-
Bandırmaspor'la Tarih Yazmaya | (3. Sezon - Süper Lig'deyiz!)
Tarih 20.05.2014
Yer Ankara 19 Mayıs Stadı
Bandırmaspor ilk maçta Ankaragücü'ne karşı 1-0 kazandığı halde rakibine deplasmanda 2-0 yeniliyor ve üst lig umutları yine hüsrana uğruyordu.
Maç sonunda yönetim kurulu acil toplantı kararı aldı. Otelin toplantı odasında 11 yöneticinin çoğunluğu teknik direktörün değişmesi ve yeni sezonda yükselme haricinde sonucun kabul edilmemesi kararına vardı. Bunun sonucunda Mustafa Çapanoğlu ile yollar ayrıldı.
Tarih 31.05.2014
Yer Bandırmaspor Kulüp Binası
1 hafta boyunca pek çok kariyerli teknik adam kulübe başvurmuştu. Bu isimler şüphesiz başkan Mehmet Kılkışlı'nın ve yönetim kurulunun hoşuna gidiyordu. Kulübe amatör ligde başkanlık yaparken bugün kulübe isim sahibi teknik adamlar başvurur hale gelmişti. Ancak bir türlü hedeflenen 1.lige çıkılamamıştı. Kimler gelip geçmişti ki? Takımı 3.ligden çıkartan İsmail Ertekin'den, alt liglerin tecrübeli isimlerinden Fuat Yaman'a, Turgut Uçar'a kadar. Onlarca teknik adam gelip geçmişti. Artık istikrar istiyordu tecrübeli başkan. Bu sırada televizyonda bir maç oynanıyordu. Play-off finalinde Alanyaspor'la Hatayspor oynuyordu. Maç 0-0 bitmiş, penaltılarla Alanyaspor Ptt 1. Lig'e çıkmıştı.
Başkan ve yanındakiler Alanyaspor'lu oyuncuların sevincini izlerken başkan başını öne eğip sessizce "Biz de orada olabilirdik" dedi
Tarih 7.06.2014
Yer Başkan'ın İş Ofisi
Başkan kulübün işlerinden dolayı kendi işleriyle pek ilgilenemiyordu. Sezonun bitmesi biraz kendi işlerine yoğunlaşması için iyi bir sebepti. Ancak halen daha kulübün sorunları vardı. Telefonu bir an olsun susmuyordu. Üst üste gelen menajer telefonları yüzünden telefonunu kapatıp çekmecesine fırlattı.
Tam oh be rahatladım derken iş telefonu çalıyordu. Sekreter hattaki kişinin yönetimden Yaşar bey olduğunu söyledi. Başkan bağlamasını istedi. Yaşar beyi reddedemezdi. Çünkü yıllardan beri gelmiş bir yol arkadaşlıkları vardı.
B - Buyur Yaşar abi? Senin için ne yapabilirim
Y - Ya bu teknik direktör işi kafamı çok kurcalıyor başkanım. Gelen adayları gördün. Çok iyi isimler var. Ancak kafamı kurcalıyor işte. Daha önce seçtiklerimiz de isimli, bulundukları liglerin en iyileriydiler. Ancak sonuç hep hüsran oldu. Bu sefer olmalı başkanım. Bu sefer olmalı!
B - Abi benim de kafamı kurcalıyor. Zaten o isimleri ben de istemiyorum. Artık isimli teknik direktörlere yüklü meblağlar vermek mantıklı gelmiyor. Bu ligi tanıyan, takımı bilen bir antrenörü takımın başına geçirmeliyiz diye düşünüyorum. Sen ne diyorsun?
Y - Ben de aynı kanaatteyim. Hatta önümde şu an bir isim var. Biraz garip gelebilir ama aslen buralara pek yakın bir yerden gelmiyor
B - Nasıl yani buralara pek yakın yerden gelmiyor?
Y - Başkanım uzun hikaye ama ilgileneceğinizi umuyorum. Çünkü benim ilgimi çekmeyi başardı. Arzu ederseniz yarın görüşelim.
B - Tamam. Görüşelim o zaman.
08.06.2014
Yer Bandırmaspor Kulüp Binası
Başkan ve yönetici Yaşar bey kulüptelerde. Önünde Yaşar beyin bahsettiği kişinin Cv'si vardı. Başkan CV'ye şöyle bir göz attı ve Yaşar beye " Yahu tecrübesiz dedik de bu kadarı da fazla değil mi sence?" diye sordu. Yaşar beyse "Başkanım ama bir yüz yüze görüşün" teklifini sundu.
Peki dedi başkan ve antrenör adayı toplantı odasına girdi.
Salona giren kişi bozuk Türkçe'siyle dikkat çekiyordu. Toplantı sonunda el sıkışılıp ayrılınmıştı.
Kimdi bu adam? Nereliydi? Neden buradaydı? Peki Bandırmaspor'un talihsizliğini kırabilecek miydi?
Last edited by kerim1990 : 31.Ocak.2015 at 19:58
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri