başarılar hocam
Sezon Sonu Transfer Dönemi
Tom Carroll - Bedelsiz
Ben Watson - Bedelsiz
Douglas - Kira
Francisco Rodriguez - Kira
Gianluigi Donnarumma - Kira
Jordi Amat - Kira
Emmanuel Riviere - Kira
Patrick Pflücke - Kira
Jony - Kira
Mark Uth - Kira
Transfer Özeti
Güçlü bir kadro oluşturduk. Çünkü bu sezon ilk 2 de kalıp Bundesliga'ya çıkmak zorundayız. Hochsheid'e gelen iyi teklifi ise kabul etmek zorunda kaldık. Bonservisi 4.6 m euro görünmesine rağmen bonuslarla birlikte 6 m euroyu geçiyor...
TariboWest
Bende eski seride ikinci bundesligadayken Mark Uth ve Ben Watsonla Düsseldorf'u yönetmiştim. İkiside kaliteli oyuncular, Tom Carroll'un profilide iyi görünüyor.
Transferler güzel, bence bu sezon Bundesliga'ya çıkacaksın.![]()
Kıyasıya Mücadele Devam Ediyor !
İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
Bu ligten öğrendiğim tek şey herkesini birbirini yenebildiği ve herşeye gebe olduğu.
TariboWest
Watson, Douglas ve Jordi Amat Bu Takımın Seviyesini Yükselten 3 Temel Oyuncu Olur Diğerleri Lige Göre Normal Olabilir Ama Bu 3 Oyuncu Bu Ligin Çok Çok Ötesinde Hatta Bir Üst Ligde Bile Takımın Temel Direği Olur.
O Sene Bence Bu Sene, Sürpriz Görmek İstemiyoruz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
kiralık takım kurulmasına karsıyım ama transferler güzel bu arada ademi icin 400 az degil mi![]()
Bundesliga 2 Bildiğiniz Gibi !
Puan Durumu
Kalan Maçlarımız
Artık zurnanın cart dediği yere geldik. Sürpriz istemiyoruz. Buraya kadar gelmişken şampiyon olursak daha güzel olur fakat 2 takımın Bundesliga'dan düşen takımlar olması ve Fürth deplasmanı biraz tedirgin ediyor beni. İnşallah alnımızın akıyla şampiyon olur Bundesliga'ya çıkarız.
TariboWest
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Bundesliga 2 Şampiyonu Braunschweig !
Boland, Decarli, Baffo, Ayeh, Khelifi ve Matuszczyk şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Puan Durumu
Şampiyonluk Sonrası Yorumlar
TariboWest
tebrikler transferleri merakla bekliyoruz![]()
Hocam bir sonraki sezonu hızlıresimden yükleme imkanınız varmı acaba ? =)
Sürpriz Yaşanmamış ve Arzu Ettiğimiz Yere En Tepeye Çıkmışız Artık Bundan Sonra Bundesliga'da Kalıcı Olmak ve Rakiplerin Korkulu Rüyası Olmak Temel Misyonumuz Olmalı
Transferleri Merak Ediyorum Bakalım Kimler Gelecek? Kimler Gidecek?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
TariboWest
Teşekkürler hocam.Zahmet verdiysek kusura bakma hocam.BundesligA için de tebrik ederim![]()
Şampiyonluk için tebrik ederim.Güzel transferlerle Bundesliga'daki ilk sezonunu merakla bekliyorum.
Tebrikler..
Transfer Dönemi
Gianluigi Donnarumma - Milan - Kira Uzatımı - 2 Yıl
Rodrigo Ely - Milan - 1.8 m euro
Elias Kachunga - Ingolstadt - 1.5 m euro
Julian Korb - Gladbach - 2.2 m euro
Vanja Milinkovic Savic - Manchester United - Kira
Johannes Eggestein - Dortmund - Kira
Ruben Perez - Real Sociedad - Kira
Christopher Avevor - Beşiktaş - 525 B euro
Alex Pritchard - Tottenham - Kira
Abdelhak Nouri - Manchester united - Kira