Birde steamını verirmisin.
Birde steamını verirmisin.
Son maç güzel olmuş.
Takipteyim ilgimi çekti takım seçimi
transferlerini beenmedim dedim çunku takımın yapısıyla uyuşmuyor fifa mundialda izledim genç oyuncular bulup çıkartıp şampiyon olmak yaslı aldın diye normal kosullarda iyi oyuncular son maç güzel olmuş n. dicayı fm 08 den bilirim o zmn her takımıma alırdım
Bayağı uğraş vermişsin hocam eline sağlık.Bence transfer gerçekçi ve gayet güzel neden beğenmedi arkadaşlar pek anlamadım![]()
Aynen gaza geldi takım
Teşekkürler,umarım ilginiz devam eder.
Anladım şimdi hocam.Gönül isterdi ki o felsefeyi bozmayalım,ancak ilk sezon için veteranlar şart.
Sağol hocam,arkadaşlar takımın reeldeki genç oyuncu felsefesine aykırı transferler yaptığım için eleştiride bulunmuşlar![]()
Başarılar (:
Sunumun Çok Güzel Önemli Olan Oyundan Haz Almak
Transferlerin Bence de Gerçekçi Öyle Daha İlk Sezondan Zart Diye Oyuncu Bulunmaz Eleştirilerin Yersiz Olduğunu Düşünüyorum
Ayrıca Başarılar Ara Ara Takipteyim Listeme Ekledim Kardeşim![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sağolasın yasavulbaşı Bağa Tarkan!
Teşekkür ederim,umarım kayınçonun egemenliğini bitireceğimSkoric'in ismi güzel kendisi de fena gitmiyor şimdilik bakalım
Teşekkürler kardeşimLigde sürprizler yapıyoruz
VIITORUL'A SAKATLIK ŞOKUKARA ÇOCUK AYAĞINI KIRDI!
Katıldığı bir televizyon programında sakatlığı hakkında bilgi veren Pashov:"Önceleri çıkık sandıydık.Ellerinde kocaman çantalarlan goştura goştura gelen sağlık ekibi dedikleriniz bildiğin çıkıkçı.Baktı bana bi yol:"Kırık değildir bu çıkıktır,kırık olsa duraman"dedi.Apar topar hastaneye kaldırdıklarındaysa doktor ayağın perti çıkmış dedi.Sahalardan 5 ay uzak kalacağım,çok üzgünüm"
BÜYÜK STEAUA YARDIMI
Kayınço Steaua'dan 4 oyuncuyu; maaş ve kiralama bedeli ödemeden kadromuza kiralık olarak kattık.Kendileri tamamen alternatif olmaları için kiralandılar.Ancak 23 yaşındaki Mihai Radut,Nicolae Dica'yı kesebilir.24 kişilik kadroyu 28'e çıkartarak adeta sakatlıklardan korkmuyoruz dedik.İsimlerine tıklayarak profillerine ulaşabilirsiniz
Mihai Radut - AMC
Mihai Costea - STC
Leandro Tatu - FC
Andrei Prepelita - MC
4.HAFTADINAMO BÜKREŞ'E BİR DE BİZ DÖŞEDİK
4.haftaya girilirken şampiyonluk adaylarından Dinamo Bükreş 17.sıradaydı ve galibiyeti yoktu.Onları formsuz yakalamışken biz de affetmedik tabiYeni transferlerimizden Prepelita çok iyi oynadı.Bu kadar golü başka takımdan yesek takımı falakaya yatırırdım ancak rakip güçlüydü.2-0 geriye düşmemize rağmen 2-2'yi erken bulduk ve devre arasında oyunculara ŞU ŞEKİLDE bağırmam sonucu getirdi.
PREPELITA'YA NAZAR DEĞDİ !
Çiçeği burnunda Viitorul'lu Prepelita geçtiğimiz Dinamo Bükreş maçında taraftarları büyülemişti.Ne var ki maçtan bir kaç gün sonra sakatlık haberi geldi.6-7 hafta sahalardan uzak kalacak orta saha oyuncusu çok üzgün olduğunu söyledi.
5.HAFTAVASLUI'YE DİŞ GEÇİREMEDİK
5.hafta maçımızda yine ligin güçlü bir ekibini bu kez evimizde ağırladık.En az onlar kadar top oynasak da en büyük problem olarak bitiricilik farkı ortaya çıktı.Beni sevindiren olay ise forvetimiz Niculae'nin yine golünü yazmış olması
DEVAM EDECEK...
Tanıdık isimleri katmışsın kadroya, bu bir artı.Artık Steau Bükreş'in egemenliği yavaş yavaş bitecek gibime geliyor.Umarım Skoric ismine uygun oynar![]()
Transferlerin bence de gayet iyi, ilk sezonda baska kimleri transfer edecektin ki zaten
Lige ise iyi baslamisiz![]()
Son maç hariç iyi gidiyor takım .
O da nazar boncuğu olsun hocam.![]()
Zevkli bir kariyere benziyor. Başarılar![]()
Başarılar dilerim hocam , takipteyim![]()
İyi gidiyor