29.Hafta
30.Hafta
İki haftayıda kayıpsız geçtik ama hala puan kaybetmedi Dardanel ya onlar patlayacak bir yerde yada biz buraya kadar getirmişken Play-off riskine girmek istemiyorum.
29.Hafta
30.Hafta
İki haftayıda kayıpsız geçtik ama hala puan kaybetmedi Dardanel ya onlar patlayacak bir yerde yada biz buraya kadar getirmişken Play-off riskine girmek istemiyorum.
31.Hafta
32.Hafta
Dardanel'in puan kaybıyla 1 puan farkla tekrar liderliğe oturduk kalan 2 maçta kayıp yaşamazsak PTT 1.Lig yolcusuyuz
Artık oyuncular iman gücüyle oynuyorlar son maçlarda 3-4-3-4-4 diye gidiyor ah bide o aradaki kayıplar olmasa...
Turgutluspor Kalan İki Maç ;
Dardanelspor Kalan İki Maç ;
Spoiler: Puan Durumu
Şampiyonluk bekliyorum senden al liderliği Darddan![]()
TURGUTLUSPOR PTT 1.LİGDE
33.Hafta
34.Hafta
Spoiler: Puan Durumu
İlk hedefi gerçekleştirip PTT 1.Lige yükseldik şimdi tabii ki sırada Süper Lig var ama çok eksik var eksikleri kapatık transferleri yapıp bomba gibi bir Turgutluspor ile lige başlayacağız.
Şampiyon olmuşsun tebrik ederim.
Forvet olarak Eren Görür' ü öneririm. Yeni Malatya sporda
Hatayın iki sağ ve sol açıkları Soner ile Güneyi almanı öneririm.
Benim ilk yılımdan bu üçü hala duruyor. Bir tek güney pek şans bulamıyor. Çünkü yerine sağlam bir genç buldum.Eren geçen sezon lig gol krallığını 2 golle kaçırdı soner asist kralı oldu ve erende aynı asistte bitirdi. Ayrıca Eren 5. turda elenmeme rağmen ZTK da gol kralı oldu. Artık alıp almamak sana kalmış. Sabah görseydim ara transferde ereni bedava alabilirdin.
Tebrik ederim hocam şampiyon olmuşuz![]()
Korksun İstanbul takımları bizdenn
Sana bendeki geçmiş verilerini göstereyim incele sen kararını ver. Bir tek güneyin geçmiş verileri ilk yıldakilari aldım. Çünkü geçen sene pek şans bulamadı bunda en çok etken uzun süreli sakatlık yaşaması ve yerine koyduğum iki oyuncununda ona fırsat tanımamasından kaynaklanıyor.
Hepsini inceleyeceğim hocam teşekkürleraçıkçası takımda adam kalmadı sözleşmeleride bitiyor ama yenilediğim 3-4 adam sadece onun dışında oyuncu yok...
1 adım kaldı kardeşim İstanbul takımlarına sonra korkucaklar diye tahmin ediyorum
Çok teşekkürler hocam başkan bütçe verirse yapıcaz bişeyler birilerini almak zorundayım zaten![]()
Turgutluspor Top Başı Yapıyor
Ve Tabii ki Transfer Bombaları
-------------------------------------------------------------------
Yeni sponsorluk anlaşması sağladık resmen ikiye katlandı gelirimiz.
Yönetimde gayet yeterli bir bütçe verdi.
Turgutlu için artık bir klasik haline gelen bu dizilimi yeni sezonda da kullanacağız.
Tebrik ederim sampiyonluk icin, boyle devam![]()
İşte Transferler ;
Cihan Haspolatlı - Bedelsiz olarak takımımıza katıldı Yıllık 17.000 € alacak.
Spoiler: Cihan Haspolatlı
Murat Yılmaz - 10.000 € karşılığına İBB'den kadromuza katıldı.Yıllık 62.000 € alacak.
Spoiler: Murat Yılmaz
Güney Atılgan - 180.000 € karşılığında Hatayspor'dan kadromuza katıldı.Yıllık 23.500 € alacak.
Spoiler: Güney Atılgan
Tolga Çavdar - 150.000 € karşılığında Göztepe'den takıma katıldı.Yıllık 18.500 € alacak.
Spoiler: Tolga Çavdar
İlker Sayan - 35.000 € karşılığında Dardanelspor'dan katıldı - Yıllık 17.000 € alacak.
Spoiler: İlker Sayan
Serkan Çiftçi - 120.000 € karşılığında Dardanelspor'dan katıldı - Yıllık 13.250 € alacak.
