Şu futbol zekası oldukça kısıtlı olan Emenike'ye 13 milyon € vermek. Sorun derin.
Şu futbol zekası oldukça kısıtlı olan Emenike'ye 13 milyon € vermek. Sorun derin.
...
emenikeyi elden çıkarmak lazım kısır bir maç olacak galiba bu arada kuyt yazdı golü
Dirk Kuyttt
Hababam Güm Güm Güm
kuyt guzel atti gercekten stoch tarzi![]()
manganeye nasil kart cikmadi yahu resmen cift daliyo
Bu maç sonunda şampiyonluğumuzu ilan ederiz...
Fakat Erciyes o kadar da kötü oynamıyor her an gol atabilecekleri gibi bizim 2 hatta 3 bulmamız gerek.
Emre'ye yapılana faul bile vermedi yahu yuh artık.
%100 kırmızı kart olması gereken bir pozisyona foul bile verilmedi.
Emenike kötü oyuncu değil fakat bizim oyun tarzımıza uyan bir oyuncu da değil. Umarım dünya kupasında iyi bir performans gösterirde iyi fiyata satarız.
Mehmet Topal'ın önemi Emenike, Sow ve Kuyt gibi takım savunmasında 3 tane etkisiz elemanla oynamamızdan kaynaklanıyor. Kuyt bir nebze pres yapıyor ama diğer iki oyuncu oyun içinde bu yönde yok. Kötü bir sistem ve kötü oyuncu tercihlerimiz var. Kötü oyun da akabinde gerçekleşiyor ama işte isimler kalite olunca skor almak zor olmuyor.
...
O pozisyonda faul bile vermedi hakem.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emenike'nin problemi hala anadoluda oynadığını sanması. Burası Fenerbahçe ve bu takımda Emenike'den değerli en az 5 futbolcu var. Arkadaşlarına ve Fenerbahçe seyircisine saygı göstererek oynamalı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
kirmizi cikabilirde cikmiyabilirde ama sari net...
https://vine.co/v/MhZzVtDHaxl
Hakem pozisyona çok yakındı görmemesi garip. Yetersiz bir hakem demekki veya art niyetli. Bana art niyetli gelmedi, yetersizliktendir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İkinci yarı hayırlısı
vine.co/v/MhZWM1jETAq
Football is simple,but Football Manager is not
Alper Selçuk Şahin'e selam çaktı![]()
Volkan resmen uzadı
Emre kırmızı yerine sarı gördü.
Hakem yetersiz çok net
Football is simple,but Football Manager is not
Emre öcünü aldı resmen.
Oha diyorum oha bu mu penaltı ? Yok artık...
hakem resmen biçti maçı
Edinho 1-1
Yazarken Emenike attı 2-1 oldu![]()
Türk Futbolunun Katilleri Türk Hakemleri...
Edit:Tekrar izledim penatı bence![]()