Bunların hepsini yeneriz aynı zamanda hepsine de yeniliriz. Türkiye sonuçta sağı solu belli olmuyor. Uzatmaya gerek yok tartışmayı.
Bunların hepsini yeneriz aynı zamanda hepsine de yeniliriz. Türkiye sonuçta sağı solu belli olmuyor. Uzatmaya gerek yok tartışmayı.
Ben senin kadar iyimser bakamıyorum. Gerçekçi olmak gerekiyor. Şu yukarıdaki tabloda şunu gösteriyor. 2 Kazakistan galibiyetin var. Bir de tarihin en kötü Hollanda'sına aldığın galibiyet. Son iki maç gelecek için ümit veriyor mu, mutlaka veriyor. Ama işte tüm bu oyuncular geçen senede vardı. Orta da bir vizyonsuzluk var.
Hele Şu Letonya maçında bi beni çağırmadılar Milli yapmak için
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Valla ben şu an Milli Takım'dan memnun değilim ama gruptan çıkarsak play-offta takılmayacağız,bunu net söylüyorum,gruptan çıkmak play-off'u geçmekten çok daha zor şu an.8 maçta toplam sadece 5 puan kaybeden iki takıma karşı oynayacağız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Türkiye'nin 3. olacağının bile garantisi yok, önce bi Çek Cumhuriyeti maçını görelim sonra tartışırsınız. Ayrıca son 7 yıl bize gösterdi ki karşımızda kim olursa olsun mutlak favori olamıyoruz. Sizin düşünceniz bu şekilde olmayabilir ama son bilmem kaç tane turnuvaya katılamamış, Avrupa'nın yarısının katılacağı turnuvaya katılamama riski olan ve Letonya gibi bir takımı 2 maçta da yenememiş bir takım için birisi gelip benim umudum yok dediğinde bir şey demek de haksızlık olur.
Ayrıca lütfen Türk milli takımlarını ve Türk takımlarını değer olarak Avrupa ülkeleri ve kulüpleri ile kıyaslamayınız. Türkiye'de dönen gereksiz rakamlar Dünya'nın hiçbir yerinde yok. Bizim değerimiz internet sitelerinde 200 milyonsa benim için 75-80 seviyesindedir, o bile tartışılır. Eğer bir kıyaslama yapacaksınız, kimin yurt dışında daha fazla oyuncusu var onu kıyaslayın gerçekler orada yatıyor. Ayrıca 60. dakikada yürüyecek halimizin kalmadığını da hatırlatırım. Değerini beğenmediğimiz İzlanda ve Çek Cumhuriyeti bizim yürüdüğümüzü koşuyor, günümüzde de rakibinden daha fazla koşamıyorsan maddi değerin ve top tekniğinin bir anlamı yok.