Güncelleme
Ara Transfer sezonundaki Tek Transfer
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
STSL Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası
Güncelleme
Ara Transfer sezonundaki Tek Transfer
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
STSL Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası
Güncelleme
Asist kralımız gitti
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
STSL Puan Durumu
Siz Hepiniz, Enes TEK!
Güncelleme
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
STSL Puan Durumu
Avrupalı Timsah !
Güncelleme
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
STSL Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası
Avrupalı Timsah Yarı Final'de !
Genel Değerlendirme;
Takım genel olarak kadroya bakıldığında çok iyi durumdaAvrupa Ligi'nde yarı finale gelmem tamamen şans olarak değerlendiriyorum. Gruplardaki ve Eleme turlarıda ki rakiplerime bakınca bir Valencia bir de Sevilla çok zor ve bizden kat kat üstünler. Valencia'ya zaten yenildik gruplarda 2 maçtada. Ama Sevilla bir farklı oldu ilk maçta son dakikalarda bulduğumuz 2 gol ile İspanya'ya umutlu gittik. Zaten maçın başlarında hemen yedik golü. 2. yarıda penaltı kazandılar "Mert Günok" u aldığıma bu kadar sevinmedim hiç bir takımda adam 3-4 kere penaltı tuttu biride Sevilla maçıydı. Yarı Final bizim için çok çok fazla umarım Finale çıkarız. Lige gelince saldım çayıra oyuncuları
Yedek kadro ile çıkıyorum yorgunlar zaten. En azından 2. olup Şampiyonlar Ligi' ne gitmeyi hedefliyorum 3. olsamda olur Fenerbahçe gidemiyor :
ZTK ya gelince... Grup ölüm grubuydu. Oradan çıktık Yarı Final'de Kasımpaşa geldi rahat geçtik. Final'de Fenerbahçe var kazanmak için savaşıcaz. O kupa Bursa'ya gelmeli.
-Tüm yorum atan takip eden arkadaşlara teşekkürler, bir eksiğim var ise yazın lütfen.
Güncelleme
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
STSL Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası Final
Ziraat Türkiye Kupası İstatistikler
Avrupalı Timsah Final'de !
Helal olsun 3 kulvarda da sonuna kadar mücadele ettin, ligde şampiyon olamasan da ilk sezondan 2.'lik başarıdır..
Özellikle AL'de Final'e kalmak muhteşem, umarım o kupayı bir kez daha Türkiye'ye getirirsin
Bu arada sunumun gayet sade ve güzel![]()
Teşekkür ederim 3 kulvarda mücadele takımı yordu Nisan ayı başlarında sakatlıklar ortaya çıktı elimizde bir ZTK kaldı onada şükür
Bursaspor Yıkıldı !
*Uefa Avrupa Ligi'nde finale ulaşan Yeşil-Beyazlılar Zenit'e 119. dakikada boyun eğerek kupayı alamadı...
34.Hafta
Oyuncu Verileri
Lig Sonu Puan Durumu
Sezon sonu değerlendirmesi
Spor Toto Süper Lig: Lige kötü başladık 2 mağlubiyet aldık, devamında biraz toparlansakta arada tekrar çöktük. Zaten hedefimiz bu sene en kötü 5.likti. Liderin 5 puan gerisinde 2. olarak tamamladık buna da şükürSeneye Şampiyonlar Ligi'ndeyiz bakalım bizi neler bekliyor Şampiyonların Liginde...
Ziraat Türkiye Kupası: Bu sezon istediğim kupaydı, ancak UEFA da beklenmeyen sonuçlar alınca biraz arkaplana attım. Bir ara baktım Yarı Final'e gelmişiz Kasımpaşa gelmiş rakip olarak yendik Final'de Fenerbahçe geldi. Uzatmalarda Mert Günok sayesinde kupayı 1986'dan sonra müzemize götürüp sezonu en azından 1 kupayla kapattık o da güzel
UEFA Avrupa Ligi: Gelelim sezonun patlama noktasına. Gruplara kadar sıkıntısız geldik. Kadro derinliği olmamasından dolayı grupta bocalıyıp 2. olarak çıktık sadece Valencia'ya yenildik(2 kez) Ondan sonra gelen rakipler bizim için çok kolaydı elemelerde şans eseri finale kadar geldik benim yorumum bu, finaldede direndik ama rakip Zenit abi napalım
![]()
2. Sezon Başlangıç Bilgileri
Çok başarılı bir sezon olmuş,iyi takviyelerle bu seneden itibaren yenilmez armada yoluna girersin![]()
Bayaa iyi sezon geçirmişsin birde forvet sıkıntın olursa boymans a bak derim. Rotasyon olarak kullanırsın![]()
Güzel bir sezon olmuş![]()
Güncelleme
Transfer Sezonu Gelenler&Gidenler
Şampiyonlar Ligi Rakip
Fikstür
Süper gidiyorsun hazırlık maçlarıda güzel rakiplere göre transferde fena değil![]()
Sağolasın
Transfer Değerlendirmeleri; Gelenler
Burak Yılmaz: Pinto gideceğim diye tutturunca yerine Türk forvet aramaya başlamıştım Galatasaray'da 1 aylık bir sakatlık geçirmiş sanırım ondan transfer listesine koymuşlardı 4 milyon € istiyorlardı Kazım ile takas teklif ettim + 1 milyon € kabul ettiler. Katkısının büyük olacağını düşünüyorum.
Tobio: Stoper olarak Serdar Aziz ve Civelli satıldı onların yarısı fiyatına daha iyi olan Tobio'yu getirdim çok iyi özellikleri var hızlı ve güçlü Şampiyonlar Ligi için ideal bir oyuncu bekleyip göreceğiz neler yapacağını.
