Kurtlar Sofrasında Liderlik Koltuğuna 6. Hafta Sonunda Nağmalup Everton Oturuyor !!!
Everton 4-1 West Ham
Capital Kupasında Tottenhama karşı 2-1 lik galibiyet alıyoruz.
Yeniden Ligdeyiz.
Everton 2-0 Sunderland
Yaptığımız 9 maçın ardından toplu sonuçlarımız
İki Kulvardaki Puan Tablosu
Yönetim ile aynı vizyonu paylaşıp gençler için her şeyi yapmaya hazırız.
Everton 1-1 Newcastle
Everton 0-1 Manchester City
Gidişat harika ! İnşallah böyle devam ederiz. Bir de Callum Mc Manaman diye bir oyuncu var, benim gözlemciler çok önermişti bana, ona da bakmanızı tavsiye ederim.
Çok zorlu 3 maçı geride bıraktık.7 Puan çıkartma amacımız vardı olmadı.Gelecek maçımız Porto ile formalite icabı çıkıcaz.Gruptan 1.olarak çıkmayı garantiledik.
3 Tane 16'lık genci oynattığım bu maçta fırtına esti.16'lık Krisstofer golü attı keyfine baktı.Kalitemizi ortaya koyduk.
30 şutta 19 isabet: Mükemmel istatistik ! Tebrik ederim![]()
Harika başlamışsın tebrik ederim. Everton gerçekten sempati duyduğum bir takım takipteyim.![]()
Hocam şl hangi sıralamadan başlıyor?
Üst sıralardan kopmamaklazım
ADANA DEMİRSPOR
Arsenal'e karşı hakim olduğumuz oyundan 1 puan almak üzdü.
Capital Cup'ta Norwich'i tek golle geçtik.
Capital Cup Yarı Final Eşleşmeleri
Avrupa Ligi 1. ve 2. Tur Eşleşmeleri
1.Tur'da Rapid Wien'i rahat geçeriz diye düşünüyorum aman terslik çıkmasın da.2.Tur'da da nisbeten kolay rakipler geldi diye düşünüyorum.
Burnley ve Swansea maçlarında bocalasak da son 2 maçda toparladık ve zirveyi yakın takibe devam ediyoruz.
Transfer Sezonunun açılması ile büyük iddialar ortaya atıldı.Everton'un yıldız oyuncusu takımdan ayrılmak istediğini söyledi.
Menajer ise Daily News'e yaptığı açıklamada şu cümleleri kurdu:
---Valla bakın burası büyük bir camia.Giden kendi kaybeder.Git demem kal diyemem gibi bi paradoks yaşıyoruz şu an.Ama çok daha iyileri var ki buraya gelmeye baştan razılar.Bir yıldızla görüşmelerimiz devam ediyor.Herkes akıllı olsun.
İlk Yolcu Belli Oldu.
Sergi Roberto // Dorin Rotariu // Bernard //Depay //Julian Draxler için kulüpleriyle görüşülmeye başlanmıştır.
Capital Cup'ta Finaldeyiz
İlk 2'den biraz kopsak da ilk 4 umudumuz sürüyor.
Sakatlıklarından dolayı pek forma veremediğim Lukaku'nun efsane geri dönüşü
Devre Arası Transferleri
Barcelona'nın satılığa çıkarttığı 1-1,5 sezon sonra satmayı planladığım Sergi Roberto'yu 2.5 m Euro bedelle kadromuza kattık.
19 Yaşında pek çok mevkide oynayabilen süratli gelecek vaad eden Dorin Rotariu'yu 6.5 M Euro bedelle kadromuza kattık.
Bernard ile el sıkışmamıza rağmen Ukrayna'daki iç savaş ortamının hafiflemesi kulübün oyuncuyu göndermekten vazgeçmesine sebep oldu.Depay için kapıyı 60 M Euro'dan açan PSV ile uzlaşmaya varamadık.Fakat 2 oyuncu için de tetikte bekleyeceğiz.
Capital Cup'ta Chelsea'nin ardından FF Cup'ta da Manchester United'a ağzının payını verdik.
1.Eleme Turu İlk maç
Rapid Wien 0-3 Everton
Last edited by kilham96 : 22.Kasım.2014 at 17:44
2 kez geriye düştüğümüz maçtan 3 puan almasını bildik.
Deplasmanda 3-0 yendiğimiz Wien'i evimizde 5 golle uğurluyoruz.
Dorin Rotariu benim oyunlarda en iyi genç oyuncu seçilmişti, daha da iyi katkı verecektir diye düşünüyorum. Rapid Wien Maçı mükemmel olmuş, ligde de 3. sırayla çok puan farkı yok, iyi gidiyoruz.
Capital Cup'ta Şampiyon
EVERTON
Ezeli rakibe beş gol atıp kupa kazanmak harika !![]()
Ard arda 3 maçımızıda 3-0 lık skorlarla kazanıyoruz.Avrupa Ligi'nde sıradaki rakibimizi bekliyoruz.
Almanya'nın köklü ekiplerinden adı güzel Borussia Mönchengladbach ile eşleştik.
Başarılar hocam. EPL deki en sevdiğim takımdır Everton.Şimdiye kadar harika bir performans göstermişsin.Umarım bu güzel performans devam eder![]()