Ah bee kakaa... sen orda sevincek adammıydın. İçim cız etti
Brezilya
Meksika
Hırvatistan
Kamerun
Ah bee kakaa... sen orda sevincek adammıydın. İçim cız etti
Hakem Japonların yaratıcılığını göstermek adına çaldı herhalde penaltıyı.
Az daha tutuyordu kaleci.
Yazık oldu yazık penaltı ile alakası yok. Umarım Cüneyt Çakır'da Süper Lig'deki gibi enteresanlıklar yapmaz da Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil eder. Penaltı o kadar iyi bir penaltı atışı değildi, kaleci bence tutmalıydı o şutu.
oscar çok iyi adam ya neymar filan hikaye yanında bu arada hakem aldı maçı brezilyaya verdi, sadece penaltı pozisyonu değil verilmeyen golde temizdi bana göre
Rezalet hakem golden once net faul vardi rezalet
Çok temiz gol attı Oscar.
Atamayana Atarlar Kuralı Bir Kez Daha İşledi.
Diego Yıllanmış Şarap Misali Hala Muhteşem Kaleci O Refleksler O Ön Seziler Dünyada Çok Az Kalecilerde Var
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hırvatlara yazık oldu penaltı pozisyonunda. 2-1 iken de önemli atakları vardı; ancak girmedi top bir türlü. Yine de grubun ikincilik için en önemli adayı Hırvatistan, bir sürpriz olmazsa.
Harika bir açılış maçıydı gerçekten. Özlemişiz be Dünya Kupası'nı ah bi de biz olacaktık.![]()
Oscar cok buyuk topcu acik ve net. Attigi gol de Ronaldo'nun bize attigi gole benziyor.
Neymar ve Oscar garip goller attılar açıkcası.Ronaldo'ya özendiler.
![]()
uzaktan yakından alakası olmayan bi' penaltıyla maç koptu bana göre. tek bahane bu değil tabi, gereksiz yere fazla kapanması hırvatların sonunu getirdi. o kadar ofansif kadroyla bölüm bölüm çok da iyi kapandılar özellikle ilk gole kadar.
brezilya ise klasik scolari anlayışı sayesinde pek tat vermeden kazanmasını bildiler. ama bu şekilde oynamaya devam ederlerse ömürleri pek uzun olmaz bu turnuvada. b grubundan gelecek takım ispanya ya da hollanda olacağını düşünürsek biraz daha vites yükseltmeleri lazım.
Oscar müthişti , onun dışında öne çıkan bi oyuncu yok özellikle brezilyada hulk ve fred sahada yoktu . Böyle oynamaya devam ederlerse büyük hayal kırıklığı olur Brezilya adına
Bu Fred ne geziyor bu kadroda anlamış değilim, hemde ilk 11 oynuyor.
Hulk tek forvet, Willian'da Hulk'un yerinde oynarsa daha yaratıcı bir takım olurlar diye düşünüyorum.
Burak
Fred Konfederasyon Kupası'nda parladı ama bu turnuvada Neymar ve Hulk kendilerini düşünüyor resmen onlardan fırsat gelmedi adama ben 2. maçta toparlayacağını umuyorum.
Sahada iki tane etkisiz olacagina bir tane olur iste
Fred in santrafor oynamasinin tek sebebi tek vurus ozelligi. Baska bisey degil. Hulkta pozisyon alip tek vurus yapabilmek pek yok zaten beyni de pek yokfizik hiz ve guc var. Fred daha yumusak top falan da suremez ama o tek vuruş yok mu iste o herşeye bedel
bizim burak gibi biraz.
Hatta daha cok inzaghi diyebilirim
Valla benimde içim çok cız etti ama kadroya alınmadığı halde orada takıma abilik yapıyorsa o adam harbiden efsanedir.
Oscar da Kaka gittikten sonra açılan eksikliği çok güzel kapatıyor. Dün attığı gol her ne kadar pis burun olsa da güzel goldü.
Neymar bana göre dün aşırı vasattı. Attığı ilk gol dışında ki onu da isteyerek atmadı, ne pasları yerini buldu ne de çalım hareketlerini sonuçlandırdı.
Büyük futbolcu denince neden bu kadar gereksiz yerde, gereksiz çalımlar ya da paslar dener oyuncular hiç anlamıyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Starting Lineups
Meksika - Kamerun
22Aguilar P.
2Assou-Ekotto B.10dos Santos G.
14Chedjou A.18Guardado A.
13Choupo-Moting M.6Herrera H.
4Djeugoue C.7Layun M.
18Enoh E.4Marquez R. (C)
9Eto'o S. (C)15Moreno H.
16Itandje C. (G)13Ochoa G. (G)
17Mbia S.19Peralta O.
8Moudandjo B.2Rodriguez F.
3N'Koulou N.23Vazquez J.
6Song A.
Dany reis yok.![]()
aman olmasin ustad, saatli bomba adam
kamerun elenene kadar onlarlayim. dany olursa sonuncu oluruz grupta. son stoper kalana dek otursun kenarda
defansta matip ve bedimo olsun isterdim chedjou ve djegoue yerine. chedjou bir nebze de dany evlerden uzak olsun![]()
Kamerun , Türkiye karması maşallah.![]()
Meksika ilk 15 dakikada ezdi gecti Kamerun'u.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu hakemleri gordukce bizim ligimizdeki bana normal geliyor![]()
hernandez niye yok ya ?
golde ofsayt yoktu
![]()
Yazik oluyor , 2 etti
Bu gruptan Brezilya ve Hırvatlar cıkar ama Kamerun'da guzel bir futbolla seyir zevkini yükseltir diyordum ancak adamlarda hiçbir şey yokmuş.Bu maçtan puan alırlarsa alırlar yoksa sıfır çekip otururlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meksika'da Giovani Dos Santos'un 2 golü de ofsayttan dolayı iptal edilirken Kamerun'da da Eto'o'nun bir golü sayılmadı.Ayrıca Eto'o'nun bir şutu da direkten döndü.