Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Galatasaray 2015-16 | by Saul17

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ne zıplamış öyle

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Ne zıplamış öyle
    Adam takımdan gitti savunma çöktü

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Muslerayı 20 30 a sat rajkovici al hapoelden gelen para ilede stoper alırsın . Rajkovic fena gelişiyor özelliklerine bak anlarsın.Muslerayı aratmaz.

# 2.SEZON #

Transferler

Takımda deyim yerindeyse yattığı yerden para kazanan ve sürekli sorun çıkartan kim varsa üçe beşe bakmadan takımla ilişiği kesildi. Bunlardan başı çeken Wesley Sneijder'di. Gerçek yaşamdaki özverili ve sadık yapısı oyuna yansımamış. Ne zaman bir transfer teklifi alsa başımıza ekşidi ve takım arkadaşlarını da galeyana getirdi. Kendisini değerinin çok altında bir fiyata Atlético'ya sattık.

Öte yandan geçen sezonki unutulmaz başarımızın mimarlarından biri olan
    Kevin Großkreutz'u da yüksek bir fiyata eski kulübü Dortmund'a geri sattık.

Ayrıca bunların yanında çok ciddi bir transfer de gerçekleşmedi. Yine
    Dortmund takımı genç Portekizli Bruma için 45 milyon avroyu gözden çıkarmıştı. Fakat genç yıldızımızı takımda tutmayı tercih ettik.

Ayrıca 2 yıllık kiraladığımız
    Gonçalo Guedes, Divock Origi ve Bruno Zuculini 3'lüsünün de kiralık kontratlarını feshedip, yerlerine transfer listesinde bulunan Eder, Mertens ve Trippier'i kadromuza kattık.

Denayer ve Koray'ın ayrılışından sonra da stoper mevkisine Neven Subotic ve Kevin Wimmer'i aldık.

Gurbetçi transferi de yapmadan geçmedik bu dönemi.
    Nadir Çiftçi, Muhammet Karpuz ve Kenan Kahraman da takıma sonradan katılan isimler oldular.

Spoiler: Kadro 

4 hazırlık maçı yaptık ve oynanan futbol ne yazık ki beni tatmin etmedi.

Avrupa Süper Kupası

İngiliz temsilcisinden kat be kat daha iyi oynadık, fakat haketmediğimiz bir mağlubiyet oldu bu. Eğer 2 ayaklı bir mücadele olsaydı, işler daha farklı olabilirdi.

Türkiye Süper Kupası

Hazırlık maçlarında oynadığımız futbolun yarısını bile oynayamadığımız mücadelede, Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ına 2-0 mağlup olarak sezonda 2'de 0 yaparak başladık.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Muslerayı 20 30 a sat rajkovici al hapoelden gelen para ilede stoper alırsın . Rajkovic fena gelişiyor özelliklerine bak anlarsın.Muslerayı aratmaz.
    Muslera'nın, şaşırtıcı bir şekilde talibi çıkmadı. Geçen seride Liverpool ve Monaco peşinden düşmüyordu. Şuanlık kaleci transferi düşünmüyorum. Muslera,Cenk ve Alperen yeterli.

Beşiktaş Pikachu'yu mu yakalamış Transferler güzel , başarılar.

Öncelikla başarılar kardeşim. İlk sezon senin için harika geçmiş. Transferlerde güzel.
    İkinci sezona iyi başlamamış ama bunu oyunun getirdiği beğendiğim yeniliğe bağlıyorum. Artık genel ve bireysel antremanlar oyunu çok etkiliyor vsvs. Toparlarız
    Bana taktiğini atabilirmisin rica etsem

Crash dump yedim yine ve kayıtlı dosya açılamıyor hatası verdi. Sinirlerime hakim olamayıp yeni bir güncelleme gelene kadar oyunu sildim.Yedek kayıttan devam etsem geçen sezonun sonundan başlayacak oyun. Bu kariyeri sonlandırıyorum. Güncellemelerle daha adam akıllı bir oyun olursa eğer yeniden yeni bir kariyer açarım. Takip edip, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim beyler..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri