Emenike yerine Webo'nun oynamasını dilerim. İleride top tutmamız ve oyunu karşı alana yıkmamız gerek. Zaten deplasmanlarda pek pozisyon bulamıyoruz, bulduklarımızı da Emenike'nin fevri tavrından dolayı eritmeyelim.
Gaziantepspor kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Emenike yerine Webo'nun oynamasını dilerim. İleride top tutmamız ve oyunu karşı alana yıkmamız gerek. Zaten deplasmanlarda pek pozisyon bulamıyoruz, bulduklarımızı da Emenike'nin fevri tavrından dolayı eritmeyelim.
...
İlk onbir belli olmuş.
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Kuyt, Emre, M.Topal, Meireles, Sow, Emenike
Ben Meireles tercihini doğru buluyorum. Geçen hafta oyuna girdikden sonra hucumda ve savunmada daha kontrollü olduk. Alper'i sol kenarda (Kampl gibi) denemek daha iyi olacak sanırım. Kanatta oynayabilecek yetenekleri de var zaten.
Edit: Volkan sakatlandığı için Mert oynayacakmış
Last edited by Escochae : 24.Mart.2014 at 21:19
Volkan rahatsızlık yaşadığı için kaleye Mert geçiyor.Bu habere çok sevindim Mert hak ediyor.
Uzun bir aradan sonra ilk 11'de olacağı için endişeliyim açıkcası. Umarım kendine iyi bakmıştır.
Mert bana göre kaldığı yerden devam edecektir. Ki etmesi kendisi yararına olur.
Bu maçtan üç puan bekliyorum artık kısmi şampiyonluk turu gelir.![]()
Beni Mert değil Emenike endişelendiriyor. Yedek kalması taraftarıydım, umarım beni kara çıkarır.
...
Mert'e Volkan'dan daha fazla güveniyorum. Bir de Meireles sakatlansın Salih oynasın.![]()
Meireles öpsün seni Ersun Yanal başka da bir şey demiyorum. Gücünüz Alper'e yetiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Mert'e hakkettiği gibi arada sırada forma verilseydi şimdi gayet güvenli olurduk. Ama adamı 5 ay oynatma sonra en zor anlarda mecburiyetten sahaya sür, eğer bugün Mert hata yaparsa sorumlusu sadece teknik heyettir, Volkan rezalet oynarken bile kendisine güvenmeyenlerdedir. Ayrıca Meireles olayına değinirsek Alper'e yapılmış bir ayıptır, geldiğinden beri toplam 5 maç iyi oynamayan adamı sırf küsmesin diye sahaya sürüyorlar, Alper en azından takıma katkı yapıyor Meireles ne yapmış. Yine yalandan rakibi kovalar, saçma sapan kart görür ve basına malzeme verir. Normalde bir maçta yapılan değişikliğe bir şey demem ama işin içine Meireles girince kimse kusura bakmasın. 20 maç üst üste harika oynamadığı sürece bu adamı kesinlikle savunamam. Bize 2 yılda maliyeti 15 milyon Euro'yu geçti ama takıma verdiği hiçbir şey yok.
Mert zorunluluktanda olsa sonunda kadroda.Meireles neden sahada çok ilginc bir tane olumlu hareketi yok adamın ama hala oynatılıyor Alper bir maç etkisiz oynadıgında hemen yedege mi düsecek cok sacma bir karar.
emenikenin kesilip alperin kanada geçmesi lazımdı meireles emre orta sahası en azından biraz da olsun top tutabilir savunmadada açık vermez.Tamam meireles gamsızda diğer orta sahalardan daha iyi pozisyon alıyor buda orta sahayı tutmamıza yardım ediyor
Keşke Meireles Portekiz Milli Takımındaki futbolunun yarısını Fenerbahçe'de oynayabilseydi..Yazık valla.
Emenikee gooll
Emenike gücünü çok iyi kullandı tank gibi adam![]()
Totem mi yapıyorsunuz yahuher maç gol atıyor adam
gayette yetersiz 2 . gole kadar anadolu takımı gibi kontraatak oynuyorurz buda emenikenin işine geliyor tabi kapanan bir antep olsaydı sıkıntı olurdu
benim için emenike şuan burak yılmazın yabancı versiyonundan farkı yok ilerde top tutamaz, orta sahaya yarıma gelmez, top dağıtamaz. anca ver önüne gitsin
Gökhan Gönül iyi oynuyor şuana kadar.
Kara Bogalarımız dagıtıyor Antep defansını.
Emenike 2-0 Gaziantep defansı dayanamıyor.
Yalnız gerek trabzon maçındaki golü gerekse bu maçdaki 2.goldeki yaptığı vuruşlar net ve güzel vuruşlardı. Çalışıyor sanırım eskiden böyle değildi
Şu bencillik konusunu da aşsa harika bir forvet Emenike.12 gol 7 asist oldu.
yalnız meireles efsane ilk yarı çıkardı keşke her maç böyle oynasa
Emenike hala yetersiz, bence acilen çıkmalı. Mesela asist yapmayı beceremiyor; Arkadaşlarına pozisyon yaratmada oldukça geç kalıyor.
...
Abartmayalım bence genel bir degerlendirme yapabilirsin bu konuda ama bu maç daha yapabilecegi birşey yok zaten herşeyi tam yapabilse 2 gol üstüne hemen pozisyonları cıkarıp 2de asist yapsa bizde olmazdı.Her pozisyonda en iyisini yapamayabilir.
@OnderHoca
Dogru bu kötü birşey degil Burak 20 golü aştı 2 senedir 17 milyon euroluk teklif geldi Gs'ye Burak gibi olması kötü birşey degil bence.Emenike'den beklenen golleri atması zaten top tutulması istendiginde Webo giriyor.Emenike'den asist yapması da beklenmiyor net pozisyonlarda elbette pas verecek ama özel olarak bir asist beklentisi oldugunu sanmıyorum Emenike icin.
Meirelesten beklenmedik hareketler var
Emre-Alper değişikliği olabilir.
Emenike'yi transfer etme sebebimizi ligin 26. haftasında görmemiz de biraz garip oldu, bomboş pozisyonu da yedi yine de. G.Antep bu stoperlerle çok baş ağrısı çeker. Sow baba normalde hayatta kaçırmaz ama gol stresine girmiş.
Meireles geçen haftada iyi oynamıştı. O oynayınca daha dengeli oluyoruz savunmada ve hucumda. Ben beğeniyorum şahsen. Ama oda Baroni gibi biraz. İsteyince oynuyor sanki
İyi de bu adamın ne yapıp ne yapamayacağını bilerek transfer ettik. Bu maçda eleştiriliyorsanız orda karşı çıkarım.
Genel olarak oynadığımız oyun tarzına uyan bir oyuncu değil. Hatta bana göre de transfer hatasıdır ama bu maç için eleştirmeniz yok top tutamıyor felan demeniz gerçekten yanlış