Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Muhammed Barcelona yolcusu...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by mustafagungor
    sen atıyortum 40-45 yaşındasın 10 yaşındaki çocuk sana el-kol hareketleri yapıyor sen ne yaparsın?

tekrar söylüoyrum bana göre bu haber düzmce ..
    benmi ne yaparim onu kadrodan uzaklastiririm disiplin cezasi veririm... ama muhammedin böyle bir hareket yaptini sen nerden biliyosuun???

sen dayak attığını nerden biliyon?

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Quote Originally Posted by mustafagungor
    zaten maçlarında da daha bu yasta bir agresiflik var. hakeme itirazlar, saga sola el kaldirmalar filan.ondan dolayı havalanmış olabilir biraz.ama merak etmeyin bjk yalanlar birazdan...

Birde 10 yıllık sözleşme imzalamadımı bu BJK'yla?
    istersen laflarına dikkat et aşalıyıcı laflar kullanma mustafa..

neresinde aşağılama var bu mesajın?

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

bjk yalanlar birazdan diosun sanki bjk kendi içinde olan olayları belirmiyomuş gibi...

bideeeee...bu dediğin Türk futbolunun geleceği...

saçmalama bi futbolcumu türk futbolunun geleceği.türk futbolu bu halleremi düşmüş.bi çocuk kurtarcak türkiyeyi

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

benle saçmalama die fln konuşma bak seni son kez uyarıyorum...

bu arada ben bi oyuncu demedim türk futbolunda gelecek vadeden en iyi futbolculardan biri anlamında anlamadn dinlemeden konuşma arkadaşım..

bende diyomki türk futbolu bu hallere düştüyse yazıklar olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ne demek ya çocuk dövülmez falan.Zaten ortada bir dayak falan yok.Sadece kulağını çekmiş ki tekrarlıyorum kimse çalım yedi diye gidip 10 yaşındaki çocuğu dövmez.Kesin bir şeyler söylemiştir.Buna adım gibi eminim.
    Zaten o çocuk bir yerlerden torpilli gibi geliyor bana,neyse ama yetenekli bir çocuk yinede fakat Türk futbolunun yeni Sergen'lere ihtiyacı yok.
    Zaten bu gidişle kendi kaybedecek gibi,keşke basın hiç bu çocuğu bulmasaydı.
    Türk futbolunun geleceği falanda değil henüz.Çocuğun daha ne olduğunu bile bilmiyoruz.

Son olarak seni bilmem enesao ama benimde babam-annem küçükken kulağımı çekti,gerektiği zaman tokat attı.Ama bunlar benim terbiyemi şekillendirdi.Onlara hiç kızmıyorum,kızmamda.Çünkü maalesef geniş bir aile ortamı bulan çocukların şimdiki halleri içler acısı ve kültürümüzü git gide kaybediyoruz.Ne büyüğe saygı kaldı ne küçüğe sevgi...
    Muhammed zaten takip edebildiğim kadarıyla çok şımarmıştı ve kendi kaybedecek bu gidişle.Ne demek küsmü bilmem ne?Kimki o Beşiktaş kulübüne küsüyor?Tekrar ediyorum gidene kal demeyiz.Ve eminim kimse durup dururken 10 yaşındaki çocuğu dövmez.Ama eğer hakaret etmediyse yada hiçbir terbiyesizlik yapmadıysa o zaman ben haksızım.Ama kimse durup dururken kimseyi dövmez artı kendinden kaç yaş küçük çocuğu hiç dövmez.Bence Muhammed aklını başına toplasın bir an önce.Beşiktaş'ı da zan altında bırakıyor.
    Ayrıca Muhammed kimki Beşiktaşın itibarı bu ufacık çocuğa kalsın...

