergilemişiz. Devre arasına en azından yenilmeyerek girseydik iyi olurdu; ama devrenin bitmesine sevindim. İkinci yarıda sakatlarımız eksiksiz dönmeli mutlaka ve en az 2-3 çok sağlam, direk 11'e koyacağımız transfer şart.

Bjk kendi icindeki bizim hakkimiz yeniyor psikolojisinden dolayi konsantre olmakta sorun yasiyor tabi bu onlarin suçu degil fakat devre arasinda olanlari unutup sadece futbola konsantre olmalari lazim bence bjk tam bir antrenör takımı eger dedigim gibi olursa bjk ikinci yari iyi bir performans sergileyecektir. Kamp cok onemli bence uzak izole bir yere gidebilirler sene başında bilicin koyune gitmislerdi onun gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Genc Kartal

Olcay'ın pozisyonunda hakem kullanmadan önce dudugu göstermişse oyuncu kullanamıyormuş.
    TFF talimatlarına yeniden baktım da onunla ilgili ekleme yapılmış zaten.
    Yalnız bu ligden lige değişiyor. Düdük gösterme sadece bizde olan bir şey. Zaten düdük gösterme diye bir "oyun durdurma" proseduru saçmalıktan başka bir şey değil.
    Avrupa'da şöyle yapılır. Faul düdüğü çaldığı andan itibaren oyuncu serbest vurusu kullanabilir. Hakem dudugu calıp faulu verdikten sonra baraj yapacagını belirtip ya da oyuncu değişikliği olur herşey olabilir ikinci bir düdükle oyunu durdurur. Hatta o ikinci düdük kısa ve ardarda olan bir düdüktür.

Yani pozisyonda hakem dudugu göstermiş ise Olcay'ın sarı kartı dogru TFF talimatnamesine göre

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Pozisyondan sonra aklıma ilk gelen bu gol olmuştu.

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-h...igi-o-olay-gol

ligtv'de koymuş.

bu da Olcay'ın pozisyonu.

http://www.ligtv.com.tr/haber/olcay-henrye-ozendi-ama

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sağol abi bilgilendirme için.Zaten pek tartışılmamıştı bu pozisyon.Herşeyden öte pek içime sinmezdi zaten takımımın böyle bir golle puan/puanlar alması.Bana göre pek etik değil böyle bir gol atmak.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri