aslanim be alex telles , hayrovic kotu basladi su an topladi.. + drogbanin yoklugu belli ilerde top tutamiyoruz cok kotuyuz bugun.
Galatasaray kazanır
Berabere biter
Kayserispor kazanır
aslanim be alex telles , hayrovic kotu basladi su an topladi.. + drogbanin yoklugu belli ilerde top tutamiyoruz cok kotuyuz bugun.
Yarım Saat Olmuş Maç Başlayalı Golleri Kim Atmış Diye Bir Bakayım Dedim Daha Gol Atamamış. Heralde Haftaiçindeki Psikolojiyi Üzerlerinden Atamadı Oyuncular
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gs uzun zaman sonra kendi sahasında kötü bir görüntü sergiliyor Chelsea maçının moralsizligi devam ediyor gibi.
Chelsea bizi eledi gitti üstüne Arsenal'i rencide etti, bizimkiler hayata küsmüş gibiŞampiyonluk hayalleri kurmuyorum zaten de 2.liği korusak diyorum; bu gidişle onu da beceremeyecekler.
Yaw he he arif drogba varken top tutuyormusuz.birak simdi 6 gol atiyoz hepsi kontratak soyledik iste burada. Takim kotu oynuyooor 6da atsa hic atmasa da savunmadan cikamiyor anca uzun topla cikabiliyor. Fizik olarak kotu moral olarak berbat taktik olarak kötü. Kotu yani daha ne diyeyim.
uzun zamandir oynamayan hayrovic su an en iyi...
yaziklar olsun mancini sahanin en iyisini cikartti yahu saka gibi
Şaka bi yana Kayseri top oynamadan puan alacak bu gidişle
Alkışlar Melo'ya gerçekten.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gene es geçildi kırmızı
Bitiricilik sıfırdı bugün, 2.lik de gider bu gidişle, Mancini de.
haydaaaa 0-1
Vay be. Galatasaray'a iddaa oynadım ve her sene 5 çektiği Kayseri'ye yenildi![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gayseri Ih Ih Gayseri Ih Ih![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Futbolcuların profesyonel olduklarını düşünen ve babalık & çobanlık yapmayan bir teknik adam, her başarısız sonuçta önce Mancini ve Terim kıyası yapıldığını bilen ve tuzu kuru olan futbolcular, para ile herşeyi çözeceğini sanan ve futbol uzmanı kesilen başkan, bu kaçınılmaz son çok anormal değil sanki.
Rijkaard'ın kariyeri nasıl Türkiye sonrası bitti, şimdi sıra Mancini de.
Tebrikler Kayserispor böyle Fenerbahçe'yi bile yenseler gram üzülmezdim helali hoş olsun alın terleri.
Felipe Melo için bir tek lafım var, gerçekten bu adamı bu ülkede yıldız veya topçu diye görüyoruz yazıklar olsun gerçekten.
Yaptığı faullerle gerçekten 1 dk bile sahada durması hata yazıklar olsun futbol katili, haftalar sonra kazara bir sarı kart yedi o kadar çirkeflik ve terbiyesizlikten sonra.
Mancini'yede değinmek lazım, chelsea maçında uzatmış ayakları dünya umrunda değil, lig sonuncusu Kayseri'ye karşı çılgına dönüyor şaşılacak birşey bu kadar hafife almasınlar Türkiye'mizi.
Önce Fatih terim gibi bir hocayı resmen kovup yerine yüklü miktar para verip manciniyi getirip devre arası telles hariç doğru düzgün adam alamayan aysal tek sorumludur.Geçmiş olsun
Sampiyonluk pesinde kosarkan Besiktasin arkasina dusecek duruma gelindi.
Konuyu fenerbahçeliler işgal etmiş![]()
Maçı izlemedim ama melo takımın en iyi futbolcusudur. Takımın en hırslı futbolcusudur. Haftalardır fıstık gibi oynuyor adam.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Melo'nun kırmızısı atlanılmış gene sanırım.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Mancini maç sonu fena sıvamış![]()