İzlemeyince nasıl da gol oluyormuş 😂
Belçika
Rusya
Güney Kore
Cezayir
Fellaini girmiş atmış bu adamı yedek bırakanlar utansın.![]()
Ikinci de geldi bravo Belcika![]()
net faul verilmedi ve gene gol Rezalet Kupası devam ediyor.
Mertens dedim adam attı.Fellaini ve Mertens girdiler attılar helal olsun adamlara Cezayir'e yazık oldu ama Belçika iyi açıldı.
![]()
İlk gole çok şaşırmıştım ama hemen düzeltti Belçika. Fellaini girdi oyun değişti
Bu sene Tottenham'ın birçok maçını izledim ve her seferinde bu Dembele ve Chadli çok abartılan adamlar diye düşündüm. Özellikle Dembele top saklamaktan başka bir şey bilmiyor, hatta çoğu zaman kendi arkadaşlarından bile saklıyor. Chadli de hiç hızlı düşünüp uygulayan bir oyuncu değil. Ben Fellaini için de aynı şeyleri düşünüyorum ama arada çıkıp böyle katkı da sağlıyor.
Ayrıca bekler tam facia ikisi de stoper oyuncular ve son derece yetersizler. Vertonghen kendi pozisyonunda bile yetersiz bir de sol beke koymuş. Dünya kupasına katılmışsın ama beklerin bindirme yapamıyor, sonra da Hazard ve Martens'den katkı bekle. O beklere rağmen çok iyi oynadılar. Belçika'nın daha hızlı top oynamayı öğrenmesi gerekiyor, özellikle fizikli ve hırslı takımlara pas oyunu işe yaramıyor.
Chadli balonun önde gideni de dembele özünde gayet iyi oyuncu bilekleri falan sağlam , vertonghen hakkında dediklerin ise saçmalık premier ligin en iyi stoperlerinden biri ki bu adamın öyle iyi sol bek gösterdiği maçlar var ki açıp izlesen sol açıktan devşirme bu adam heralde dersin (maçı izleyemedim bu maçla alakası yok yorumumun )
vertho iyidir de bu mac o penaltiyla batirdi gibi. pek oyle ucan bi bek degil, arkadasin bahsettigi marcelo coentrao tip beklerden olmadigi, su bir gercek ki vertho stoper de oynayabilen savunma agirlikli bir bek. orda caner olsa daha cok katki saglayacagi kesin.
Dembele'yi biraz yontarsak olur da Chadli'ye operasyon lazım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
G. Kore'de amma young var yaspikerin işi zor
![]()
Keun Ho Lee 56'da girdi 68'de attı 1-0.
Vay Akinfeev vay
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
https://vine.co/v/MIEIHmZXw91 Ahaha hataya gel.Görmemiştim golü fm efsanesine bak sen.
![]()
Tam kapatıp, yatayım artık dediğim sırada 2 gol geldi arka arkayaYaklaşık olarak 42 saattir uykusuzum, 15 dakika daha dayanırım sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Akinfeev büyük bir hata yaptı ki zaten belliydi. Maç bir anda güzelleşti.
Belçika bu sefer ilk maça nazaran daha güzel başladı. Mertens harika oynuyor.
Mertens çok iyi başladı ama şu dakikalarda oyunun temposu düştü.
belcika hic gol yemeyecek gibi dururken kokorin ne kafa vurdu ama, bombos. rusya once uyutuyor sonra rakibini avliyor galiba. izlerken golle hic alakalari yok gibi duruyorlar.
hazard da bi mertens kadar bile etkili olamadi henuz. cezayir macinin 20-25 dakkalik kismi haric hic oyunda yok.
Yine son dakika da döşediler.![]()
Ruslar'da gittiHazard son dakikalarda sazı aldı eline.
ruslarin hala sansi var, cezayir maci son firsat onlar icin.
belcika hep son dakikalarda fisi cekiyor. rusya da cok pasif takimmis, kaleden cok uzak adamlar. nerde o euro2008 deki pavlyuchenkolu arshavinli rusya.
Tamam zamanında iyi hocaydı da Capello'ya boşa o kadar para veriyor Ruslar. Rusların belli bir ekolü vardı. Biraz açıldınmı hemen hızlı kontrayla cezayı kesiyorlardı. Rakip kaleye en hızlı ve etkili giden takımdı zamanında. Şimdiyse temposuz, silik bir futbol var Capello ile. Kadroya baktığında çoğu da iyi futbolcu aslında.
Milli takıma yabancı hoca olmuyor abi, -Afrika ve Arap ülkelerini istisna tutarak- ülkelerin çoğu için geçerli bu. Çünkü yabancı hoca oldumu o ülkenin ekolünden farklı bir futbol oynatmaya çalışıyor o zaman da sıkıntı oluyor.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Cezayir 2 dakikada 2 gol attı![]()
Bu Slimani'yi biz istiyorduk bi aralar. Bildigin Burak Yilmazin Cezayir versiyonu
Slimani çok güzel bir asist yaptı.
Kore yalan oldu![]()
Cezayir averaj kasıyor.![]()
cezayir aslinda fransa A2 takimi
abileri isvicreye 5 atiyosa koreye 45 dakkada 3 atmalari normal![]()