Transferlerini başarılı buldum. Sanırım tüm finansı çökerttin şu anBaşarılar dilerim. İleride ben de sadece Türk oyuncularla olayını uygulayacağım.
Transferlerini başarılı buldum. Sanırım tüm finansı çökerttin şu anBaşarılar dilerim. İleride ben de sadece Türk oyuncularla olayını uygulayacağım.
Sentugo.
O da nazar boncuğumuz olsun.
Bekliyoruz bakalım ne olacak.
Senin iyi dileklerin olmayınca bu Emir'in her dediği çıkmaya devam edecek dostum
Maç Verileri İçin Tıklayınız
Böyle bir mağlubiyeti hak etmedik,gerçekten harika top oynadık 2-0 geriye düşerken bile oyun olarak hucüm anlamında harikaydık defansın arkasına atılan toplarla bir anda skor 2-0 oldu . Bu dakikadan sonra ki çabalarımız muhteşemdi fakat bencil ve beceriksiz oyuncularım skoru sadece 2-1'e getirebildi.
Bu mağlubiyetin diğer sorumlusu " EmirBy" 'dırüzerimizde büyüsü var böyle olduğunda da büyüye cevap veremiyoruz
10 maç olmasada dediklerim çıkıyor ehehe![]()
Aynen o da nazar boncuğu olsun
Fernandao her maç atıyor, benim kariyerimde de öyleydi.
Sezon sonunda 1 m € karşılığında (%20 hissesini) almıştım daha sonra ligde gol kralı oldu ve iyi bir fiyata okutmuştum sezon sonu, kesinlikle bonservisini al![]()
@pusathan01 Çaktırma görmezden gel farkı
@sentugo Eşit kullandım bütçeyi şu anda 4-5 M kar etmiş durumdayım.Uygula en büyük hedeflerimin arasında
@emirby Devamını getirebilirsen alırsın bahşişi
@Lesandro Parleo Kaça okuttun ben almayı pek düşünmüyorum bonservisini ama bakalım
Üzerinden çok zaman geçtiği için tam olarak hatırlayamıyorum ama 5-6 m € civarına satmıştım. 2 sezonda çok iyi top oynadı ama neyse sen hedefini gerçekleştir sadece Türk oyuncular transfer etOrhan Gülle'yi öneririm..
Ozan Tufan'ın sakatlığı kötü olmuş, umarım Beşiktaş kazanır maçı
Bu arada Şener'in serbest kalma maddesine dikkat et 1-2 sezon iyi oynayınca Avrupa klüpleri kapabiliyor elinden
Bence o maddeyi hiç koyma bir bakarsın değeri olmuş 15 M sen boynu bükük satmışın 10 M ona göre.
@pusathan01 Takmıyorum pek o kadar şeyi onun yerine monte edeceğim genç geldiğinde yerinden olacak zaten o kadar yükselemez
Ligde gidişat çok iyi ama Uefa hiç olmamış.. Seneye artık.
Aldığın topcularla güzel bir kariyer olacak gibi duruyor.
Beşiktaşlı olarak ne zaman yapıcaksın maçı diye bekledim ama sonuç senin için kötü olmuş. 2. yari intikamını alırsın![]()
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Diğer maçı da kaybediceksin![]()
@egmnblgn Kariyer güzel olması için çalışıyorum,umarım olur.
@emirby Kazandık ta bir büyük maçı kaybettik
Hak etmediğin bir mağlubiyet almışsın. Senin forvetler ne iş yapıyordu o maçta, golleri stoperler atmış?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
EheheheehYine çıkıyor dediklerim.
Az daha dayansaydik ya GS macinda.![]()
İki kez öne geçtik, 2-1'i de 10 kişi ile yakaladık fakat son dakikalarda birde Musa Çağıran sakatlanınca 9 kişi kaldık o sırada da 2-2 devam edince maç rakip yüklendikçe yüklendi orta sahada direncimiz sakatlıktan sonra iyice düştü GS'de oraları hızlı geçmeye başladı defansıda öne çektiler kalemize yakın oynarken üst üste 3 kurtarışa rağmen 4.de Emre astı karambolde 90'a
GS maçında son dakikada mağlup olmak kötü olmuş..
BJK mağlubiyeti ise güzel
Bence en başta Şamil'i kadroda tutup Yasin Pehlivan'ı göndermen hataydı..
Şamil gidiyor inşallah devrede bakalım.
İlk yarı sona erdi fakat bir maçımız eksik o yüzden 20.hafta falan sıralamayı koymayı düşünüyorum. İstatistiklerden sadece gol sıralamasını paylaşıyorum. Trabzonspor'un Avrupa maçları dolayısıyla oynayamadık henüz.
Trabzon'a yeniliceksin![]()
AhahahaEvde kahkaha krizine girdim.Her dediğim çıkıyor yahu.
Bence bundan sonra seri yakalarız. Taktikini bir gözden geçir ara toplara çözüm aramanı öneririm
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Çok kart görüyorsun birde rakibin pek ofsayta düşmüyor. Hem Fenerbahçe hemde Trabzon maçında ofsayt sayıları düşük ara paslarında onların ofsayt olmaları gol yemeni azaltacaktır diye düşünüyorum. Yanlışta olabilir.![]()
Kadro pek geniş değil kartlar sıkıntı yaratıyor ama taktikte ısrarcı olacağım , ofsayt taktiği kullanmıyorum. Orta alanda ani çıkışlarda kaptırılan paslardan genelde gol yiyorum.
Fener benden ucuz kurtulduğuna sevinsin
Last edited by Leonadias : 26.Haziran.2014 at 05:06