Bu arada cimri başkanımızı ikna ettim ve sonunda ilk antrenörlük kursuma başladım
Hayırlısıyla kıtasal c lisansımızı 4 aya kadar alıyorum![]()
![]()
Bu arada cimri başkanımızı ikna ettim ve sonunda ilk antrenörlük kursuma başladım
Hayırlısıyla kıtasal c lisansımızı 4 aya kadar alıyorum![]()
![]()
Şampiyonluk için şimdiden tebrik ederim.Yattara nın profilini atabilirmisin?
Teşekkürleradamın yeteneğe bak be 19
![]()
O yetenek ile takımı taşır Yattara. Sağdan atar yerin dibinden çıkar artık![]()
2. Lig Beyaz Grup oynanan maçlar :
2. Lig Beyaz Grup Puan Durumu :
2. Lig Kırmızı Grup puan durumu :
PTT 1. Lig :
Süper Lig :
Ziraat Türkiye Kupası :
Ödüller :
Yılın 11'i :
Başlangıç Bütçemiz :
![]()
Ligi şampiyon bitirdik düşündüğümüz gibi . Ama oyuncular şimdiden huysuzlanmaya başladı büyük takımlara gitmek istiyoruz diye. Gitmek isteyene yol veriyorum bende birazda transfer bütçemize güvenerek![]()
En büyük kazığı Zafer atıyor bize sanki çok büyük bir takımmış gibi Urfa'ya gitmek için çirkefe bağladı. Neyse maaş ve transfer bütçemiz bir hayli büyük neredeyse olmayan bütçeyle bu takımı açık ara şampiyon yaptım o ligde ve bu bütçe Ziraat Türkiye Kupasını almak için bile yeterli. ( Neyse çok abartmayayım yine de)
Transferler ve hazırlık kampından sonra bir sonraki güncellemeyi paylaşırım arkadaşlar. Transfer önerileriniz olursa seve seve dinlerim . Şimdilik hoşça kalın![]()
Hazırlık maçları :
Transferler :
Bazı yeni transferlerin profilleri :
Transferler 2 3 günümü aldı neredeyse arkadaşlar , sürekli araştırma halindeydim ve sanırım alabileceğim en iyi oyuncuları transfer ettim . Bonservisiyle alınan oyuncuların hepsi 48 ay taksit , sonraki satıştan yüzde falan kullanılarak alındı ve kasadan ilk etapta çok düşük ücretler çıktı. Kiralık olarak gelen arkadaşlarda ise ne kulübüne nede kendisine maaş vermiyoruzve 2 yıllık sözleşmeleri.
Mükemmele yakın bir transfer sezonu geçirdik , geçen yılki oyuncuların çoğu ayrılmak istedi bende tutmadım hiçbirini. Taraflarlar triplerde ama bu sezon açık ara şampiyon olacağımıza eminim. Büyük oynadık transferlerde çünkü ZTK yı alıp önümüz yıl Avrupa liginde oynamak istiyorum. Şimdilik bu kadar bir sonraki güncellemede görüşürüz arkadaşlar.
Gelen oyuncular çok güzel. Özellikle Sinan Kurt'tan iyi faydalanırsın. Ama biraz fazla para harcamamış mısın ikinci lig takımı için?Bu paraları sonraya saklayabilirdin bence.
PTT 1. Lig ilk 5 hafta :
Puan Durumu :
Türkiye Kupası 2. Tur :
Transferler yine çok iyi.Transferler e 2-3 gün harcadıysan emeğinin karşılığın 2 kupayı da kazanarak alırsın benceBende Tokat Spor kariyerim de böyle uzun bir süre araştırma yapıp en iyi kadroyu kuruyordum ve direk üst lige çıkıyordum.
PTT 1. Lig maçlar :
Puan Durumu :
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur :
ZTK Grubumuz :
![]()
Sanırım gelebilecek en kolay grup geldiYürür gideriz buradan .
