Selçuklu Bekirli takıma Messi Ronaldo'yu koy yine o takımdan cacık olmaz. Bu sene şampiyon olduysak bunda Bekir, Selçuk, Cristian,Topuz gibi adamları az kullanmamızın büyük etkisi var.
Akhisar Bld. Kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Selçuklu Bekirli takıma Messi Ronaldo'yu koy yine o takımdan cacık olmaz. Bu sene şampiyon olduysak bunda Bekir, Selçuk, Cristian,Topuz gibi adamları az kullanmamızın büyük etkisi var.
...
Biri Mehmet Topuz'a bek oynadığını söylesin deliricem ya
Bu yedeklerle nereye kadar acaba?
İkinci yarı beyaz formayla sahadayız.
GOOOLL!! Fenerbahçe Mehmet Topal ile farkı bire indiriyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Topal sonunda attı golü.2 senedir 1500 tane şut cekti.![]()
Bruno 3-1..
Helal olsun Akhisar oyuncularına vol3.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Takım şampiyon olmuş, kazanacağı ve kaybedeceği hiçbir şey yok(yalan bir rekor dışında) ama hala 2. yarıda as oyuncularını sahaya sürüp panik bir şekilde hücum. İşte bu yüzden büyük hoca olunamıyor Ersun Yanal, bugün sahada paf takımdan oyuncular olsaydı kim ne kaybederdi.
Ayrıca sahada şampiyon takımın oyuncusuyum diyebilen bir tane bile oyuncu yoktu, hala panik atak futbolu ve saçma sapan uzun top. Söylemiyim diyorum ama bu Caner için seneye genel kanı şu olacak "keşke sözleşme imzalamasaydı da Avrupa'ya gitseydi, ileri uzun top atmaktan başka bir şey yapmıyor ve attığı topların %60-70 i doğrudan rakibe gidiyor".
Şimdi bana birçok kişi kızacak ama gerçekler acıdır. Emre de yine yaptı yapacağını...
Milli stoper diye övülürken de söylüyordum, şimdi de fikrim aynı Bekir çok vasat oyuncu. Ayrıca gelecek sezon belki yine idare edilir ama işin içine Avrupa falan girip 3 kulvarda yola devam edilince Mehmet Topuz kesinlikle Gökhan Gönül'e alternatif olamaz.
Verirsen 3-4 gün izin topçulara böyle olur işte helal olsun Akhisar'a![]()
Bana kalırsa Ersun Yanal ile devam edilmemeli. Adam akıllı bir hoca getirilmesi lazım. Çok başımız ağrır bu hoca ile.
Emrenin hakeme ettiği küfürlerden bahseden yok yine. Alışıldığı için konuşulmaya gerek bile duyulmuyor artık.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre ve onun gibilere artık bir yaptırım gelmesi gerekiyor,kabak tadı vermeye başladılar.
3. golde Bekir ne kadar umursamazmış yahu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bahsedilirdi muhakkak da maci izleyen oldugunu pek sanmiyorum. 5-10 dakka kadar baktim ben de, ozetleri bile izlemedim.
farkli bir kadro bekleyen ve burdan ersun yanali elestirenler haksizlik etmis gibi, kim var ki bu maca 11de cikarsin. bir salih olabilirdi, o da sakatlanmis. paftan alip koysa ne kazandirir, sadece gostermelik olur. bence bundan sonra lig defterini kapatip sampiyonlugun tadini cikarin. oyun falan da beklemeyin, zaten bu sezonun %75i azmin basarisiydi. o azim gittikten sonra bu sonuclar normal. cok guzel futbol oynadigimizi kimse iddia edemez sanirim sezon icinde de.
Maç önemli değilde, bizim ilk yarı yine yüzde birmilyarlık penaltıyı yedi hakemlerimiz yine gözlerinin önlerinde olan bir pozisyon.
Şampiyonluk baya rahatlatmış teknik ekibi ve takımı belli oluyor.
Emre konusunda artık Emre'nin golden sonra falan Secdeye gitmesi vs. beni pek inandırmıyor bir adam bu kadarda ağzı bozuk olamaz gerçekden yazık.
Tebrikler Akhisar ve HamzaHamzaoğlu'na...
Hamza hoca keşke Akhisar'ı bırakmasa. Sadece bu maç için değil, genel itibariyle çok iyi bir formu var Akhisar'ın. Ve ayriyetten bu yıl Akhisar dört büyük takımı da yenmeyi başardı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar'ı bırakma gerekçesi tam anlamıyla saçmalık bence.Sıfırdan getirip boyle bir takım yaratmışsın şu mütevazi kadroyu avrupaya oynar duruma getirmissin taraftarı , futbolcusuyla herkesin beğenisini kazanan su takımı milli takım yardımcılığı icin bırakıyorsun ilginc yahu.