Tebrikler hocam yeni sezonda başarılar dilerim![]()
Tebrikler hocam yeni sezonda başarılar dilerim![]()
Dedim sana değil mi ? biraz form biraz moral gerisi çorap söküğü (:
Sezon öncesi favori gösterilen 2 takım küme düşmüş.![]()
Disiplin ve motivasyon, rüya gibi bir şampiyonluğu getirmiş, tebrikler hocam.Üst lig zorlu olacak, umarım üstesinden gelirsin, başarılar dilerim.
Tebrikler kanki eline sağlık![]()
Ben de çok severim teletabileri.O yüzde beni pek kaygılandırmıyor ya zaten satılacak adam yok takımda.
Teşekkürler,kadromuz bu sefer hakikaten yetersiz hadi hayırlısı deyip dalacaz sezona.
Çekirge bir zıplar iki zıplar demişler,bakalım bu sezon neler yapacağız.Sen de Norveç 1'den anlarsın bu sene hakikaten zor işimiz
B takımları genelde öyle oluyor ya
Teşekkürler,elimden geldiğince transfer hamleleri yapıp üstesinden geleceğiz bir şekilde.Takımı sürekli motive etmek başarının kilit noktasıydı da motivasyon da bir yere kadar kalite farkı uçurum gibi olduktan sonra...
Sağolasın,bakalım bu sene neler yapacaz![]()
5 tane futbolcuyu bosmanla kapattık,Aase de serbest kaldıktan sonra tekrar bize gelmeye karar verdi,maaşı biraz yüksek ama yerine de boşluğunu dolduracak eleman bulamadım kucağımı açtım eski topçuma.
Transferlerin raporları gayet iyi inş iyi verim alırsın hocam.
Raporlar muhteşem gözüküyor gerçekten, en iyi verimi alırsan işimiz biraz daha kolaylaşacaktır üst ligde, umarım almayı başarırsın hocam. Aase ise ilginç olmuş ama güzel olmuş, sevindim.![]()
Transfer Geçmişi;
Elde para olmadığı için sadece bonservissiz oyunculara yöneldik.Lig için çok yetersiz bir kadromuz var ama hadi hayırlısı.
Kaleciler;
Bu sezon da as kalecimiz Winogrodzki olacak.Diğer 2 kaleci as oyuncumuza bir şey olursa diye kulüpte barınıyor.
Defanslar;
Stoperde Magnusson ve Hove'yi as oynatmayı düşünüyorum ancak hazırlık maçlarından sonra durum daha iyi netlik kazanacaktır.Sağ bekte Nadolski oynayacak,sol bek için ise en ufak bir fikrim dahi yok.Profili kötü olmasına rağmen geçen sezon çok iyi bir performans gösteren Hollevik ile yaşlı kurt Holm forma için kapışacak,iyi olan formayı kapar.
Orta Sahalar;
Orta alanda bir çok kaliteli futbolcuya sahibiz,özellikle göbekte kimi oynatacağıma dair fikrim yok.Geçen sezonki performanslarına güvenerek Sorensen ve Aase'yi tereddütsüz formayı vereceğim ancak beni mahçup ederlerse kolayca kesik yiyebilirler çünkü diğer oyuncularımız da profil açısından gayet kaliteli.Defansif orta sahada ise Feiuch oynayacak.
Kanatlara bakacak olursak geçen sezonki gibi Aarsund ve Dyrstad ile devam edeceğiz,en çok sıkıntıyı bu bölgeden çekeceğiz gibi duruyor bu sezon.İkisine de pek güvenmiyorum.
Forvetler;
Tek forvet oynamamıza rağmen takımda 4 adet kaliteli forvete sahibiz.Bu bölgede kimin oynayacağı tamamen hazırlık maçları ve performansa bağlı,yine iyi oynayan formayı kapar mentalitesiyle hareket edeceğiz.
Tebrikler Hocam. Yönetim bizden ne istiyor sanki para varda %0 yapıyor.
ADANA DEMİRSPOR
Kadromuzu yavaş yavaş güçlendirmeye devam ediyoruz.
Oyuncumuz Ergis ile yollarımızı ayırıp yerine bonservissiz olarak Rekdal'ı kadromuza kattık.
Geçen sezon takımda kiralık olarak görev yapan çok başarılı bir sezon geçiren kanat oyuncumuzu bu sezon başı da kiralamıştık ancak daha sonradan bonservisini de almaya karar verdim,1.9k'ya kadromuza kalıcı olarak kattık kendisini.
Hazırlık kampımızı tamamlamış bulunmaktayız.
Oynadığımız 11 maçın hiçbirinde gol yemedik.
Yeni oyuncuların takıma uyumu açısından fazla maç yapmamız güzel olmuş hocam, sonuçlarda gayet iyi gözüküyor, umarım lige de yansır.
Defansın çok iyi Onur baştan sona okudum o manavcı profilini çok usta bir menajere dönüştüreceğine eminim , takipteyim![]()
Çok şekil bir kamp olmuş.![]()
Hazırlık kampını ev kuşu olarak geçirmişsin.gol yemeden hepsini kazanmak çok umut verici, sezonda başarılar.
![]()