Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: Floro SK | İskandinavya Macerası [Sezon 2]

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Tebrikler hocam yeni sezonda başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dedim sana değil mi ? biraz form biraz moral gerisi çorap söküğü (:

Sezon öncesi favori gösterilen 2 takım küme düşmüş.

Disiplin ve motivasyon, rüya gibi bir şampiyonluğu getirmiş, tebrikler hocam. Üst lig zorlu olacak, umarım üstesinden gelirsin, başarılar dilerim.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Tebrikler kanki eline sağlık

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Teletabi en sevdigimdi cocuklugumda şampiyonlugun güzel ama o transfer katkısı ne öyle ya bari %1 yapsalardı
    Ben de çok severim teletabileri.O yüzde beni pek kaygılandırmıyor ya zaten satılacak adam yok takımda.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Tebrikler hocam yeni sezonda başarılar dilerim
    Teşekkürler,kadromuz bu sefer hakikaten yetersiz hadi hayırlısı deyip dalacaz sezona.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Dedim sana değil mi ? biraz form biraz moral gerisi çorap söküğü (:
    Çekirge bir zıplar iki zıplar demişler,bakalım bu sezon neler yapacağız.Sen de Norveç 1'den anlarsın bu sene hakikaten zor işimiz

Quote Originally Posted by serkankeyvan View Post
    Sezon öncesi favori gösterilen 2 takım küme düşmüş.
    B takımları genelde öyle oluyor ya

Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Disiplin ve motivasyon, rüya gibi bir şampiyonluğu getirmiş, tebrikler hocam. Üst lig zorlu olacak, umarım üstesinden gelirsin, başarılar dilerim.
    Teşekkürler,elimden geldiğince transfer hamleleri yapıp üstesinden geleceğiz bir şekilde.Takımı sürekli motive etmek başarının kilit noktasıydı da motivasyon da bir yere kadar kalite farkı uçurum gibi olduktan sonra...

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Tebrikler kanki eline sağlık
    Sağolasın,bakalım bu sene neler yapacaz

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

5 tane futbolcuyu bosmanla kapattık,Aase de serbest kaldıktan sonra tekrar bize gelmeye karar verdi,maaşı biraz yüksek ama yerine de boşluğunu dolduracak eleman bulamadım kucağımı açtım eski topçuma.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferlerin raporları gayet iyi inş iyi verim alırsın hocam.

Raporlar muhteşem gözüküyor gerçekten, en iyi verimi alırsan işimiz biraz daha kolaylaşacaktır üst ligde, umarım almayı başarırsın hocam. Aase ise ilginç olmuş ama güzel olmuş, sevindim.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Transferlerin raporları gayet iyi inş iyi verim alırsın hocam.
    Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Raporlar muhteşem gözüküyor gerçekten, en iyi verimi alırsan işimiz biraz daha kolaylaşacaktır üst ligde, umarım almayı başarırsın hocam. Aase ise ilginç olmuş ama güzel olmuş, sevindim.
    Umarım verim alırız,profillerini de paylaşıyorum şimdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transfer Geçmişi;

Elde para olmadığı için sadece bonservissiz oyunculara yöneldik.Lig için çok yetersiz bir kadromuz var ama hadi hayırlısı.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kaleciler;
    Bu sezon da as kalecimiz Winogrodzki olacak.Diğer 2 kaleci as oyuncumuza bir şey olursa diye kulüpte barınıyor.

Defanslar;
    Stoperde Magnusson ve Hove'yi as oynatmayı düşünüyorum ancak hazırlık maçlarından sonra durum daha iyi netlik kazanacaktır.Sağ bekte Nadolski oynayacak,sol bek için ise en ufak bir fikrim dahi yok.Profili kötü olmasına rağmen geçen sezon çok iyi bir performans gösteren Hollevik ile yaşlı kurt Holm forma için kapışacak,iyi olan formayı kapar.

Orta Sahalar;
    Orta alanda bir çok kaliteli futbolcuya sahibiz,özellikle göbekte kimi oynatacağıma dair fikrim yok.Geçen sezonki performanslarına güvenerek Sorensen ve Aase'yi tereddütsüz formayı vereceğim ancak beni mahçup ederlerse kolayca kesik yiyebilirler çünkü diğer oyuncularımız da profil açısından gayet kaliteli.Defansif orta sahada ise Feiuch oynayacak.
    Kanatlara bakacak olursak geçen sezonki gibi Aarsund ve Dyrstad ile devam edeceğiz,en çok sıkıntıyı bu bölgeden çekeceğiz gibi duruyor bu sezon.İkisine de pek güvenmiyorum.

Forvetler;
    Tek forvet oynamamıza rağmen takımda 4 adet kaliteli forvete sahibiz.Bu bölgede kimin oynayacağı tamamen hazırlık maçları ve performansa bağlı,yine iyi oynayan formayı kapar mentalitesiyle hareket edeceğiz.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tebrikler Hocam. Yönetim bizden ne istiyor sanki para varda %0 yapıyor.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Tebrikler Hocam. Yönetim bizden ne istiyor sanki para varda %0 yapıyor.
    Teşekkürler.Market değeri 10k'nın üzerinde 5 kişi var zaten hocam,para verse de fark etmiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kadromuzu yavaş yavaş güçlendirmeye devam ediyoruz.

Oyuncumuz Ergis ile yollarımızı ayırıp yerine bonservissiz olarak Rekdal'ı kadromuza kattık.

Geçen sezon takımda kiralık olarak görev yapan çok başarılı bir sezon geçiren kanat oyuncumuzu bu sezon başı da kiralamıştık ancak daha sonradan bonservisini de almaya karar verdim,1.9k'ya kadromuza kalıcı olarak kattık kendisini.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hazırlık kampımızı tamamlamış bulunmaktayız.

Oynadığımız 11 maçın hiçbirinde gol yemedik.

Yeni oyuncuların takıma uyumu açısından fazla maç yapmamız güzel olmuş hocam, sonuçlarda gayet iyi gözüküyor, umarım lige de yansır.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Defansın çok iyi Onur baştan sona okudum o manavcı profilini çok usta bir menajere dönüştüreceğine eminim , takipteyim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Çok şekil bir kamp olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hazırlık kampını ev kuşu olarak geçirmişsin. gol yemeden hepsini kazanmak çok umut verici, sezonda başarılar.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri