Giresunspor'da Ümit Boğa Dönemi !
TariboWest
Sonuçları görünce istifa diye yazacaktım ki kovulmuşsun zaten![]()
![]()
Neyse üzüldüm başka bir takımla yoluna devam et bence
Kovulman kotu olmus.. umarim Giresun'da daha iyi bir performans gosteririz. Yeni takiminda basarilar..
Hayırlı olsun Giresun![]()
Giresun ile kariyerinde çıkış yapacağını düşünüyorum,başarılar.
Önümüze bakalım hocam. Sonra yarım bıraktığımız işi bitirmeye gideriz.![]()
Transfer döneminde çok iyi transferler yaptık. Özellikle Süper Lig takımlarından aldığımız kiralık isimler çok işimize yaradı.
Ligde gayet iyi bir performans sergiliyoruz. Kupaya ise 3. turda veda ettik.
Puan Durumu
Giresun Gol Olup Yağıyor !
İstatistikler
Golcümüz Beykan Şimşek 5 ay sakatlanmasına rağmen Batuhan onu aratmadı ve 11 gol 3 asistlik katkısıyla bizi ayakta tuttu.
Diğer önemli katkılar ise şöyle
Cihan Yeşilırmak 4 gol 12 asist
Sinan Gümüş 7 gol 1 asist
Ersel Aslıyüksek 5 gol 5 asist
Abdülkadir Kayalı 2 gol 8 asist
Atınç Nukan 5 gol 1 asist
Rıdvan Sağlam 3 gol 3 asist
TariboWest
Giresunspor Son Virajda !
Puan Durumu
TariboWest
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
ŞAMPİYON GİRESUNSPOR !
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
TariboWest
Memleketim takımını yeniden şampiyon yapmışsıntebrikler
Tebrikler abi![]()
Tebrikler hocam.![]()
Transfer politikanı merak ediyorum açıkcası abi ne yapacaksın![]()
Geçen sezon kiralık olarak formamızı giyen 3 oyuncunun bonservisini aldık.
Atınç Nukan
Burak Kardeş
Özkan Karabulut
6 oyuncuyu ise kiralık olarak kadromuza kattık.
Aboubacar Camara
Aykut Çeviker
İhsan Furkan Deniz
Ömer Kandemir
Ahmet Şahbaz
Berk Neziroğluları
TariboWest
Şuan altay yönetimi kafasını taşlara vuruyordur. Tebrikler Hocam
ADANA DEMİRSPOR
Transferleri tanımıyorum ama Atınç iyidir ^^![]()
Atınç çok iyi gerçektende yanınada Gençer cansevi getir hocam iki si iyi iş yaparlar. Birde Cenk şahini öneririm. Giresunla başarılar dilerim. Adanaya fazla atma![]()
Giresunspor'da Transfer Çıkmazı !
Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve kadrosuna 9 oyuncuyu katan Giresunspor'da yönetimin aldığı kararlar sonrası transfer çıkmaza girdi. Elinde 15 kişilik kadro bulunan ve kadroyu güçlendirmesi gerektiğini yönetime ileten Ümit Boğa red yanıtı aldı ve yönetimin bütçe ayırmaması yüzünden mevcut kadro ile yola devam kararı aldı. Bu sezon PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un bu kısıtlı imkanlarla neler yapacağı merakla bekleniyor...
TariboWest
Taraftardan Tam Destek !
Eğitim Şart
Giresunspor Direniyor !
Kadromuzun Son Hali
Genel Değerlendirme
Lige iyi başlayıp da sonradan düşüş yaşamamızı merak edenler için kadromuzun 16 kişiden oluştuğunu ve sezon içindeki sakatlıkların takımı etkilediğini söyleyerek başlayayım. Çoğu zaman forvetsiz, kanatsız ve beksiz maçlara çıkıyoruz. Fakat buna rağmen üst sıralardan kopmadık ve Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı başardık. Tek temennim devre arasına kadar en az hasar ile atlatıp yönetimin bütçe vermesi ile kadroya takviyeler yapmak.
TariboWest
Not : Denizli maçından itibaren tek kalecimiz olan Özkan Karabulut sakatlanmış ve Altınordu maçına kadar sanal kaleci ile oynanmıştır.
PTT 1. Lig 18. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası Puan Durumu
Sezon içinde 3 görüşme teklifi aldık ve reddettik.
Lige 21 günlük ara verildi. Yönetim sonunda bütçe dengelemeyi kabul etti. Devre arasında eksik bölgelere takviyeleri yapıp ikinci yarı performansımızla Süper Lig biletini almaya çalışacağız...
TariboWest