Kupa şu aşamada çok önemli değil ama ligde fena olmayan bir başlangıç yapmışız. Yürü Pompey![]()
Kupa şu aşamada çok önemli değil ama ligde fena olmayan bir başlangıç yapmışız. Yürü Pompey![]()
Kupada bir tur geçmende iyi bana kalırsa. Ligde de iyi bir başlangıç yapmışsın. Samed'ten bende pek verim alamadım.
4'de 4 !
2 deplasmanda 2 evimizde oynadığımız toplamda 4 maçta 12 puan topladık ve ligde ağırlığımızı hissettirdik. Sezon başındaki transferimiz ve hücum hattındaki en büyük silahımız Pozo, bu 4 maçta 3 kez ağları havalandırdı. Ancak oynanan son maçta Wycombe karşısında Pozo'nun ayağı kırıldı. Yaklaşık olarak 5 ay sahalardan uzak kalacak olan oyuncumuzun yerini nasıl dolduracağımız merak konusu
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
4/4 yapmak çok iyi olmuş , Pozo'nun sakatlığı çok kötü 5 ay olması aşırı kötü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
başarılar hemşerim takım seçimide gayet iyi olmuş![]()
Kiwomya ve Şorley İyi Futbolcular. Pozo'yu Aratmazlar.
İstatistikler de Gösteriyor ki Bu Ligde Bizi Zorlayan Bir Takım Yok. Şimdiden 1.Ligin Taslağını Hazırlayalım.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tebrikler sonuçlar çok iyi Pozo kötü olmuş neyse ki yerini doldurmuşsun başarılar.
Başarılar dilerim çok güzel gidiyoruz devamı gelir inşallah.![]()
Takım ligde sazı eline almış durumda,umarım aksilik yaşamadan güle oynaya bitiririz ligi birincilikle.
Hocam bu lig forvetleri kaybetmene ragmen cok hafif gelmis. Ust ligde basarilar
Sent from my iPhone using Tapatalk
FA CUP'a Erken Veda
2.Ligde fırtınalar estiren Pompey FA Cup'da yalnız bir tur geçebildi. İKinci turda Oldham'a boyun eğerek elenen Pompey'de teknik direktör Murat Özdemir "Asıl hedefimiz ligde başarı yakalamak o yüzden bu tür maçlara pek fazla önem vermiyoruz. Hedefimiz bir an önce hakettiğimiz yere geri dönmek o yüzden takımımı fazla zorlamak istemiyorum bu tür maçlarda." dedi.
Kariyerinde başarılar
Tebrikler baya güzel toparlanmış takım. Başarılarının devamını dilerim
johnstones'u almışız adam gibi para versede bi işe yarasa kupa 50 bin euro para veriyo kazanana![]()
Başarılar dilerim murat sen hayatta mıydın?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc