Olay budur yahu!!!Originally Posted by Neron_FB
Olay budur yahu!!!Originally Posted by Neron_FB
Adnan Polat çok zeki bir insanmış,en başından beri söylüyordu zaten.Az çok belliydi zaten.
Neyse Fenerbahçe SK camiası için hayırlı olsun,bize başka bir şey söylemek düşmez.
1. Bazı arkadaşlarımız "Aziz Başkan; aday çıkmadığı için yeniden göreve dönüyor" demiş. Türkiye'nin en büyük camialarından biri olan Fenerbahçe, o kadar genel kurul üyesine rağmen bir aday çıkaramaz mı?
2. Aziz Yıldırım istifa ederken "Fenerbahçe'nin iyiliğini düşündüğüm için istifa ediyorum" demişti. Geri döndüğüne göre artık Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünmüyor diyebilir miyiz?
3.Madem Aziz Yıldırım en başından beri dönmemek üzere gitmişti ve büyük zorluklarla geri getirildi. Peki niye Saadettin Saran'ın aday olması engellendi?
4. Bir "gündem" fırtınasıdır koptu gidiyor.Acaba gündem gerçekten değişti mi?
5.Aziz Yıldırım'ın bu U dönüşü Fenerbahçe'ye yarar mı yoksa zarar mı getirir?
YANIT ANAHTARI
1.Elbette çıkarır. Ancak neden çıkarılmadı asıl soru bu.Belki şöyle denilebilir: "Aziz Yıldırım'dan başka hiçkimse 100. yılda Fenerbahçe başkanı olmaya yakışmaz. En yakışanı Yıldırım'dı bu yüzden aday çıkmadı." Ama bu görüşe asla katılmıyorum.Fenerbahçe camiası bir kişinin tekelinde olmamalı.
2.Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe aşkı tartışılmaz. Ancak madem dönecekti o cümleyi kullanması yanlış oldu. (Fenerbahçe'nin iyiliği için istifa ediyorum.Bu defa dönmeyeceğim)
3.Esasında bunun üzerine bir çok tez oluşturulabilir. Ancak buna ne benim ne de bir başkasının cevap verme yetkisi yok. Fenerbahçe Yönetimi'nden başka...
4.Gündem değişti ancak yalnızca Fenerbahçe Spor Kulübü'nün gündemi değişti.Aziz Yıldırım bunu sadece kendi camiasında çıkması muhtemel olan çatlak sesleri bastırmak için yaptı.Genel gündem ise zaten normalde de değişecekti.Genel gündemi değiştirmek için Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi bahane değil. Galatasaray'ın şampiyonluğu aylarca manşette kalacak değil ya...
5.Hem yarar getirir hem de zarar. Önce yararlarından başlayalım: Yeni gelecek yönetimin 3-4 saatte atacağı bir adımı Aziz Yıldırım 3-4 dakikada atacaktır. Bu da Fenerbahçe'ye zaman ve yarar kazandıracaktır.Aziz Yıldırım'ın dönüşüyle birlikte bütün camia daha fazla kenetlendi.
Gelgelelim zararlarına: Zaten SüperLig'de çoğu yöneticiye antipatik gelen Aziz Yıldırım böylelikle daha fazla antipati topladı.Bu da haliyle Fenerbahçe'ye zarar verecektir.Aziz Yıldırım'a duyulan güven sarsıldı.Bir dahaki istifasına kendi de inanmayabilir.
Olan olmuş, biten bitmiş bu saatten sonra bize "Hayırlı olsun" demekten gayrı laf düşmez...Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.
bütün olay bu işte gerçi buna ne kadar gerek vardı tartışılır...ARTIBi güven tazelemesi yapmış oldu.
OLAY BUDUR...Originally Posted by demirhan1984
selman öle bi yazmışın ki oku oku bitmedi ama süper olmuş öok doğru yazmışın
yazdıklarımı tekrar okursan ben bir çeşit güven oylaması dedim.Originally Posted by paco
yani tüm üyelerin oyunu alır da seçimi kazanırsa güven tazelemiş olacak o manada.
başkan adayının çıkmamasını da herkesin 100. yılda klubün başında Aziz Yıldırım'ı görmek istemesidir. Saran olayına gelince 100. yıl nedeniyle ceza almış tüm üyeler genel kurulda affedilecek. bunu hem Başkan hem de Divan Kurulu başkanı söyledi. Sadettin Saran geçekten başkanlığı istese 1 aylık süre içersinde ekibini kurar projelerini hazırlar seçime hazırlanırdı. Ha ceza kalmazsa da çıkar kamuoyuna benden korktukları için söz verdikleri cezayı kaldırmadılaar derdi.
benim şahsi görüşüm Sadettin Saran da 100. yılda başkan olmak istemiyordu. çünkü 100. yılda başkanlık Aziz Yıldırım'a yakışıyor...
bir de eğer birlik sağlanırsa 100. yılda başarı gelebilir. Aziz Yıldırım görevi bıraktığını söyledikten sonra camiada bir kenetlenme oldu. eğer yönetim muhalefetle iyi ilişkiler kurarsa 100. yılda takıma tüm caima koşoulsuz destek verirse 100. yılda başarı yakalayamak için bir sebeb göremiyorum ben...
"YÜCE ATATÜRK"
Başka söze gerek var mı ?Gönderilen Toplam İmza Sayısı:
272107
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
oh oh iii bütün fb hayırlı olsun zaten adam profesyonel yaa gs şamp oludğunu örtmek için yaptı bütün amacı gündem değiştirmekti ..... adam işi biliyo abii
adımdan bıle daha ıyı bılıodum doncegını.hangi gittiginde dönme di ki zate n.we :
'''2. Aziz Yıldırım istifa ederken "Fenerbahçe'nin iyiliğini düşündüğüm için istifa ediyorum" demişti. Geri döndüğüne göre artık Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünmüyor diyebilir miyiz?'''
su soru cok ıyı. zz bskan sadece kendıni düşlündğünde gitti we yıne kendı menfaatlerı ıcın gerı de dondu.2+2=4 gibi bişey bu yanı.
walla forumda ki butun msjlari okucaktim baya bisey yazcaktim ama selman abinin msjini okuyunca dile getiremediklerimi selman abi coktan getirmis... aynen katiliyorum.... ayrica selman abi cook bir yazi olmus
Aziz Yıldırım FB'nin iyiliği için bıraktı fakat geçen 1 aylık süre içersinde tüm FBliler FB için iyi olanın 100. yılda Başkan olarak Aziz Yıldırım'ın takımın başında olmasının olduğunu belirtmişlerdir bu nedenle Aziz Yıldırım da geri dönmüştür...
"YÜCE ATATÜRK"
Selman Abi ye katılmak lazım. ++++
ne diiceksem hepsini söylemiş. beni yormadıgın için tskkür ederim
bence hiç birşey sözünün altında ezilmesi için bir bahane değil ....Originally Posted by sekopej
ben daha önceki gibi geri dönmemek üzere gidiyorum dediği zaman gitmeli .... ayrıca bişeyi bin kere düşün bir kere yap ... sanki a.yıldırım istifa ettikten sonra artıları ve eksileri bilmiyordu .... şimdi 1 ay aradan sonra mı anladı fb başkanlığını bırakmanın yanlışlarını ....
bence tam da senin söylediğin gibi oldu istifasını çok duygusal bir anda ailesininde baskısıyla verdi daha sonra oturup düşününce çark etti tabi camianın inanılmaz baskısı taraftarın baskısı ve klüpteki birlik onu kararından döndürdüOriginally Posted by paco
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Originally Posted by Jesus_FB
herkes birbirine katılıyorben de sana katılayım....
"YÜCE ATATÜRK"
Çok şaşırdım.Hiç beklemiyordum dönmesini.