''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Avrupa Şampiyonası D Grubu 1 Maç Hırvatistan
Avrupa Şampiyonası D Grubu 2 Maç Macaristan
Avrupa Şampiyonası D Grubu 3 Maç Galler
Avrupa Şampiyonası D Grubu Puan Durumu
ilk 2 maçta aldığımız galibiyet nedeniyle son maçta çok önemsemedik. Ve yenildik ne yazık ki. Ama üst tura çıktık.
2.Tur da rakibimiz Slovakya oldu.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ligdeki gidişat gayet iyi ancak AL hayal kırıklığı olmuş hocam, böyle bir tabloyu hiç beklemiyordum açıkçası. Özellikle evinde aldığın 5-0'lık skor çok ağır bir yenilgi olmuş. Milli Takım ise dediğin gibi grup sıralamasının getirdiği rehavet ile Kıbrıs mağlubiyeti gibi sürprizler normal karşılanabilir, önemli olan bu tarz sürprizlere turnuvada izin vermemek.
Hocam öncelikle başarılarLigde gidişatımız çok iyi AL'de devam etmek için daha 3 maçımız var halledilmeyecek iş değil... Bir de Tielemans'a dikkat hocam
![]()
Ligde ki durumumuza diyecek yok ama aynısını Avrupa maçları için diyemeyeceğim ama hala hiç bir şey bitmiş değil.
2 Belçika takımı alırım bi dalBaşarılar hocam. Belçika Milli takımın artık oturdu diye biliriz EURO16 da bi kupa fena olmaz hani
Belçika liginde deneyimim oldu ama pek sevmemiştim maç sıklığı olsun irtibar olsun ve artı sakatlıkda eklenince direk beni şutlamışlardı o yüzden.
ADANA DEMİRSPOR
Ligde güzel gidiyoruz ama Avrupa Hüsran oldu bizim için.
Pragı geçtim de Kıbrıs tek pozisyonda golü attı ona yanarım.
Tek üzüldüğümüz nokta Avrupa Ligi şu anda . Kalan maçlarda bakalım ne yapacağız.
Teşekkürler. Tielemans milli takıma da aldım gayet güzel oynuyor.
Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım devamı gelecek mi. Hayırlısı.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
11.Hafta Maçımız
12.Hafta Maçımız
13.Hafta Maçımız
14.Hafta Maçımız
15.Hafta Maçımız
7 Maçtır Yenilmiyoruz
Cofidis Cup 7 Tur Maçımız
15.Hafta sonunda lig kupa durumu
Yönetim ek transfer bütçesi verdi.
Avrupa Ligi E Grubu 4 Maçımız
Avrupa Ligi E Grubu 5 Maçımız
Avrupa Ligi E Grubu 6 Maçımız
Avrupa Ligi E Grubu Puan Durumu
Kupalarda istediğimiz sonuçları alamadık ne yazıkkı. Cofidis Cup da beklenmedik bir malubiyet ile elendik. Uefa Avrupa Liginde ise son 2 maçta şansımız sürüyordu fakat son maçta ilk 2 takım berabere kalınca elendik.
Lige gelecek olursak gayet iyi gidiyoruz. 1 beraberlik, 1 malubiyet ve 13 galibiyetimiz var. En çok gol atan ve en az gol yiyen takımız.
EURO CUP Grubumuz belli oldu.
EURO CUP öncesi hazırlık maçlarımız ve grup maçlarımız
![]()
EURO Cup da iyi bir gruba düştük. Fakat tedbirli olacağız. Elemelerde grubumuzda 1 olan Galler ile de aynı gruptayız bakalım neler yapacağız.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ligde doludizgin devam ediyoruz ancak kupa mağlubiyeti kötü olmuş, çok erken elenmişiz. AL'de ise işimiz mucizelere kalmıştı, az kalsın gerçekleşiyormuş ama olmamış. Artık tek hedef lig hocam, ligdeki bu güzel gidişatı devam ettirmen dileğiyle.EURO 16 grubu ise dengeli olmuş, bir sürpriz olmazsa Galler ile birlikte çıkacağını düşünüyorum.