Alpaslan Öztürk: Orta Saha mevkii için İdeal Türk futbolcu. Geleceğe yatırım için alacaktım özelliklerine bakınca oynatasım geldi iyi bir oyuncu.
Ronaldinho: Serbestti bana önerdi menajeri. Ölüsü bile yarar. Senelik 1,7 milyon € alacak pek bir şey değil. Hala özellikleri süper.
Olcan Adın: Sol bek Taiwo'nun yabancı olması sebebiyle alabileceğim en iyi Bek-Kanat oyuncusunu aldım tartışmasız.
Fernando Torres/Essien: Chelsea'ye bakarken kiralık olduğunu fark ettim aylık 60 bin € gibi ufak bir fiyat ile sezon sonuna kadar kiraladım, çok verim alacağım Şampiyonlar Ligi'nde.
Chivu: Yaşına aldırış etmeden böyle tecrubeli bir oyuncuyu aldım. Hemde neredeyse bedavaya.
Giden oyuncular için Serdar Aziz hariç hiç birine üzülmedim![]()
Bu şarkı benden sana gelsin![]()
http://www.youtube.com/watch?v=80te_fI_Cbw
2. Sezon biraz geç açılacak arkadaşlar. Dinleneyim sıkıldım zaten geceden beri oynuyorum. Akşam 2. sezonuda bitiririz![]()
Süper bir sezon geçirmişsin tebrik ederim![]()
Harika gecmis ilk sezon.
İlk sezonun bomba geçmiş AL'de final itibar açısından iyi olmuş adam Ronaldinho'yu getirmiştorres pek işine yaramıyacaktır profili acayip düşük çünkü, kadro derinliğin geçen yıla göre arttı ve kaliteli oldu umarım bu sezon güzel şeyler yaparız
Bu sezon taktiğim ve oyuncu dizilişleri
Şampiyonluk Tahmini
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1. Maç
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2. Maç
Şampiyonlar Ligi Son Ön Eleme Muhtemel Rakiplerimiz
Süper Kupa maçına yakışan bir derbi olmasını isterdim ancak Beşiktaş'ın hiç hevesi yoktuGeçen sene ligde ve kupada bana eziyet çektiren Beşiktaş için işler bu sene biraz kötü gibi. Takıma yaptığım transferlerden verim alıyorum. Alpaslan Öztürk'ü ve Essien'i takımın topu ayağında tutması için aldım orta sahada. Geçen sezondan pek bir farkımız yok orta saha yine yol geçen hanı gibi, umarım kendini toparlar Essien.
STSL 1.Hafta
*Galatasaray transfer yapmamaya niyetli. Geçen sezon ki kadrosu aynı duruyor, sebebi galiba Ertuğrul hoca onu almışlarKadrosunun çoğu yaşlı ve yavaş oyunculardan oluştuğu için rahat bir galibiyet aldık. Takım defanstan hızlı çıkıyordu attığımız 3 gol kontrAtaktan geldi
STSL 2.Hafta
*Forvetlerin sustuğu maç. Burak Yılmaz ve Enes Ünal karşı karşıya o kadar kaçırdı ki 6-7 gol atabileceğimiz maçta 3 gol attık, önemli değil pek gerçi 3 puanı 3 gol ile aldık .
STSL 3.Hafta
*Fikstür şanssızlığımı diyelim ne diyelim bilemedim. Beşiktaş, Galatasaray, Marsilya maçlarından sonra as oyuncular yorgundu Trabzonspor maçına yedek defans ve orta saha hattıyla çıktım. Başlar başlamaz İbrahim'in hatasından golü yedik, Burak Yılmaz sağolsun ikinci yarıya rahat başlamamızı sağladı geriside geldi zaten
STSL Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1. Maç
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2. Maç
*Şimdi ŞL gruplarına bu kadar yaklaşmışken Marsilya gelmesi çok kötü oldu. Oyuncuları süper ötesi, nerden biliyorsun derseniz geçen zamanlarda kardeş kulüp olarak OM ile anlaştığımızın resmini atmıştım. Sürekli takımdan kiralık teklifler geliyordu En düşük oyuncusu 4 yıldızTakımımız kaliteli ama bir yere kadar direndik olmadı Avrupa Ligi'nde kupayı alma şansımız çok yüksek o yüzden biraz iyi oldu sanki
UEFA Avrupa Ligi Grup Rakiplerimiz
Last edited by byrocky : 06.Nisan.2014 at 10:59
STSL 4.Hafta
STSL 5.Hafta
STSL 6.Hafta
STSL 7.Hafta
STSL 8.Hafta
STSL 9.Hafta
STSL Derbi Haftası
STSL Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları
1. Maç
2. Maç Torres A.Ş)))
3. Maç
UEFA Gruplar Puan Durumu
STSL 11.Hafta
STSL 12.Hafta
STSL 13.Hafta
STSL 14.Hafta
STSL 15.Hafta
STSL 16.Hafta
STSL 17. Hafta
STSL Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları
4. Maç
5. Maç
6. Maç
UEFA Gruplar Puan Durumu
ZTK Gruplar
Sürpriz...
Ne diyorsunuz arkadaşlar İş Teklifi İle İlgili ? Oyunu şu anda kaydedip bıraktım biraz yemek felan yiyeceğim saat 1 gibi tekrar başlayacağım yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam çok başarılı 1 sezondan sonra 2.sezonda gayet güzel gidiyor. Transferler yerinde belki torres sıkıntı olabilir ama gerisi başarılı . Avrupa'da bu sezon kupa istiyoruz .
Galatasaray'ı geçmeni tavsiye etmiyorum. Bursayla Avrupayı kazandıktan sonra belki