hem arkadaşlar antrenörüdür döver de istediği şeyide yapar.emre belözoğluyla terim arasındaki olaylara bakın bi.terim o mercedesi almasaydı elinden emerenin belki bu kadar büyük futbolcu olamayacaktı.hem dövme falan basının abartmasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ya feyyaz bişey sorcam ne şımarıklığını gördün çocuğun..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by nurisahin
    ya feyyaz bişey sorcam ne şımarıklığını gördün çocuğun..
    Yine basının süper yetenek diye öne sürdüğü zaman.İki-üç özet görüntüsünü izledim.Çok kısa bir zamanda hem hakemle 2-3 kez hemde bir takım arkadaşıyla tartışmıştı(Bu çocuk daha 12-13 yaşında hakemle konuşuyor).Çok el kol hareketi yapıyor,bu çocuğundan ileride Sergen'den farkı olmaz.
    Bir arkadaşım İstanbul'da çok merak etmiş bir antremanını izlemiş.Onda da aynı hep sağa sola el kol hareketleri,tartışmalar,küsmeler.Ben böyle duydum.Birde çok bireysel oynuyor dedi arkadaş ama onu tam bilemiyorum tabi.
    Yetenekli çocuk ama benim savunduğum görüş kesinlikle altyapı hocası hemde çalım yedi diye bir çocuğu dövmez(artık ne dövmesiyse-kulağını çekmiş,tartakladığı dediği iterek uyarmıştır muhtemelen).
    Arkadaşlar ben bunu savunuyorum,belki haksız olabilirim ama bence hoca uyardıysa bile Muhammed'in iyiliği içindir.
    Sonra kulağını çekmeyince diyoruz ki her pozisyonda hakemle konuşuyor oyuncularımız,alt yapı eğitimi çok önemli.Bunun konusu geçmişti.Sonra neden Avrupada başarılı olamaz yok işte neden Türk milli takımı oraya buraya katılamıyor.
    Son İsviçre maçını bir hatırlayın ya.

bedne aynısına benzerleri yazmıştım.fakat burda muhammedin futbolu konuşulmuyoır diye silinmişti

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

tamam da yani çocuk bu benden bir iki yaş küçük anlayabilirim obu yani insan sinirlenince ne yapacağını bilemezki bende böleyim..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

23 nisan'da danone'nin sponsorluğunda dört büyüklerin küçük takımları arasındaki organizasyonda izleme şansını bulduğum çocuk futbolcu. izlediğim kısa süreli maç üzerine şunu söyleyebilirim ki bu arkadaş iyi bir futbolcu olabilir ama asla büyük bir futbolcu olamaz (bu noktada herkesi tümer metin-sergen yalçın isimleri arasında durup düşünmeye davet ediyorum). böyle düşünmemin sebebi de bu arkadaşın izlediğim iki pozisyonda herhangi bir müdahale olmaksızın kendini yere bırakıp kıvrım kıvrım kıvranmasıdır (iran maçında figo'nun düşüşünü hatırlayalım). özel günde gerçekleştirilenbir turnuvada on yaşında bir çocuğun aklına hakemi aldatmak; karşıdaki oyun arkadaşının hakkını çalmak gelebiliyorsa bu futbolcunun yirmi yirmi beş yaşlarına gelmiş hali korkutucu derecede çirkef olur (şu yaşında böyle bir çocuğa bu sıfatı uygun göremem). işin özü gittiği yol yol değildir; kafasında sadece iyi ve adil futbol olmazsa bu arkadaş asla büyük futbolcu olamaz.

Ekşi Sözlük'ten ve alıntıdır.Ve schwannoma nickli yazarın yazısıdır.

Dediğim gibi bu hareketlerden vazgeçmez ise Sergen Yalçın-Tümer Metin gibi oyunculardan farksız olur.Bizim zaten bu oyunculara ihtiyacımız yok...
    He dövme konusu diyorsanız bence Muhammed'in iyiliği için olacaksa birgün boyunca bir güzel dövsünler ama art niyet varsa(hiç sanmıyorum-kendinizi bir adamın yerine koyun niye durup dururken çocuğun kulağını çeksin)Muhammed başta herkesten özür dilerim o zaman,ama söylediklerimi bir düşünün.

ya küçücük bir çocuğun yaptıklarına bu kadar tepki verilmemeli (eğer böyle bir olay olduysa) koskoca abilerinikumharanelerden topluyorlar barlardan topluyorlar ... onlar bunu yaparsa bu çocuk neler yapmaz .... şımarması da çok doğal küçük yaşta baksanıza bizim forumda bile nasıl tartışıyoruz ... bence okulda öğretmenlerin öğrencilerini dövmesi ne kadar anormalse bu da o kadar anormal ....
    ne yaparsa yapsın kimse dayağı hak etmez ....

Canlı izleyen babam beğenmemiş kendisini.Bakalım kendisi için en hayırlısı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Şunu da söyliyeyim ben dayağı falan savunmuyorum ama bir kulağını çekmesi kesinlike Muhammed'in iyiliği içindir bence.Adam kavga etmek istese neden el kadar çocuğu dövsün?Öğretmenlerimde benim kulağımı çekti onun yaşlarındayken hemde haddi hesabı yok.Ama ben kimseye küsmedim.
    He çocuğu basbayağı dövmüştür o zaman haksızdır ne olursa olsun dayak yinede olmasın(Dikkatli okuduysanız kulağını çekmiş ve tartaklamış diyor???) ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum artı saygısızlığa bende katlanamam.Bir yere kadar yani,koskocaman adam ufacık çocuk karşısında madaramı olsun?
    Beşiktaşta saygı ve ahlak bence herşeyden önce gelir.Ben Beşiktaşlı bir abimin yanında kafamı kaldıramam saygımdan,eğer bir saygısızlık yaptıysa bence en kötü kulağının çekilmesini hak etmiştir diyorum.
    Artı hala söylüyorum olaya tek taraflı bakıyoruz ve ben dahil sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ya arkadaşlar bi keresinde teknik direktöre hareket yapmıştım dövmüştü beni şimdi bakıyorumda adam haklı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Del Piero_10 Misafir

barcelona olayının gerçek olduğunu sanmıyorum.

barcelona işi biliyor...

S-B-Z Misafir

ya bence barcelona falan almaz asparagas bunlar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ya asparagas olsun adam ne olursa olsun dövemez...ha kulağını çekmiş diyeceksiniz bende onuda yapamaz önce gelip bana çalım atın sonra gol atın diyecek sonra çalım yiyince tartaklıyacak...

yok öyle yağma...

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by nurisahin
    ya asparagas olsun adam ne olursa olsun dövemez...ha kulağını çekmiş diyeceksiniz bende onuda yapamaz önce gelip bana çalım atın sonra gol atın diyecek sonra çalım yiyince tartaklıyacak...

yok öyle yağma...
    ya nuri bende diyorumki bu haber asparagastır.yani dayak olayı falan yoktur.ben bu ülkede hiçbir spor gazetesine inanmıyorum çünkü tüm haberleri yalan.en basit örnek daha sezon bitiminden bu yana 1 ay geçti fatih tekkeyi pazarlamadık,imza attırmadık kulüp bırakmadılar.şimdide hertaya yolladılar.
    yani bu haberde yalandır.ne dayak vardır ne kulak çekme.
    yoksa dayağa bende karşıyım yani

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yaa bi hareket icin cocuk dovülür mü yazik ..

Arkadaşlar merak etmeyin bu haber kesin doğru değildir.Yani barca'nın ilgilendiği falan.Doğru olmuş olsaydı bu haber birgün gazetede falan yer alıp sonra kaybolmazdı. En azından bir kaç gün daha haber olurdu.Muhammed bu yaşta şuan başka takıma gitmez.Onun için en önemli bir parçası olan hatta manevi babası olan kişinin o kadar ısrarına karşı ben gitmek istiyorum falan diyemez.Ayrıca antrenörün yaptığına gelirsek sadece kulağını çektiyse birşey yok çünkü kulağın çekmekte ne var ki.Ama tartaklamak falan varsa o antrenörü de uyarmak lazım.Mesela Beşiktaş'ın alt yapısında Muhammed gibi bir sürü oyuncu var ve bu antrenör artistik hareket yaptı yok şunu yaptı yok bunu yaptı diye onları tartaklasa ve hepsi kulüpten ayrılsa ne olur?O kadar genç Beşiktaş'ın elinden uçar gider.Antrenörlerinde biraz daha dikkatli olması gerekir bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Quote Originally Posted by şampiyon
    ya nuri bende diyorumki bu haber asparagastır.yani dayak olayı falan yoktur.ben bu ülkede hiçbir spor gazetesine inanmıyorum çünkü tüm haberleri yalan.en basit örnek daha sezon bitiminden bu yana 1 ay geçti fatih tekkeyi pazarlamadık,imza attırmadık kulüp bırakmadılar.şimdide hertaya yolladılar.
    yani bu haberde yalandır.ne dayak vardır ne kulak çekme.
    yoksa dayağa bende karşıyım yani
    tamam dayağa hepimiz karşıyız

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri