Milandan aldığın 4 puan çok iyi olmuş. Şimdi Celtiği deplasmanda yendiğin taktirde gruptan ikinci olarak çıkarsın. Bu kadar rahat çıkmanı beklemiyordum.
Milandan aldığın 4 puan çok iyi olmuş. Şimdi Celtiği deplasmanda yendiğin taktirde gruptan ikinci olarak çıkarsın. Bu kadar rahat çıkmanı beklemiyordum.
ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDİYOR. TÜRKİYE KUPASINDA GENÇLERLE MÜCADELE EDİYORUZ. ETHEM BENİ ÇOK ETKİLİYOR. MUAZZAM PASLAR VERİYOR. İLERİDE YENİ ALEX'İMİZ OLMAYA ADAY.
Ligin lideriyle oynadığımız maçta 3-0 öne geçtik . Oyun motorundan mıdır nedir saçma sapan şekilde goller yiyoruz. Defansif bir taktiğe çevirmesem beraberlik bile olabilirdi.
BİZE AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK
Güzel gitmişsin. Gençlerin elinden zor kurtulmuşsun. Realin çıkması hiç iyi olmamış.
Hocam Ajaxta Sinan Keskin var birde ona baksana orta sahada iyi işler çıkarıyor.
Transfer geçmişlerine falan bir baksana belki kiralamışlardır yada satmışlardır. Hep ajaxta oynamış. Jong ajaxta falan gözüküyor bende hatta bir kaç klübe de kiralamışlar. Hatta Karabüke bile benim kariyerde bir sezon kiralamışlar.
Barça Neymar ve Messi olmadan fena ezmiş bizi üstelik hiç Barça'nın oynamadığı bir dizilişle, Transfer dönemi kapanmadıysa Sinan Kurt'u öneririm.
Başarılar hocam.
Hocam fikstürün her şeye gebe. İki kupa da gelebilir elin boş da dönebilirsin. Umarım maçları alıp mutlu sona ulaşırsın.
Evindeki akhisar ve giresunu yenebilirsin her ne kadar düşmemeye oynasalarda. Ama bursa ile kayseriden emin değilim. Birde bjk nin maçlarıda önemli olacaktır.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İkinci şampiyonluğu tebrik ederim. Boş ver Dortmundu sen Feneri Dortmund yap.
Dieogoyu yollaman çok iyi olmuş. Takımda huzursuzluk çıkarıyordu.
Crewe den Callum Sanders e de bir baksana. Türk pasaportlu bir forvet oyuncusu.