Ah be kuyt
Ah be kuyt
oncesinde ofsaytti sanki
Kuyt nasıl kaçar o. Sarı kart ta çok garip oldu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kuyt harbiden çok yeteneksiz bir herif. Nasıl kaçırdı onu anlayamıyorum
kuyt zoru başardı
Kuyt yuh artık
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ararız o kaçanları yazık olucak
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Son dk filan her türlü alırız bu maçı...
iyice yarı sahamıza gömüldük. 4411 gibi bir sisteme döndük yanlış görmüyorsam, sanki beraberlik istermişiz gibi.
ileri çıkışlarda sorun yaşıyoruz, çok top kaybetmeye başladık çıkarken.
salih'iniz giriyor oyuna.![]()
Eskişehir'deki Jorquera iyi topçuya benziyor.
erkan müthiş plase vurdu 2-1 oldu
golün geleceği belliydi. erkan zengin 2-1.
Pofff ne goldu be
FM Gazetesi
Kuyt imkansızı başardı. Atamayana atarlar oldu birazda.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gün geçtikçe dibe vuran bi Gökhan Gönül var ne yazıkki. Sağ kanat otoban oldu yazık. Dönemeyeceksen çıkma ileri be çocuk.
O golleri kaçırırsak yeriz golü. Beraberlik çıkartmamız lazımdı en az mağlubiyet kötü oldu ama belki oluşan rehaveti kaldırır ortadan. Forvetsiz çok canımız yanar ayrıca.
hadi geçmiş olsun.
Cepten yedik puanı, tebrikler Eskişehir maç hakkında tamamen yanıldım. Emenike'nin olmayışı başka bir yedek forvetimizin olmayışı bizi yenilgiye götürdü.
Ama Holmen ile başlamak hata oldu demiştim; Holmen'in çıkıp Mehmet'in girmeside bana göre hata oldu.
Sıkıntı değil. Arada bir maç kaybedilir. Bir santrafor kesin alınır artık. Haftaya kazanır, devam ederiz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Meireles'e nasıl bu kadar dayandı anlamadım.Bu kadar kaçan pozisyondan sonra iyi oldu maglubiyet.Artık son dakikaya güvenerek oynamayız.
Kredimiz vardı birazını tükettik. Haftaya Sivas deplasmanından 3 puan çıkartmamız lazım.
Sağlık olsun puan kayıpları tabiki olacak lig bu sonuçta. Bu maçı unutup diğer maçlara bakmalıyız artık.
Ersun Yanal bu saçma taktikle oynadığı sürece biz hep zorlanırız. Sahada Meireles gezinirken Holmen'i çıkarınca maçı verdi. Kendini daha maça başlamadan şartlamış Holmen'i çıkarıcam diye. Adam sahadayken Eskişehir top yapamıyodu ne zaman Holmen çıktı Eskişehir rahat rahat gelmeye başladı. Tabi golü kontradan yedik ama asıl maçı kaybettiren o değişiklik oldu bence. Haftalardır bu Kuyt'ın oynamaması gerekir diyodum ve yine diyecem. Bir oyuncu bu kadar çok top kaybı yapar mı? İstediği kadar koşsun bana bi faydası yok, topu kaybetmesin en başta. Meireles yine hiçbir şey yapmadı, Sow ortaya geçince yine kayboldu ve en büyük lafım Topal'a. 2. yarı bütün topları rakibe attı, yediğimiz golde veremediği pas da inanılmazdı.
Şimdi Webo da sakatlandı bakalım ne olacak. Yine transfer yapmadan devam kararı mı çıkacak. Şu Gökhan Gönül de mümkünse antrenman yapsın artık, sanki sadece maçlara çıkıyormuş gibi bir hali var.
Maçın kaybedilmesi önemli değil ama bir takım hatalarından hiç mi ders almaz. Sene başından beri şu saçma taktikle devam ediyoruz, artık değişmesi gerek bunun. Tabi oyuncuların da değişmesi lazım. Mümkünse Kuyt ve Meireles artık kulübede otursunlar, ya da tribünde. Şu uzun top ısrarını da anlamış değilim. Bir tane hava topu alamamışız ama ısrarla hava topuna devam ediyoruz. Maçın son pozisyonu ben kenardan yırtındım resmen oradan top şişirilmez diye ama yıllardır futbol oynayan adamlar bunu düşünemiyorlar.
Çok dolmuşum kusura bakmayın daha anlatacak çok şey var ama...
1 hafta daha eksildi geçen hafta aldığımız avantajı harcadık sadece kıyametler koparmaya gerek yok. Sadece düşen bir form var ve eksilen forvetler sorun olarak gözüküyor. Ki Galatasaray'ın yarın kazanacağının garantisi yok ( bence kazanıcaklar ama oynanmadan bişey diyemeyiz )
Bu yenilgi elbette çok bir şey kaybettirmez Fenerbahçe'ye ancak gelecek haftaki Sivasspor deplasmanıda çok zorlu olacak. Sivasspor kendi evinde çok iyi oynuyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
F.Bahçe'ye yerli bir forvet şart bence. Hatta yabancı kontenjanı da 1 kişilik açılmışken hücuma dönük yabancı orta saha da alınabilir. Aksi halde, bugün olduğu gibi gol sıkıntısı yaşamaya devam ederler, sakatlık durumunda.
Eger Galatasaray gecen hafta kazanabilseydi bu hafta cok farkli seyler konusuluyor olabilirdi lig hakkinda fakat Fenerbahceli arkadaslarimiz rahat olsunlar bence iyi ya da kotu oyunla haftalari tuketiyolarlar.
holmen o kadar hafta oynamamasina ragmen bence iyiydi iyi oynadi bugun ersun hoca yanlis degisiklik yapti bence..
Ertuğrul Sağlam'ın oyuncu tercihlerine şaşırdım bugün neyse ki Kamara ve Necati'nin girmesiyle Eskişehir'in pas yüzdesi ve oyun hakimiyeti arttı sonucunda golü de buldu ve maçı kazandı.Fenerbahçe ise ayağına gelen fırsatları değerlendiremedi.Ayrıca Fenerbahçe'nin eski ritminin devam edeceğini düşünmüyorum bundan sonra.