Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: Galatasaray 0 - 2 Atletico Madrid | ŞL C Grubu 1.Maç

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[MENTION=79605]Nocna Mora[/MENTION]

Yamayı çıkartsan da şöyle oynasak hocam

Bence bu şekilde oynamalıyız,yarattığım her ilk 11'de Sinan Gümüş olacak,olmalı,adamın ayağına top gelince şahsen ben rahatlıyorum ama Burak veya Umut aldımı sağlam bir şekilde top ayaklarından çıksın diye diken üstünde bekliyorum.Kanatlar değişmeli oynar ara sıra.

Şunu net söylüyorum devre arası paraya kıyılıp sağlam bir defansif orta saha alınmak zorunda,müzmün sakat hantal Hamit'e güvenip sezon sonuna kadar böyle devam eden net maldır.

Düşünsenize ortada oraya buraya saçma sapan koşturan Umut yok,milletin topuna ayak koyup,atakları baltalayan Burak yok,ne kadar da güzel olur değil mi ?
    Last edited by europeanconquer : 16.Eylül.2015 at 03:04
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    @Nocna Mora

Yamayı çıkartsan da şöyle oynasak hocam

Bence bu şekilde oynamalıyız,yarattığım her ilk 11'de Sinan Gümüş olacak,olmalı,adamın ayağına top gelince şahsen ben rahatlıyorum ama Burak veya Umut aldımı sağlam bir şekilde top ayaklarından çıksın diye diken üstünde bekliyorum.Kanatlar değişmeli oynar ara sıra.

Şunu net söylüyorum devre arası paraya kıyılıp sağlam bir defansif orta saha alınmak zorunda,müzmün sakat hantal Hamit'e güvenip sezon sonuna kadar böyle devam eden net maldır.

Düşünsenize ortada oraya buraya saçma sapan koşturan Umut yok,milletin topuna ayak koyup,atakları baltalayan Burak yok,ne kadar da güzel olur değil mi ?
    Yapiyorum yapıyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri