Evet,kanatları bir Bugatti edasıyla işleyen takıma karşı yine kanatsız çıkıyoruz,üstelik sol bek kaplumbağa Hakan Balta...
Umut'un tek forvette ne kadar yetersiz olduğunu göreceksiniz bu maçta.
Evet,kanatları bir Bugatti edasıyla işleyen takıma karşı yine kanatsız çıkıyoruz,üstelik sol bek kaplumbağa Hakan Balta...
Umut'un tek forvette ne kadar yetersiz olduğunu göreceksiniz bu maçta.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hele şükür gol umuduyla izleyebileceğiz bir maçı ohh be ohhh!
Burak yok Umut var haydi oğlum Umut şu formayı daha kaptırma Burak yetersizine.
Keşke Selçuk da oynamasa da yerine solda Veya sağda olcan oynasa. Neyse buna da şükür, bir yerden başlamak lazım. Selçuk da belki sakatlanır sezonu falan kapatır da, en azından ligde şampiyon oluruz. Yürüyedurma, koşadur galatasaray!
selcuk yerine keske bruma olsaydi
Maç şifreli mi?
FM Gazetesi
Bruma'yı oynatma ya oynatma Bruma'yı,niye oynatacaksın ki Bruma'yı ne gerek var yani oynatma ya Bruma'yı oynatma aman,oynatma Bruma'yı oynatırsan nolacak ki aman iyi oynar falan oynatmazsan büyük tepki çekersin mazallah istemeyiz tepki çekmeni,oynatma Bruma'yı oynatma aman oynatma.
bu kadro savasir ama ortasaha hantal ve bir tane keske orjinal kanat olsaydi...
Zevkli bir maç izleyelim kazanırsak her türlü skor kabulümdür ama yenilirsek 6-4,5-3,4-2 gibi skorlarla falan yenilelim.Hem zevkli maç olsun hemde kuponda ki maçlardan birisi tutsun.
Bu arada Dzemaili'yi Melo'nun yanına koy Selçuk ve Hamit'i çıkar Bruma ve Olcan'ı koy al işte sana güzel bir 11 ama 65864564 tane orta saha koyacak ilk 11'e,aman rakip takımlar orta sahayı geçemesinler(!)
http://www.youtube.com/watch?v=XsT7dGybNvk
Şu adam hiç mi kıpır etmiyor içinizi yahu ? Bu adamı yedek bırakacak kadar lükse sahip bir takım değiliz biz.Hangi oyuncu şu kadar heyecanlandırabilir bizi takımda ? Tamam bir çok eksiği var reddetmiyorum ama kesinlikle as takımda oynayacak bir oyuncu kesinlikle, lamı cimi yok yani.
Bu adam büyük ihtimal böyle giderse takımdan ayrılacak.Bizden sonra gittiği takımda takip edeceğim.Bu adamı kariyerinin sonuna kadar takip edeceğim çünkü değer.O kadar yeteneksiz adamın içinden sadece bu adam içimi kıpır kıpır ediyor.
Neyse ya Qral Burak Yılmaz ve Xelcuk İnan'ımız varken bize bir şey olmaz.
@Redrum
Abi her şekilde haşat edecekler kadro şeklinin,ilk 11'lerin bir önemi yok ki![]()
Hakkını Veren Hep Baş Tacı...
İhanetin Bedeli İse DarAgaci
![]()
http://inciswf.com/8bit.swf
Al Bruma'yı,verelim coşkuyu.
Ahahahaha fm 2014'te Sl ceyrek finalinde dortmundla eslesmistim. Dortmund kanatlarinin hiz puanlarini gorunce bari butun takimi ortaya gomeyim bitişik oynayalim biz de ortadan delelim deyip 4-1-3-1-1 oynamistim (uclunun ucu de orta sahanin ortasında) dortmundu deplasmanda uc bir tokatlamistim. Hani olmaz ama basarilar![]()
Şu dakikaya kadar çok güzel oynadık. İnşallah böyle devam eder. Sistem ve oyuncu tercihleri süper. Prandelli bu sefer güzel yapmış takımı. Şu ana kadar beğendim.
İzlemek isteyenler için canlı yayın linki:
http://www.startv.com.tr/canli-yayin
Lol tabiriyle tank çıkmış prandelli![]()
Zor gol yeriz ama gol atamayız bu kadroyla.
İkinci yarı bruma ya da olcan oyuna alınmalı.
1 metre ofsayttan gol attilar yahu
Ofsayt yok.Top adamın ayağından çıkmış,o sırada Reus koşu yapıyordu 5-10 santim geride bence topun tam ayağından çıktığı sırada.
2 tane de Aubameyang atacak 3-0 bitecek.
Yeniliyoruz ama ezilmiyoruz![]()
Koca devre de 1 kez arkaya top geçti onda da ofsayttaydı adam ama hakem görmedi. Gayet iyiydik ilk devre, bi de gol sıkıştırabilseydik muhteşem olur. Selçuk da epey iyiydi son 1 seneki haline göre ama hala yetersiz tabi.
Screw you guys, I'm goin' home
O pozisyonda ya Semih de bir gariplik var ya da pasi atan adamda. Bu kadar rahat nasil topla bulusabildi ordaki adam hayret dogrusu
Bu Drum Dortmund için el freni ya. yada şöyle söyleyeyim kötü oyuncu değil ama bi kanata 2 ters ayaklı oyuncu tıkıyor oyunu bi de Auba bu oyun tipinin forveti değil. GS 1-0'a da razı olur daha hemen açılmaz gibi, Ramos girerse fark olur.
Semih mi ? Adam bariz chedjou'nun arkasindan kayiveriyor. Semih ne yapacak chedjonun adamla gitmesi en kotu ofsayt diye el kaldirmasi lazim adam uyuyor
Yahu bizim adam eksilten bir oyuncuya ihtiyacimiz var, bu kisi Bruma, fakat onu sokacaksak ta ilk yaridaki orta saha disiplinini kaybederiz diye korkuyorum.Iyi sayilabilecek bir savunma yaptik, adam eksilten oyuncu sart fakat giren oyuncununda hucumla birlikte savunmada saglam baski yapmasi gerek.
Kornerlerde ve duran toplarda ekstra dikkat gerekiyor.
Aradaki fark 1 oldugu surece hep macin icinde kaliriz.O yuzden hemen telas yapmaya gerek yok, sabirli bir sekilde ilerlemek lazim.
Selçuk-Emre Çolak değişikliği oyuna hareket getirir....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
golu semih yuzunden yedik yalniz chedjoluk birsey yok...