Stadın dışında yoğun şekilde çevik olacak belli
![]()
Stadın dışında yoğun şekilde çevik olacak belli
![]()
Fenerbahçe bu sezon kullanmayacağını açıkladı, Beşiktaş da bu maçta kullanmayacağını açıklayıp 100.000 TL ödeyerek, dolu tribünlere ve çok daha iyi bir atmosfere ve daha fazla paraya sahip olabilirdi.
Stad, üstelik de dün GS kaybettikten sonra tamamen dolabilirdi de ama bence yönetim takımına güvenemedi, olayı olumsuz sonuçta ne kadar az taraftar olursa o kadar iyi olur mantığıyla yeni sistemden vazgeçmedi.
Artık sezonu bugün sonlandıralım, güzel bir oyun, şampiyon gibi sahada olalım ve sonunda da kutlamalar başlasın.
"YÜCE ATATÜRK"
E-bilet sistemi çökmüş, stadın oradan kart alıp bilet yükletmek isteyenler, tek maçlık e-bilet almaya çalışanlar şuan bu eylemleri gerçekleştiremiyor. Karta bilet yükletip girişte sorun yaşayanlar da varmış. Bu olanlar tam bir rezillik koskoca derbi e-bilet mevzusu yüzünden heba oldu, seyircisiz maça döndü.
Yazıklar olsun böyle düzene. Hay yapacakları işe bee...1 ay daha sabredemediler sanki, uygulama yeni sezonda geçerli olacak diyemediler. Siyasete kaydırmak istemiyorum konuyu; ama işin içinde kimlerin olduğu da ortada aslında. Benim çok fazla bir şey yazmama gerek yok. Bir futbol zevkimiz var, onu da zorla bitirecekler böyle giderse.
Beşiktaş yönetimi istese uygulamayabilirdi, suçu bence yönetimde arayın. Cezasından daha fazla gelir elde ederdi uygulamayıp ucuz bilet satışa çıkarsa.
"YÜCE ATATÜRK"
Benim sitemim kulübe zaten. Derbi maçı olan tüm maçlarını deplasman gibi oynayan takıma derbi maçında 70 bin kişi destek verebilir fakat bunu yerine 20 bin kişinin desteği tercih ediliyor. Nasıl bir mekanizmayla yönetiliyor bu adamlar bilmiyorum.
Bu şekilde oynanacaksa hiç oynanmasın turnikeler falan kırılsın da bari maç ertelenir birkaç haftaya daha çok kişi gelir. Taraftarsız derbi izlemek istemiyorum.
Yönetimde de suç var elbette. G.Saray maçında yaşananlardan korkmuşlar sanırım ya da baştakiler ne derse o zihniyetine sahipler.
Maça 1,5 saat kala tribünlerin son durumu:
![]()
Bu uygulamaya neden bu kadar karşı çıkılıyor?
Şahsen ben bu sezon başlandığı için karşı çıkıyorum,sezon neredeyse bitmiş ama kafalarına göre uygulama çıkartıyorlar ama yabancı sınırlaması değişsin deyince yok sezon planlaması yapıldı falan neyse onlar başka mevzular.Dediğim gibi gelecek sene başlansa sonuna kadar desteklerdim ama öyle pat diye koyamazsın böyle bir uygulamayı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geçen gün bir spor yorumcusu pilot uygulama olarak bir kaç anadolu takımı maçında denendi ilk ciddi sınavını Beşiktaş-Fenerbahçe maçında verecek demişti.
Bence güzel bir uygulama, komplo teorileri yazmaya gerek yok.
Fakat dendiği gibi, hemen sezonun ortasında pat diye alınmamalıydı bu karar.Saçma olmuş.
Çok doğru söyledin be european, sezon ortasında saniyeli tezahürat kuralı getirirler ama söz yabancı sınırlamasına gelince onu sezon başında almıştık derler![]()
Beşiktaş'ın Aktifbank (e-bilet basan banka) ile sponsporluk anlaşması var,bu yüzden yönetimin e-bilet uygulamasına karşı çıkmamasının veya çıkamamasının sebebi bu.
So what?
Saike
Beşiktaş XI: Tolga, Atiba, Pedro Franco, Dany, Motta, Veli, Jones, Olcay, Oğuzhan, Gökhan, Almeida.
Fenerbahçe XI: Volkan, Gökhan Gönül, Kadlec, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Sow, Emenike.
Screw you guys, I'm goin' home
Öğrenci akbili geçiyormuş turnikelerde![]()
2 takım arasındaki maçlar her zaman gollü ve güzel olmuştur.Umarım yine güzel bir maç izleriz başarılar.
Jones'un 2.sarısı güme gitti sanırım.
Fenerbahçe şampiyon olursa kutlama yapmayacaktı sahada,Beşiktaş taraftarına ayıp olmasın diye.
Onlar kutlama yapsın diye Beşiktaş taraftarı maça gelmemiş zaten
Sakın alınmayın,ortam neşelensin diye yazdım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Jones'u ilk defa izliyorum genelde nasıl oynuyor bilmiyorum ama bu maç resmen berbat oynuyor.Golü de onun yüzünden yediler zaten.Büyük ihtimal kırmızı görüp atılacak.
hayatımda bir derbide attığımız bi gole bu kadar tepkisiz kaldığımı hatırlamıyorum ruh yok bu maçta sanki yada bende bi sorun var![]()
şöyle önemli bi maçta taraftarın inat yapmaması gerekirdi bence
İki takımda da Melo yüzünden öyleydi denilen adamlar, bildiğimiz gibiler.
Bu hiç olmadı işte .
GOOLL : Ramon Motta 1-1