Kariyerinde basarilar
Ligde guzelsin avrupada elenmeseydin taktik oturmus gozukuyor finale vile giderdin
O bütçe ile sıfır takım mı kuracan hocamİyi bütçe vermişler. Milli takım da başarı gelecek mi en merak ettiğim kışı bu hocam beklemekteyiz.
ADANA DEMİRSPOR
Kardeşim bence şöyle yapabilirsin. Tamamen altyapıdan çıkan oyuncuları as takıma monte edip ileride yüksek bonservis bedelleri ile satmak. Altyapısı çok iyi bir kulüp sonuçta. Bu şekilde mali açıdan takımı uçurabilirsin deBence çok güzel bir hedef olmuş olur hem sıkmaz hem zorlar
![]()
steam : aytekin79
Kupalarda kötü idik. Sadece lige odaklandık o yüzden. Euro Cup da da gruptan lider çıkmaya çalışacağız.
Teşekkürler.
Daha transfer yapmadık. Ama bir takım kadar oyuncumuzu kiralık gönderdik.
Transfer düşünmüyorum bende. En önemli oyuncularımdan Youri Tielemas takımdan ayrılmak istiyor. Satmak istemiyorum ama takım moralini de bozmamak için göndereceğiz herhalde. Büyük kulüplerin takibinde ama 50 MN TL istedim veren olmadı daha .
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
28 milyon TL çok düşük yahuEuro olarak yaklaşık 9 yapar
Sent from my iPhone using Tapatalk
steam : aytekin79
Tielemans çok az paraya gitmiş hocam ya, yazık olmuş. Yönetim ileride pişman olacaktır. Ligde ise Gent karşısındaki galibiyet ile avantajı ele geçirmişiz, gidişatımız gayet güzel.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
21.Hafta Maçımız
22.Hafta Maçımız
23.Hafta Maçımız
24.Hafta Maçımız
25.Hafta Maçımız
25.Hafta sonunda puan durumu
Aldığımız 2 malubiyet ile aradaki puan farkı kapandı ne yazıkki. Üstüne bir de yönetim onayımız olmadan en iyi oyuncumuzu satınca takım biraz dağıldı. Ama şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerliyoruz.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Tielemans benim kariyerde 71M EURO istediler pazarlık ettim en az 61MEURO kadar düşüyorlar bide nakit. Çok aza gitmiş ama senin elinde değil malum yönetim ufak para görsün satıyor aynı durum benim kariyerde de oldu anlıya biliyorum hocam.
ADANA DEMİRSPOR
Belçika'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansını çok merak ediyorum. Şampiyon olabilecek kapasite ve potansiyel bence fazlasıyla var.![]()
Ligde puan kayıpları başlamış, Play-Off maçları büyük bir heyecana sahne olacak anlaşılan.
Tilemas bence de çok ucuza gitmiş ama yapacak bir şey yok.Ligde ise play off durumu gerçekten zorlu olacak gibi.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
26.Hafta Maçımız
27.Hafta Maçımız
28.Hafta Maçımız
29.Hafta Maçımız
30.Hafta Maçımız
Sezon Sonu Puan Durumu
Belçika Jupiler League Kuralları
Şampiyona Grubu Puan Durumu
Arada 13 puan fark vardı bir anda 6 puana düştü. Ama hayırlısı bakalım.
Belçika Jupiler League Transfer Özeti
Yeni gençlerimiz
Hiç yoktan iyidir. Ama bu sezon teknik kadromuzu toptan yenileyeceğiz.
Yeni Sözleşme Teklifi
Yeni Sözleşmemiz.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ligdeki seri galibiyetler çok iyi olmuş, özellikle Gent galibiyeti hayati önem taşıyor bence. Play-Off'lar için 6 puan ciddi bir avantaj. Lider girdik lider çıkarız umarım.Yeni sözleşme ise hayırlı olsun hocam.
Play-Off'lardaki kayıplar çok kötü olmuş, telafi ederiz umarım.
Last edited by Yigit40 : 20.Şubat.2016 at 01:11 Reason: Güncelleme geldi.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Hocam yanlış anladıysam düzeltirsen sevinirim iğden sadece 2 takım avrupaya gidiyor. Biri ŞL biri AL değil mi?
ADANA DEMİRSPOR