Hadi Messi ve Aslanları![]()
Hadi Messi ve Aslanları![]()
Cillesen, Kuijt, De Vrij, Vlaar, Martins Indi, Blind, Wijnaldum, De Jong, Sneijder, Robben, Van Persie.
Romero, Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo, Enzo Pérez, Biglia, Mascherano, Lavezzi, Messi, Higuaín
van gaal korkmus, de jong geri donmus. sert bi mac bizi bekliyor. cuneyt cakira kolay gelsin![]()
van persie sakat deniyordu? oynuyor sanırım.
Messi'nin frikiği dışında şut dahi yoktu sanırım. İkinci yarı biraz daha tempolu bir maç izleriz umarım.
Çakır final yönetirmiş be. Yazık etmişler. Rahat maç çıkarıyor arkadaşlarıyla.
dunku mactan sonra biraz dinlendik, iyi oldu bu mac. kendimize geldik![]()
Yalnız Arjantin'de Di Maria olsa atarlardı kesin. Şimdi şanslar eşit gibi. Van Persie'den yol olmaz valla keşke Huntelaar'la çıksaymış Van Gaal.
Lens veya Depay'ın 2.yarı oyuna girmesi hakikaten şart şimdi Üründül Bey'in hakkını yemeyelimBenim tahminim bu maç uzatmalara gider.
Üründül çok iyi konuşuyor bu aralar valla bi ara diyorum başkası mı bu falan diye.![]()
Bu Ömer Üründül 'adam eksiltme'den başka bişe bilmez mi , gına geldi artık be !
Biri gol atsa da 1-0 bitse bari uykum geldi , oyun 0-0a kilitlenecek gibi.
Ömer Üründül aslında doğru söylüyor adam eksiltme özelliği olan bir oyuncusu/kanatı olsa Hollanda çok etkili olacak. O tür bir oyuncuyu almadıkları sürece böyle hapsolurlar sahalarında.
o degil bi arjantin yedeklerine bakıyım dedimde M Rodriguez filan var ne kadar kötü seçimler hepsi sanırım yetenegi tecrübeye degişmiş teknik direktorleri![]()
dünkü maç iki takımın da kabusu olmuş demekki hiç oynayamıyorlar bz gibi trt spikeri bile espri yapıyor bu konuda
Hollanda'nın dizilimi ne sizce? FM'ciler nasıl yorumluyor bakalım?
Ben 3-1-4-1-1 ya da 3-1-5-1 şeklinde gözlemledim.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Maç başlamadan belliydi böyle biteceği.Skor tahmini de tuttu sağolsunlar.
Robben biraz erken vursa yandıydık ama.
Krul reisi görürüz umarım penaltılara gider.
Genelde 3 stoper, 2 kanat arkası oynuyorlar defansta. Kuyt ile blind kanat arkasındayken beke geliyorlar çok fazla ileri çıkmıyorlar. Oyun içerisinde değişiyor yerleri bazen.
--------------------------------Cliessen (gk)------------------------------------
Blind (dcl-pas dağıtan)) - Vlaar (dc-sıkı defans) - de Vrij (dcr-pas dağıtan)
-------------------------------Cliessen (dm)-------------------------------------
Kuyt (ml-destek) - Sneijder (mcl-oyun kurucu) - Wijnaldum (mcr-box to box)- Jandmaat (mr-destek)
----------------------------Robben (serbest)----------------------------------
------------------------------van Persie (st)------------------------------------
keske galatasaray Vlaar"i alabilse muthis defans.
zor bir transfer değil bence. Aston Villa'da değil mi?
Ben Blind'i daha çok beğendim çok yönlülüğü ve oyun zekasından ötürü. Ama bizim için bence de Vlaar daha iyi gider çünkü öyle fizik gücü yüksek bir savunmacıya ihtiyacımız var. Semih ve Chedjou omuz omuzada yıkılabiliyorlar, dengesizler.
Blind yakın gelecekte büyük takımlardan birine gider ahanda yazıyorum buraya. Tam Bayern'lik, overrated Dante'nin yerine. Ya da Man Utd...
Maçta en çok dikkatimi çeken isimler Aguera,Şınaydır ve 3 farklı isimle hitap edilen Kuyt
Agüera Agüero'nun kız kardeşi sanırım
Yalnız Arjantin teknik direktörünün mimiklerden çok güzel caps'ler çıkarKuyt'ın Zabaleta'yı harcadığı pozisyondaki mimiği özellikle
![]()
Penaltılara kalırsa Sneijder kaçıracak![]()
Tam Palacio ne gereksiz bir oyuncudur diye içimden geçiriyordum onayladı beni kaçırdığı pozisyonla.
messi defanstan top alıp maxi rodriguez pozisyon hazırlıyo daha ben ne diyim![]()