Spoiler: Serkan Çiftçi
Ömer Aysan Barış - Bedelsiz olarak takımımıza katıldı.Yıllık 17.000 € alacak.
Spoiler: Ömer Aysan Barış
Gökhan Öztürk - 110.000 € karşılığında takımımıza katıldı.Yıllık 7.250 € alacak.
Spoiler: Gökhan Öztürk
Gökhan Emreciksin - Bedelsiz olarak takımımıza katıldı.Yıllık 19.500 € alacak.
Spoiler: Gökhan Emreciksin
Sercan Özçelik - Bedelsiz olarak takımımıza katıldı.Yıllık 39.000 € alacak.
Spoiler: Sercan Özçelik
Hrvoje Spahija - Bedelsiz olarak takımımıza katıldı - Yıllık 67.000 € alacak.
Spoiler: Hrvoje Spahija
Cenk Güvenç - Kiralık olarak Ç.Rize'den geldi.
Spoiler: Cenk Güvenç
Olcay Turhan - Kiralık olarak Bielefeld'den geldi.
Spoiler: Olcay Turhan
Mikail Albayrak - Kiralık olarak Eskişehir'den geldi.
Spoiler: Mikail Albayrak
Tolgahan Acar - 20.000 € karşılığında Adanaspor'dan katıldı.Yıllık 67.000 € alacak.
Spoiler: Tolgahan Acar
Onur Güney - Bedelsiz olarak takımımıza katıldı - Yıllık 62.000 € alacak.
Spoiler: Onur Güney
Okan Özçelik - Bedelsiz olarak takıma katıldı - Yıllık 45.500 € alacak.
Spoiler: Okan Özçelik
İlhan Şahin - Bedelsiz olarak takıma katıldı - Yıllık 49.500 € alacak.
Spoiler: İlhan Şahin
Transfer Özeti
Spoiler: ÖZET
Hazırlık Kampı
Gördüğünüz gibi transferlerimiz bolca olduğu için uyum sıkıntısı olabilir bir süre ama bu takım bu ligden çıkar diyorum en kötü bir play-off beklentim var sakatlıklar-aksilikler bizi bulmazsa.
ee hani Soner hani eren alamadınmı onları.
Cİhan dan ben pek verim alamadım ama ben sağ bekte oynattım. Umarım sen de iyi olur.
Transferlerin güzel ilk başlarda uyum sorunu yaşarsın ama sonra çıkışa geçersin.Bu sene ligden çıkma ihtimalin yüksek bu transferlerle. Tabi verim alabilirsen.
Transferler hayırlı olsun.İnşallah faydalı olurlar.
bu kadar transfere takımın kimyası bozulmasında takviye olacak derken en dipe gitmeyelim
Çok transfer yapmışsın umarım uyum sorununu aşar ve bu ligden de PTT'ye yükselirsin![]()
Takımı baştan kurmuşsun (: terfi için de tebrikler
PTT 1.Lig Başlıyor...
1.HAFTA
Spoiler: Maçın Golleri
2.HAFTA
3.HAFTA
4.HAFTA
Maalesef ilk 4 hafta varlık gösteremedik bişeyler yapmaya çalışsakta ilk golü yiyince çözülüyoruz bunda uyumun etkisi olduğunu düşünüyorum evimizdeki Rize maçından sonra umarım yükselişe geçeriz böyle giderse 2.Lig yolları gözükebilir tekrardan...
Spoiler: PUAN DURUMU
Toparlanırsın biraz süre tanı çocuklara.
5.HAFTA
2-0 öne geçtiğimiz maç 2-4'ye kadar geldi 4-4 yaptık 4-5 oldu 5-5 yapıp bir puan kopardık Turgutlu kalp krizi geçirtir adama
6.HAFTA
7.HAFTA
8.HAFTA
9.HAFTA
Turgutlu çok fena patladı...Karadeniz takımı gören Turgutlu 5 atmadan geçmiyor![]()
Son 7 dakikasına 1-2 lik skorla girilen maç 2-5 bitti
Şaka bir yana takım artık yükselişe geçti gibi fazla 3 puan alamasakta yenilgide almıyoruz.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2.ÖN ELEME TURU
Güzel maçlar düzelmişte Silivri ne iş vermişin turu![]()
10.HAFTA
11.HAFTA
12.HAFTA
13.HAFTA
14.HAFTA
Harika bir ivme yakaladık son Altay maçında bir galibiyet daha alsak uçabilirdi artık takım sağlık olsun Rize,Elazığ ve Karabük ilerleyen haftalarda dahada açabilir farkı biz play-off potasında direnmeye çalışıcaz.
[spoiler=PUAN DURUMU][/SPOİLER]