Şuan tek sorun sakatlık ve gol atamama. Kerem her milli takımdan döndüğünde bocalıyor ve buda puan kaybına yol açıyor. Ara dönemde etkili bir forvet takviyesi yada alt yapıya gönderdiğim İsmail Tan isimli arkadaşımızı değerlendireceğim.
PTT 1. Lig maç sonuçları :
İlk yarı puan durumu :
ZTK Grup maçları :
Bu Altay maçından sonra teknik direktörleri 5-0 ı beğenmedi her haldeİstanbulspor o kadarda büyük bir kulüp değil diyor
![]()
Maçlar çok iyi. ZTK da efsaneyiz![]()
Süper lig yolunda başarılar dilerim hocam inşallah ztk'yı alırsın seneye avrupada boy gösteririz
Çilek mi? Aman diyeyim yapma hocam iş yapmayan Bruma'lar, Hajrovic'ler gelmesin takıma. Türkiye Kupası efsane gidiyor. Ligde bir türlü Samsun'dan kopamamışız. Bir kaç puan fark atıp rahatlamak lazım.![]()
PTT 1. Lig Maçları :
ZTK Grup maçları :
Sözleşmemizi 2017 yılı sonuna kadar uzattık :
Ve küçük bomba :
Kadir Gökyar'ı satmamızın ardından ön libero mevkisinde oynayacak oyuncumuz kalmamıştı Musa Çağıran dışında. Bende içi geçmiş bir ihtiyara para dağıtacağıma alt yapıları gezmeye başladım ve karşıma bu azman çıktı. Sezon başında playofflara kalmak olan beklentimizi yeni sözleşme imzalarken şampiyonluk olarak değiştirmemle ekstradan 1.750 bin lira daha geldi kasamıza ve bu azmanı 550 bin lira peşin 4 milyon 200 bin lira 48 ay vadeyle toplamda 6 milyon lira civarında kapattım ve transfer dönemini şimdiden sonlandırdım. Sırf bu oyuncuyu bir an önce paylaşmak istediğim için ufak çaplı bir güncelleme oldu arkadaşlar![]()
Sonraki güncellemede görüşürüz ve azmanım hakkında yorumlarınızı bekliyorum![]()
![]()
Lan yoksa spoiler mı yedikhaydi hayırlısı
![]()
PTT 1. Lig :
![]()
ZTK :
Ligde ufaktan farkı açmaya başladık , as takımdan birçok sakat oyuncumuz var ama idare etmeye çalışıyoruz iyi kötü.
Kupada ise gelebilecek en kolay ekiplerden birinin gelmesi memnun etti beni açıkçası . 3 büyüklerden biri denk gelmezse bu aşamalarda finale kadar rahat gideriz diye düşünüyorum![]()
Aykut neymiş öyle ya? kim yetiştimiş yahu bunuZTK'da şanslı kura çekmişsin eler geçersin.
![]()
Aykut çok iyiymiş.2 kupa da hayırlı olsun
![]()
PTT 1. Lig :
ZTK 4. Tur :
Bu maç ömrümden 2 yılı aldı kesin , uzatmalarda geriye düştük penaltı golüyle ve tam her şey bitti derken son dakikada İdris'in kornerden gelen ortayla attığı golle penaltılara kaldı maç. Sanırım toplam 7 şer penaltı çekildi ve bizim oyuncuların çoğu solak ve genç olmasına rağmen hiç hata yapmadı.
ZTK Çeyrek Final eşleşmeleri :
Rizespor ile oynayacağız çeyrek final maçını. Kadrolarına baktım ligde 8.ler . Öyle esas bir golcüleri yok neredeyse her oyuncuları gol atmış ligde. Bakalım umarım geçeceğiz bu turu da. Oyun tarihine göre 2 gün sonra maç . Rize ve diğer kupa maçına kadar olan maçları bir sonraki güncellemede paylaşacağım.![]()