Oyunu geçen seri ile kıyaslarsam geçen seri daha iyiydi. Ama en kötü seri bu değil, 11. Beni en çok çıldırtan seri 11 olmuştu.
Oyunu geçen seri ile kıyaslarsam geçen seri daha iyiydi. Ama en kötü seri bu değil, 11. Beni en çok çıldırtan seri 11 olmuştu.
peki yazar mısın(entry girmesen de çaylak olup yazar seçildin mi yani)? bunu ekşi'ye bakış açını öğrenmek için soruyorum ö.m lere falan cevap yazmıyorsun çünkü başka soracak yer yok twitter formspring ask.fm falan olsa hayatımda sormadığım kadar soru soracağım birikime sahip birisin o yüzden bunu diyorum.
Beyler gecen seneki oyunda oyunculara sut cekmeme talimati veriyorduk bu oyunda dun ilk kez kaleyi gordugunde vur komutunu denedim ve basarili oldu. Tabi 2. bir taktik fe yapmak gerekiyor bi oyunda ve yeni arayi slar. Yanildigimiz nokta bir onceki oyuna gore taktk ve bireysel komitlarimizi yapmamiz. Ve moral ile mac icinde taktiksel degisiklikler yapmak da cok onemli bu sene bence.
Serinin en kötü oyunumu bilmem ancak son 10 yılın açık ara en kötü oyunu. Bir insan hiçmi açıp oynamaz. Ben oynamıyorum iste o derece soğuttu. Imkan olsada ücret iadesi alabilsem keske. Bu kadar dandik ve her güncelleme ile dahada dandiklesen bir oyun görmedim.
Hata çok gerçekten. Ama en kötü demek haksızlık olur. Biçok yönüyle iyileştirilmiş oyun. İlk hali kötüydü ama son update toparladı.
SI'ın en büyük hatası saçma sapan detaylara girip oyunun esas bileşenlerini yeterince geliştirememesi. Transfer ve maç motoru bunca zamanda çok daha iyi olmalıydı. En azından artık rakip teknik adamların oyuna adam gibi müdahale edebilmesi lazım
Her sene oyun ilk çıktığında bu tarz yorumları çok duyduk.Oyun bence güzel.Özellikle son durumuyla.
Sizin futbolcularda çok gol kaçırıyormu ? Her maç çok bariz fırsatları kaçırıyorlar. Bu durum rakip oyuncuları içinde geçerli.![]()
Kontra anlayışla rakip ceza sahasına paslaşarak gir talimatı vermeme rağmen kanatlardan girip yan ağlara vuruyorlar2 sene Moussa Sow, 1 sene de John Guidetti'yi forvet olarak kullandım. İkisi de epey gol attılar ama kaçırdıkları attıklarından daha fazlaydı. Kimi maçlarda kaleyi bile tutturamadılar. Çoğunlukla karşı karşıya kaçırdılar.
Oyunda bi dandiklik görmedim.Eğer dandiklik dediğiniz zorluksa komik bir durum tabi.
fm 2013 de Beşiktaş'a Wanyama diye bir oyuncuyu almıştım adam öyle bir buglu oyuncuydu ki ceza sahası dışından her maç 2 3 tane şut çeker o şutlarda üst direkten auta çıkardı..Yani bu dediğim 20 30 maçta oldu artık alıştıydım topu ayağına aldığında kesin üst direkte patlayacaktı top.
ve bunun gibi çok ama çok bug vardı fm 2013de
hayatımda ilk defa fm 2013 ve fm 2014 ü orjinal aldım dahada almam oyun falan.
Bende de Demirspor'a aldığım Kakuta'da olmuştu bu durum. Adam orta sahanın sağından topu alır ortaya getirir sonra iyice sürer ceza sahası çizgisine kadar gider ordan da hep zayıf bir şekilde auta vururduBen de aynı şekilde top Kakuta'ya gelince kesin yine aynısı olacak derdim.
Ama yine de FM14 bence en zevksiz seriydi.
evet mükemmel değil ama çok kötü demek haksızlık bana kalırsa 2009 ve 2011'de iyi değildi..