Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Dem Ba coştu 3 gol nedir arkadaş![]()
Kaka Leiteden show![]()
almeida'dan sonra demba ba linea'dan sonra q7'ye binmek gibi.
Çok sıkıntılı bir maç oldu aslında, skor 3-1 olsa da. 2-1 bizi rahatlattı da, son dakikalar daha sakin geçti. Tabii, önemli olan turu geçmekti ve bunu başardık. Şimdi muhtemel rakipleri beklemeye koyulduk artık (Arsenal, Napoli, Porto, Zenit, Bayer Leverkusen).
Son olarak; çayda dem, Beşiktaş'ta Dem BABA!![]()
[YOUTUBE="1UgNcyj0dUI"]baba[/YOUTUBE]
maçın golleri
Football is simple,but Football Manager is not
Ben maçın ilk 15 dakikasını izledim ve dedim ki bu Demba Ba, Drogba etkisi yapar bu sene, tam aranılan forvet. Fakat 3 gol atacağını beklemiyordum![]()
Karsi karsiya gol kacirmayan forvetimiz oldu yillar sonra
FM Gazetesi
Umarım Amokachi ve Pascal dan sonra Demba Ba da yeni idolümüz oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş'ın galibiyetini tebrik ederim . Ülke puanına ihtiyacımız olduğu dönemde oldukça yararlı oldu . Ayrıca Demba Ba ile birlikte , Mustafa'da bu sezon çok önemli işler yapacak gibi gözüküyor . Oğuzhan'dan da umutluyum üzerine gidilmesi gerek . Beşiktaş sağlam bir sağ bek transferi ile ŞL'de gruplara kalabilir .
Grup hedefi bence çok ütopik olacaktır.
Beşiktaş'ın UEFA'ya gidip orada bir Yarı final hatta duruma bağlı olarak Final görme şansı varken Şampiyonlar Liginde gruptan çıkma mücadelesi vermesini istemem.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İş yerinde nöbet tuttuğum için maçı izleyemedim. Sonradan maç özetini izleyebildim.Bu dem baba tam bize göre baba
valla iyi niyetli ve vurdumduymaz biri olsa o golleri de bal gibi kaçıran adam olurdu aynı almeida gibi
maç seçen adam değil sonuna kadar sahada yüreğini verecek bir forvet lazımdı. Aranan kan tuttu.
Takımımızın başarısını galibiyeti tüm herkese armağan olsun. Ülke puanı ve takımın prestij açısından güzel galibiyetler oldu.. Transferde de artık Fikret başkan sağ bek ile oyuncu kurucu 10 numara almak zorunda yoksa UEFA'ya katılırız.
demba ba falan değil de, mustafa pektemek'e helal olsun.
Maç içerisinde yine maçı zora sokmayı başardık.Adamlar sağ beklerinin attığı uzun pasla golü bulup umutlandılar ama neyseki artık Demba Ba gibi bir santraforumuz var.Almeida'dan sonra inanılmaz bir duygu gerçekten.Almeida efendi anca sol açığa gidip orta açmayı veya arka direğe koşarak kafasına top gelmesini beklemeyi biliyordu.Bulduğu pozisyonların da bir çoğunu değerlendiremiyordu.Bugün Demba Ba'nın attığı en kolay gol olan 3.goldeki gibi kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda gol atamıyordu adam yahu.2.goldeki Demba Ba'nın yaptığı koşuları yapacak kapasitesinin olmamasından bahsetmiyorum bile.Ömründe Demba Ba'nın pozisyon içerisinde yaptığı koşular gibi koşular yapmamıştır.Düşünün yani aradaki farkı.Demba Ba hem golü kokluyor,hem de bitiriciliği çok iyi gerçekten.Bu sezon bizi uçuracak inşallah bir sakatlık falan olmazsa.Maç boyunca etkisiz olmasına rağmen maçın strese girmesinin uzun sürmemesini sağlayan 2.golde müthiş yaratıcılığıyla önemli bir payı olan Olcay'a ve maç boyunca gösterdiği performansla en az Demba Ba kadar takdiri hak eden Mustafa'ya da teşekkürler.Ve tabii emeği geçen herkese.
Bizlere güzel bir gece yaşattılar bugün.Umarım play-off kuralarında makus talihimizi kırıp dişimize göre bir rakip çekip sonrasında da gruplara kalmayı başarabiliriz.
Last edited by GeNç KaRTaL : 07.Ağustos.2014 at 05:23
So what?
Saike