Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

3 13.64%
  • Berabere biter

8 36.36%
  • Fenerbahçe kazanır

11 50.00%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 87 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe | STSL 26. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emenike yerine Webo'nun oynamasını dilerim. İleride top tutmamız ve oyunu karşı alana yıkmamız gerek. Zaten deplasmanlarda pek pozisyon bulamıyoruz, bulduklarımızı da Emenike'nin fevri tavrından dolayı eritmeyelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk onbir belli olmuş.
    FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Kuyt, Emre, M.Topal, Meireles, Sow, Emenike

Ben Meireles tercihini doğru buluyorum. Geçen hafta oyuna girdikden sonra hucumda ve savunmada daha kontrollü olduk. Alper'i sol kenarda (Kampl gibi) denemek daha iyi olacak sanırım. Kanatta oynayabilecek yetenekleri de var zaten.

Edit: Volkan sakatlandığı için Mert oynayacakmış
    Last edited by Escochae : 24.Mart.2014 at 21:19

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Volkan rahatsızlık yaşadığı için kaleye Mert geçiyor.Bu habere çok sevindim Mert hak ediyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Uzun bir aradan sonra ilk 11'de olacağı için endişeliyim açıkcası. Umarım kendine iyi bakmıştır.

Nesil
    2006

Mert bana göre kaldığı yerden devam edecektir. Ki etmesi kendisi yararına olur.

Bu maçtan üç puan bekliyorum artık kısmi şampiyonluk turu gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beni Mert değil Emenike endişelendiriyor. Yedek kalması taraftarıydım, umarım beni kara çıkarır.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Mert'e Volkan'dan daha fazla güveniyorum. Bir de Meireles sakatlansın Salih oynasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Meireles öpsün seni Ersun Yanal başka da bir şey demiyorum. Gücünüz Alper'e yetiyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mert'e hakkettiği gibi arada sırada forma verilseydi şimdi gayet güvenli olurduk. Ama adamı 5 ay oynatma sonra en zor anlarda mecburiyetten sahaya sür, eğer bugün Mert hata yaparsa sorumlusu sadece teknik heyettir, Volkan rezalet oynarken bile kendisine güvenmeyenlerdedir. Ayrıca Meireles olayına değinirsek Alper'e yapılmış bir ayıptır, geldiğinden beri toplam 5 maç iyi oynamayan adamı sırf küsmesin diye sahaya sürüyorlar, Alper en azından takıma katkı yapıyor Meireles ne yapmış. Yine yalandan rakibi kovalar, saçma sapan kart görür ve basına malzeme verir. Normalde bir maçta yapılan değişikliğe bir şey demem ama işin içine Meireles girince kimse kusura bakmasın. 20 maç üst üste harika oynamadığı sürece bu adamı kesinlikle savunamam. Bize 2 yılda maliyeti 15 milyon Euro'yu geçti ama takıma verdiği hiçbir şey yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mert zorunluluktanda olsa sonunda kadroda.Meireles neden sahada çok ilginc bir tane olumlu hareketi yok adamın ama hala oynatılıyor Alper bir maç etkisiz oynadıgında hemen yedege mi düsecek cok sacma bir karar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

emenikenin kesilip alperin kanada geçmesi lazımdı meireles emre orta sahası en azından biraz da olsun top tutabilir savunmadada açık vermez.Tamam meireles gamsızda diğer orta sahalardan daha iyi pozisyon alıyor buda orta sahayı tutmamıza yardım ediyor

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Keşke Meireles Portekiz Milli Takımındaki futbolunun yarısını Fenerbahçe'de oynayabilseydi..Yazık valla.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Emenikee gooll

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Emenike gücünü çok iyi kullandı tank gibi adam

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Totem mi yapıyorsunuz yahu her maç gol atıyor adam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Totem mi yapıyorsunuz yahu her maç gol atıyor adam
    gayette yetersiz 2 . gole kadar anadolu takımı gibi kontraatak oynuyorurz buda emenikenin işine geliyor tabi kapanan bir antep olsaydı sıkıntı olurdu

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Nasıl bir beklentiniz var bilmiyorum. Emenike bunun için alındı ve şuana kadar çok iyi başardı işini.
    benim için emenike şuan burak yılmazın yabancı versiyonundan farkı yok ilerde top tutamaz, orta sahaya yarıma gelmez, top dağıtamaz. anca ver önüne gitsin

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Gökhan Gönül iyi oynuyor şuana kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kara Bogalarımız dagıtıyor Antep defansını.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Emenike 2-0 Gaziantep defansı dayanamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalnız gerek trabzon maçındaki golü gerekse bu maçdaki 2.goldeki yaptığı vuruşlar net ve güzel vuruşlardı. Çalışıyor sanırım eskiden böyle değildi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sowun restali gol olaydı ya
    Last edited by IcedEarth : 24.Mart.2014 at 22:50

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu bencillik konusunu da aşsa harika bir forvet Emenike.12 gol 7 asist oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yalnız meireles efsane ilk yarı çıkardı keşke her maç böyle oynasa

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emenike hala yetersiz, bence acilen çıkmalı. Mesela asist yapmayı beceremiyor; Arkadaşlarına pozisyon yaratmada oldukça geç kalıyor.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Emenike hala yetersiz, bence acilen çıkmalı. Mesela asist yapmayı beceremiyor; Arkadaşlarına pozisyon yaratmada oldukça geç kalıyor.
    Nasıl bir beklentiniz var bilmiyorum. Emenike bunun için alındı ve şuana kadar çok iyi başardı işini.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Abartmayalım bence genel bir degerlendirme yapabilirsin bu konuda ama bu maç daha yapabilecegi birşey yok zaten herşeyi tam yapabilse 2 gol üstüne hemen pozisyonları cıkarıp 2de asist yapsa bizde olmazdı.Her pozisyonda en iyisini yapamayabilir.

@OnderHoca

Dogru bu kötü birşey degil Burak 20 golü aştı 2 senedir 17 milyon euroluk teklif geldi Gs'ye Burak gibi olması kötü birşey degil bence.Emenike'den beklenen golleri atması zaten top tutulması istendiginde Webo giriyor.Emenike'den asist yapması da beklenmiyor net pozisyonlarda elbette pas verecek ama özel olarak bir asist beklentisi oldugunu sanmıyorum Emenike icin.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Meirelesten beklenmedik hareketler var

Emre-Alper değişikliği olabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emenike'yi transfer etme sebebimizi ligin 26. haftasında görmemiz de biraz garip oldu, bomboş pozisyonu da yedi yine de. G.Antep bu stoperlerle çok baş ağrısı çeker. Sow baba normalde hayatta kaçırmaz ama gol stresine girmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meireles geçen haftada iyi oynamıştı. O oynayınca daha dengeli oluyoruz savunmada ve hucumda. Ben beğeniyorum şahsen. Ama oda Baroni gibi biraz. İsteyince oynuyor sanki

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi de bu adamın ne yapıp ne yapamayacağını bilerek transfer ettik. Bu maçda eleştiriliyorsanız orda karşı çıkarım.

Genel olarak oynadığımız oyun tarzına uyan bir oyuncu değil. Hatta bana göre de transfer hatasıdır ama bu maç için eleştirmeniz yok top tutamıyor felan demeniz gerçekten yanlış

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri