Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Akhisar Bld. Kazanır

3 27.27%
  • Berabere biter

4 36.36%
  • Fenerbahçe kazanır

4 36.36%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Akhisar Bld. 3 - 1 Fenerbahçe | 32. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuklu Bekirli takıma Messi Ronaldo'yu koy yine o takımdan cacık olmaz. Bu sene şampiyon olduysak bunda Bekir, Selçuk, Cristian,Topuz gibi adamları az kullanmamızın büyük etkisi var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    zaten Ersun Yanal'ın takımları 2.yarı düşüyor yeaa
    ama maçta ilk yarı oynanıyo

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Selçuklu Bekirli takıma Messi Ronaldo'yu koy yine o takımdan cacık olmaz. Bu sene şampiyon olduysak bunda Bekir, Selçuk, Cristian,Topuz gibi adamları az kullanmamızın büyük etkisi var.
    Bir bakıma iyi bu skor belki Ersun Yanal bu dinozorlardan kurtulmak ister kalan haftalardaki performanslarından sonra. Mehmet Topuz , Selçuk , Bekir artık şu isimleri görmek istemiyorum ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biri Mehmet Topuz'a bek oynadığını söylesin deliricem ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu yedeklerle nereye kadar acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İkinci yarı beyaz formayla sahadayız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

GOOOLL!! Fenerbahçe Mehmet Topal ile farkı bire indiriyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Topal sonunda attı golü.2 senedir 1500 tane şut cekti.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bruno 3-1..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Helal olsun Akhisar oyuncularına vol3.

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takım şampiyon olmuş, kazanacağı ve kaybedeceği hiçbir şey yok(yalan bir rekor dışında) ama hala 2. yarıda as oyuncularını sahaya sürüp panik bir şekilde hücum. İşte bu yüzden büyük hoca olunamıyor Ersun Yanal, bugün sahada paf takımdan oyuncular olsaydı kim ne kaybederdi.

Ayrıca sahada şampiyon takımın oyuncusuyum diyebilen bir tane bile oyuncu yoktu, hala panik atak futbolu ve saçma sapan uzun top. Söylemiyim diyorum ama bu Caner için seneye genel kanı şu olacak "keşke sözleşme imzalamasaydı da Avrupa'ya gitseydi, ileri uzun top atmaktan başka bir şey yapmıyor ve attığı topların %60-70 i doğrudan rakibe gidiyor".

Şimdi bana birçok kişi kızacak ama gerçekler acıdır. Emre de yine yaptı yapacağını...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milli stoper diye övülürken de söylüyordum, şimdi de fikrim aynı Bekir çok vasat oyuncu. Ayrıca gelecek sezon belki yine idare edilir ama işin içine Avrupa falan girip 3 kulvarda yola devam edilince Mehmet Topuz kesinlikle Gökhan Gönül'e alternatif olamaz.

Verirsen 3-4 gün izin topçulara böyle olur işte helal olsun Akhisar'a

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana kalırsa Ersun Yanal ile devam edilmemeli. Adam akıllı bir hoca getirilmesi lazım. Çok başımız ağrır bu hoca ile.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emrenin hakeme ettiği küfürlerden bahseden yok yine. Alışıldığı için konuşulmaya gerek bile duyulmuyor artık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Emrenin hakeme ettiği küfürlerden bahseden yok yine. Alışıldığı için konuşulmaya gerek bile duyulmuyor artık.
    Kabul edilecek bir davranış değil can çıkar huy çıkmaz aynı melo gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Emre ve onun gibilere artık bir yaptırım gelmesi gerekiyor,kabak tadı vermeye başladılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3. golde Bekir ne kadar umursamazmış yahu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Emre ve onun gibilere artık bir yaptırım gelmesi gerekiyor,kabak tadı vermeye başladılar.
    Bunun için başta külüpler devreye girmeli alternatif cezalar çok örneğin para cezası ya da 1 hafta kadro dışı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    bahsedilirdi muhakkak da maci izleyen oldugunu pek sanmiyorum. 5-10 dakka kadar baktim ben de, ozetleri bile izlemedim.

farkli bir kadro bekleyen ve burdan ersun yanali elestirenler haksizlik etmis gibi, kim var ki bu maca 11de cikarsin. bir salih olabilirdi, o da sakatlanmis. paftan alip koysa ne kazandirir, sadece gostermelik olur. bence bundan sonra lig defterini kapatip sampiyonlugun tadini cikarin. oyun falan da beklemeyin, zaten bu sezonun %75i azmin basarisiydi. o azim gittikten sonra bu sonuclar normal. cok guzel futbol oynadigimizi kimse iddia edemez sanirim sezon icinde de.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maç önemli değilde, bizim ilk yarı yine yüzde birmilyarlık penaltıyı yedi hakemlerimiz yine gözlerinin önlerinde olan bir pozisyon.

Şampiyonluk baya rahatlatmış teknik ekibi ve takımı belli oluyor.
    Emre konusunda artık Emre'nin golden sonra falan Secdeye gitmesi vs. beni pek inandırmıyor bir adam bu kadarda ağzı bozuk olamaz gerçekden yazık.

Tebrikler Akhisar ve HamzaHamzaoğlu'na...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hamza hoca keşke Akhisar'ı bırakmasa. Sadece bu maç için değil, genel itibariyle çok iyi bir formu var Akhisar'ın. Ve ayriyetten bu yıl Akhisar dört büyük takımı da yenmeyi başardı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Default Akhisar Bld. 3 - 1 Fenerbahçe | 32. Hafta

Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar'ı bırakma gerekçesi tam anlamıyla saçmalık bence.Sıfırdan getirip boyle bir takım yaratmışsın şu mütevazi kadroyu avrupaya oynar duruma getirmissin taraftarı , futbolcusuyla herkesin beğenisini kazanan su takımı milli takım yardımcılığı icin bırakıyorsun ilginc yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hamza hoca keşke Akhisar'ı bırakmasa. Sadece bu maç için değil, genel itibariyle çok iyi bir formu var Akhisar'ın. Ve ayriyetten bu yıl Akhisar dört büyük takımı da yenmeyi başardı.
    Diğerleri bilmiyorum ama bizi yenemediler bu sezon. 1 beraberlik,1 mağlubiyet.Tabii yine de iyi performans Akhisar için,ona katılıyorum.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri