Maçlar normal seyrinde ilerliyor ama salzburga dikkat avusturia vien favorim![]()
Maçlar normal seyrinde ilerliyor ama salzburga dikkat avusturia vien favorim![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Derbide hezimete uğramışız. Toparlanalım acilll.
Steam ID : byildirim04
Takımı yavaş yavaş tanıyorum sonraki yıldan itibaren belirli bir ivme yakalrız sanırım
Rapid'ten transfer hamlesi
Oyuncuyu harika bir fiyata sattık.
Yeni gözlemcimizin ilk raporlarını dikkate alarak bir iki transfer hamlemiz oldu.
Bu müthiş oyuncuyu 35 K'ya transfer ettik. Oyuncu Milli Takımının değişilmezi
Yine çok ucuz bir rakama takımın en sıkıntılı bölgesi olan stoper bölgesine bir takviye yaptık
Last edited by Barak : 24.Nisan.2015 at 19:56
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Rapid varken Avusturya kimmiş.![]()
Favorim Salzburg![]()
Zaten kimse beni desteklemesin
Forza rapid wien
hocam biz wien liyiz :F
Politevich'i Görünce Duygulandım ŞimdiEski Oyuncularımdan idi
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Biz hala Avusturya Wien'liyiz.![]()
Yorum için teşekkürler
Wien dediğin Austria Wien değilmi
Hocam seni bana daha yakın görüyorum o zaman,hem zaten Takımımda Tarkan Serbest diye bir oyuncuda var
Sen adamsın hocam![]()
Rapid Wien lebenssinn diyerek basarilarimi sunuyorum![]()
Yine kaybetmişiz derbiyi, derbi kazanamıyoruz geçen GS-FB'de de böyleydi bi yerlerde sıkıntı var [MENTION=297426]Barak[/MENTION]
Steam ID : byildirim04
''Kalan Maçlar''
Ve Austria wien şampiyon oldu.Sezona çok kötü başlamıştık takımdaki uyum sıkıntısı ve huzursuzluklar sebebiyle ama sabrettik ve başardık.Bu şampiyonluğu tüm taraftarlarımıza([MENTION=296944]DadasTrobzonLee[/MENTION] , [MENTION=296944]olgunege75[/MENTION] ) armağan ediyorum.
Kupayla birlikte Takım fotoğrafımız.
Ligde Viyana Şehri Sezona Damga Vurmuş. Şehir Hem Şampiyonluğu, Hemde Küme Düşmeyi Görmüş![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Avusturya Wien'liyiz demiştik.[emoji4]Tebrikler [MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION] hocam.Şampiyonlar Ligi'ni bekliyoruz.[emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam tebrikler korktuğum başınıza gelmedi kevinin gidişi salzburgu bayağı etkilemiş sanırımama bizim performansımızada diyecek bişe yok
![]()
İki takımında transfer hamleleri çok iyi olmuş,fakat derbiler belirlemiş Şampiyonu. Tebrikler Austria Wien![]()
Joan Roman çok şey katar,kesinlikle bonservisini almalısın.İkinizide tebrik ediyorum bu arada,eğlenceli bir kariyer oluyor.
Teşekkürler. En yakın zamanda alırız ŞL yide
Teşekkür ederim. Şampiyon belliydi zaten Rapid Wien ile Salzburg da 2.lik için yarıştı
Teşekkür ederim hocamBarak transferde bir adım önde gibi gözüküyor ama benimde çok memnun olduğum transferlerim oldu.
Teşekkür ederizJoan Roman ın sözleşmesi bitiyordu.Kurnazlık yapıp ilk önce kiraladım sonra sözleşme imzaladım.Yani bonservisi bizdeydi zaten.