Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • C.Brugge

1 6.67%
  • Berabere

5 33.33%
  • Beşiktaş

9 60.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Club Brugge 2 - 1 Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur | Maç Sonucu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Ben bu kura çekildiğinde Brugge u küçümsemeyin deyince Beşiktaşlı arkadaşlar tepki göstermişti ancak bugün bu maç 3-1 veya 4-1 bitmemişse bence bu Beşiktaş için büyük lütuftur. Hatta turun habercisidir zira bu akşam bu tur burda kaybedilebilirdi. Sağlık olsun diyelim umarım Beşiktaş 2. maçta rakibi yine küçümsemez öyle rakibi kurada cektiginde oley cekmekle olmuyor işte.
    Brugge diğer takımlara oranla daha güçsüz bir takım olduğu aşikar, daha rahat bir kura çektiğimiz için sevinmek rakibi küçümsemek anlamına gelmez tabi bu Türkiye'de ki klasik bakış açışı olduğu için böyle düşünmenize pek şaşırmadım.Bilicin maç öncesi basın toplantılarında ki açıklamalarında dediği gibi Liverpooluda geçtik bundan sonra her takımı yenebiliriz düşüncesine kapılırsak daha fazla ilerleyemeyiz açıklaması da rakibi küçümsemediğimizin bir kanıtıdır.

Brugge maçı hakkıyla kazandı az önce belirttiğim gibi bir küçümseme yoktu takımda Bilic gerekli zamanlarda rakibin akın akın geldiği zamanlarda maçın heyecanına kapılıp diyeceğim çünkü başka bir anlam bulamıyorum gerekli değişiklikleri yapmadığı için rakip atakları sürdü ve gollerde gelmeye başladı.Umarım turu İstanbulda geçebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bugün 1-0 dan sonra BJK nin takım savunmasını daha iyi yapmasını beklerken işler hiç de öyle gitmedi . Brugge maça ne kadar asıldıysa BJK de o kadar koptu oyundan. Fark olmaması gerçekten bir şans.. Neyse inşallah BJK Olimpiyatta evire çevire yener bunları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demba Ba: "Brugge bana İngiltere 2. Lig takımlarını hatırlattı. 2. maçta uzun top yollarını kesersek can damarlarını da kesmiş olacağız."

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçı izlemedim ama 2-1 kotu bir skor değil deplasman için ama nasıl bir oyun oynadı Beşiktaş bilgim yok normal şartlarda kotu skor değiş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maça kötü başladık, maçı kötü bitirdik.

2-1 kağıt üstünde kötü sonuç değil; ama 1-0 öne geçtikten sonra 2. golü bulacak pozisyonlara da girdik. O golle maçı ve turu bitirip dönebilirdik Belçika'dan. Diğer taraftan onlar geriye düştükten ve 1-1'i yakaladıktan sonra maç öyle bir hale geldi ki, 3-4 gol de yiyebilirdik.

Defans ve Cenk inanılmaz hatalar yaptı. Serdar, iki golde de hatalıydı. Necip'in kırmızı kartla oyun dışı kalmaması hakemin bize ikramı oldu.

Takım olarak düşüşteyiz ve bununla paralel olarak Demba Ba'nın da inanılmaz düşüşü devam ediyor. İkinci maçta kendine gelmesi ve turu bize getirmesi gerekiyor artık.

Pedro ve Atiba'nın rövanşta mutlaka oynaması lazım, bu defans hatalarından sonra. Bilic'in de bazı isimlerden 1-2 maç vazgeçmesi şart. Örneğin; rövanşta Pedro ve Atibayla birlikte Kerim Frei, Motta ve Tolga Zengin sahada olmalı bence.

Son dönemlere yaklaşıyoruz. Bir an önce toparlanıp kendimize gelmeliyiz. Öncelikle Avrupa'da turu geçip arkasına ligde seri galibiyetlerle şampiyonluk mücadelesine sarılmaya devam etmemiz gerekiyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri