Korayi ve Hajrovic i izlemek için sabirsizlaniyorum.
Sivasspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Korayi ve Hajrovic i izlemek için sabirsizlaniyorum.
rotasyon cok fazla olmus, deplasman karnesini de hesaba katarsak gsnin bu mactan sonuc almasi zor olur bence. ancak genc ve dinamik bir kadro, ne yapacaklari belli olmaz. gosterecekleri uyuma bagli hersey. melonun olmayisi da en buyuk eksik takimda. mucadele eden tek adamdi.
Sonunda Hajrovic oynuyor. Koray'ı da izleyelim bakalım.
Ua selcuk'a laf koymus
'Ne olursa olsun biz buradayız'
Ne hallere düştük.
Bu kadar kötü bir Galatasaray takımı görmeyeli uzun zaman olmuştu.
İki kiralık oyuncumuz vardı geçen sene, Melo ve Umut. Bonservisi alınınca yatar denilen Melo takımın en iyisiyken, Umut'un dökülüyor olması Türk ve yabancı oyuncular arasındaki iş ahlakı farkını çok net ortaya koyuyor.
Burhan kafayı boş kaleye düzgün vursa 20 dakikada 2 gol bulmuş olacaktı Sivas.
...
Şansa bak maçı açar açmaz gol yedik.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fark yemezsek iyi![]()
Burak umut iki beceriksiz forvet tek forvet oynucaksan forvetin top tutacak arkadas bu iki adamda yok iste birini kanata koymus birini forvete ah mancini ah...
Rezaletiz,başka kelime veya yorum gereksiz olur.
Bu Sivas taraftarı bir garip ya,ne oldu da Burak'ı yuhalıyorlar ?
Yekta 1-1.
Çok güzel attı Yekta,zaten belliydi 10 dakikadır çok baskılıydık.
Sivas dalga geçiyordu resmen, ne olduysa Veysel beke, Eboue de sağ öne geçince oldu. Oyuna denge gelince gol de gecikmedi.
Harika gol attı Yekta.
korayida begendim simdiye kadar , hayrovic agir... umut vasat burak vasat selcuk vasat
umut - ontivero
selcuk - umut gundogan
bekliyorum...
Maşallah Koray'ı çok beğendim,özellikle çok iyi pas yapıyor.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...ak-yilmaz-3444
Beraberligi yakaladiktan 1 dk sonra Burak tekrar bizi one gecirmisti, sanirim tribune karsi bi sus haraketi vardi. Ondan sonra nefret ettiler iste
Klasik Burak-Umut ikilisinden biri kanatta, Veysel ortada, Eboue bekteyken 0'ın altında oynayan biz 4-4-2 tarzı bir dizilişle(herkes çok hareketli daha tam çözemedim dizilimi) hakimiyeti aldık ve pozisyonlar bulmaya başladık. Çok net pozisyon yoktu ama iyi baskı yaptık Yekta da golü yoktan yarattı resmen. Güzel oldu, ikinci yarıda bu oyuna devam edersek belki kazanırız ilk 20 25 dakikadaki oyuna dönersek fark yeriz zaten.
Bu arada takıma sertlik katan oyuncu Melo, hem de açık ara. 43 dakika faul yapmadık.
Umut çıksın Emre veya Ontivero girsin.
Takımda çok fazla zayıf eleman var ama. En zayıf halkalar Hajrovic ve Umut. Hiç gerek yok onlara
Football is simple,but Football Manager is not
Koray çok iyi yahu sanırsın 30 yaşında.Ayaklarına çok hakim.
Koray'a aşık oluyorum sanırım.
Altyapı farkı.Tam bir Dortmund ürünü Koray.