2 Adana liderlik için kapışıyorson maçlar da puan kaybetmemiz kötü olmuş ama sıkıntı yaşamayız diye tahmin ediyorum.
ADANA DERBİSİ
ADANA DEMİRSPOR
Bomba gibi devam ediyoruz ufak tefek kayıplar illaki olacaktır. Adana Derbisini alıp yolumuza devam edelim.
2 Adana aynı anda çıkarsa efsane olur. Derbi de karşılıklı gol var diyorum![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Başarılar dilerim.
Adanamın nefesi yetmemiş. Ama ensende devam ediyor. Dikkat et geçilme![]()
Adanaspor sana yenilince düşüşe geçmez umarım neyse KG'yi bilmişim![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
ZTK'da en kötü ikinci çıkarız
Derbi maçı çok iyi olmuşZTK da da çekişmeli olacak ama çıkacağımızı düşünüyorum.
Gruptan çıkacağına inanıyorum .Türkiye Kupasıyla iyi para kasılıyor alt liglerde
ZTK ya yüklen Ali Hikmet hocam, şampiyon olursak seneye direk AL ye gideriz![]()
Aynen kupaya önem ver neden vermiyosun![]()
Vayy linkli paylaşım varmış bende tam istatistikleride versen iyi olacak yazacaktımharika olmuş
Hocam ZTK neden önem vermiyorum; ligde öncelik şampiyonluk dediğim için as takımı ligde oynatıyorum. Ligde şans vermediğim oyuncuları ZTK şans veriyorum. Eğer grupta yedekler geçirirse o zaman as takımı bir kaç maçlığına oraya geçiririm. Malum 1 hafta da 3 maç. Sakatlık bu versiyonda çok fazla ha 1 veya 2 hafta sürüyor ama 4-5 oyuncu geçirince şarterler fırlıyor.
Saol Hocam
ADANA DEMİRSPOR
(Resimlere Tıkladığınızda Maç Verileri sekme olarak karşınıza çıkacaktır.)
![]()
Ligdeki son maçım 'Samsunspor' saha zemininden dolayı iptal oldu ve ligin ilk yarısını lider kapattık. 2 haftalık tatilin ardından heyacanın kaldığı yerden devam edeceğiz. Şuan da çok çok önemli bir oyuncuyla görüşme aşamasındayım bomba geliyor.
ADANA DEMİRSPOR
Adana hala ensende
Ligde çok iyi gidiyorsun. Kim miş bu önemli oyuncu merak ettim.
Maçlar şahane. Link olayı çok güzel olmuş. Krasic de harbiden bombaymış![]()
Krasic bu güncellemede elinde patlar bence zaten normalde çok sakatlanan oyuncu şimdi peşine bir ambulans takarsın![]()