Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: UEFA Avrupa Ligi 2015-16 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Turu geçseydik rakip Dnipro olacaktı diye iç geçirdiğin için.
    Diğer 6 dozer gibi takımın arasından Dnipro çekip de sevinmemek biraz şey açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Diğer 6 dozer gibi takımın arasından Dnipro çekince sevinmemek yüzsüzlüktür.
    'Çek bi Letonya' kafası

https://www.youtube.com/watch?v=TDOJ9HESWLE

Nesil
    2006
    Yer
    06

• Napoli v Dnipro Dnipropetrovsk
    • Sevilla v Fiorentina

Son sekizde kolay takım olmadığını Dnipro bir kez daha göstermiş oldu .. Club Brugge'ü de gol yemeden elemişler helal olsun adamlara..

Not: Baktım da son 7 maçlarında sadece 1 gol yemişler..

Diğer 6 dozer gibi takımın arasından Dnipro çekip de sevinmemek biraz şey açıkçası.
    Fazla sevinmek de iyi değilmiş demekki

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

• Napoli v Dnipro Dnipropetrovsk
    • Sevilla v Fiorentina

Son sekizde kolay takım olmadığını Dnipro bir kez daha göstermiş oldu .. Club Brugge'ü de gol yemeden elemişler helal olsun adamlara..

Not: Baktım da son 7 maçlarında sadece 1 gol yemişler..

Fazla sevinmek de iyi değilmiş demekki
    Formda bi Beşiktaş Brüjü de elerdi Dniproyu da elerdi çok uzatmaya gerek yok bu işi. 2-3 sene önce Schalkeyi çekince göbek atanlar da sizlerdiniz ama diğer takımlar arasında en zayıf olduğu için bi şey demedik sırf biz Brüjü eleyemedik diye bu kadar güçsüz takımları abartmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Formda bi Beşiktaş Brüjü de elerdi Dniproyu da elerdi çok uzatmaya gerek yok bu işi. 2-3 sene önce Schalkeyi çekince göbek atanlar da sizlerdiniz ama diğer takımlar arasında en zayıf olduğu için bi şey demedik sırf biz Brüjü eleyemedik diye bu kadar güçsüz takımları abartmaya gerek yok.
    Napoli'den 2 maçta tek gol yiyip finale kaldı 'güçsüz' Dnipro.. Kupayı alırlarsa son cümlen çok ironik olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Napoli'den 2 maçta tek gol yiyip finale kaldı 'güçsüz' Dnipro.. Kupayı alırlarsa son cümlen çok ironik olacak
    İşten dolayı çok erken yatıp tvye bile bakamadığımdan bu bilgiyi yeni öğrendim. Vay anasını, Dnipro finalde ha! Kupayı da alırlarsa son yılların en büyük futbol olayı olur bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Profilinde yaşın yazmasa 12 yaşındasın sanacağım hala devam ettiriyosun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sevilla kupayi kazanir daha tecrubeli ve daha iyi takimlar emery hocam kariyerine bir kupa daha yazdirir... bir bielsa bir emery keske ikisinden birisi gelse...

Nesil
    2006
    Yer
    06

Profilinde yaşın yazmasa 12 yaşındasın sanacağım hala devam ettiriyosun.
    Canım kardeşim sinirlenecek bir durum yok ortada. Sen düşünceni söyledin, ben de kendi düşüncemi söyledim. Kanun değil bu devam ettiririm ettirmem bana kalmış cevap vermek zorunda değilsin ..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sevilla bu kupayı 2006 ve 2007 yıllarında üst üstte iki kez kazanmıştı. Yine iki kez üst üstte toplamda dördüncü kez bu kupayı kazanmaya yakınlar. 2006 - 2007 yıllarında kupayı iki kez üst üstte kazanırken Sevilla'da çok iyi oyuncular vardı. Dani Alves, Poulsen, Fabiano, Kanoute gibi.. O zamanki kadroları gerçekten çok iyiydi ama şimdi ki mevcut kadrolarına bakıyorum gerçekten hoca faktörü futbolda çok önemli. Emery tam bir sistem hocası. 2006 - 2007 yıllarında Juande Ramos değil, başka hoca olsa takımın başında o oyuncularla yine kazanabilirlerdi ama Sevilla'nın şu başarısında Emery faktörü en başta gelir. Çok çok öyle bir aman aman kadro yok adamın elinde ama eldeki malzemeyi gerek ligde olsun gerek Avrupa'da olsun çok iyi kullanıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emery hocam hanesine bir kupa daha yazdirdi net buyuk hoca ya bakalim bu yil sampiyonlar liginde ne yapicak

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Carlos Bacca

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri