Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: FB Kongresiyle İlgili Herşey Buraya!!

ne dielim fb nin zevki zevkler ve renkler tartışılmaz die boşa dememişler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Aziz Yıldırımı tebrik ediyorm... Fenerbahçe'miz için en iyisi oldu...

Not: Anti-fb'li arkadaşlar, lütfen alakasın yorumlar yapmayalım ..Bu konu herşeyden önce fenerlilerin tartışma yapacaği bir konudur...Biraz saygı....
    bu konuda sana katılmıyorum bu türkiyenin konusu sadece fenerlilerin değil nede olsa adam gündemi değiştirdi(!)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    bu konuda sana katılmıyorum bu türkiyenin konusu sadece fenerlilerin değil nede olsa adam gündemi değiştirdi(!)
    siz şampiyonluğu gündeme getirmeye başaramıyorsanız biz ne yapalım adam gitti istifa etti demekki galatasaray camiasından daha büyükmüşkü gündem değişti bir aziz yıldırım kadar değeriniz yokmuş medyada ayrıca gündem değişmedi ben galatasarayın şampiyon olduğundan beri fanatik gazatesinde şampiyonluk öykülerini gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım bıraktıktan sonra gündem değiştirmek için yaptı diyen GS yöneticisiydi. daha sonra heryerde gündem değiştirmek için yaptı dendi ve bunu diyenler de genellikle FB li olmayanlardı. Biz FB liler kaçan şampiyonluğun şokunu yaşarken Aziz Yıldırım'ın bırakmasıyla bir şok daha yaşamış durumdayken onun dönmesi için kampanyalar düzenleyip o dönsün diye ümitle beklerken hep GS liler konuştu. geri döner, dönmez, kesin döner, dönmemesi gerekir diye yorum yaptınız. yani siz şampiyonluğu bırakıp Aziz Yıldırım'ı konuştunuz. Biz ise dönsün diye bekledik ve beklediğimiz de oldu ve Aziz Başkan geri döndü.

ve hala gündem değiştirdi diyen sizlersiniz ama üzgünüm sizin açınızdan çünkü Aziz Yıldırım geri döndü.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bizim açımızdan niye üzgünsün anlamadım azizyıldırımın dönmesi bizi hiç bir şekilde etkilemedi

ayrıca dikkat ettiyseniz benim cümlemde parantez içinde ünlem işareti var bu nedemek kesin değil gibi bi anlam ifade ediyo

e sizi türkçeyi anlatıcakda değilim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaslar eer aziz istifa etmeseydi simdi biz bu istifayi diil de gs nin zorluklar icinde nasil sampion olduuunu konusuo olacaktik..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bizim açımızdan niye üzgünsün anlamadım azizyıldırımın dönmesi bizi hiç bir şekilde etkilemedi

ayrıca dikkat ettiyseniz benim cümlemde parantez içinde ünlem işareti var bu nedemek kesin değil gibi bi anlam ifade ediyo

tamam o zaman bi sorun yok. hem tartışma da çıkmasın zaten ama bizi etkilemedi demişsin. o zaman niye çıkıp gündem değiştiriyo geri dönmemesi lazım dediniz(senden bahsetmiyorum genel olarak ortaya söylüyorum)

sonuç olarak Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi hayırlı olsun konuyu fazla uzatmaya gerek yok...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Noldu şampiyonluğunuzu mu elinizden aldılar?? siz zaten kutluyosunuz bunu..daha ne gündemi istiyosun bizim sorunlarımız farklı... sizinle alakası yok üstünüze alınmayın hemen...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

ünlem dikkati işaret eder ayrıca parantez içinde ünlem işareti Türkçemizde bir anlam ifade etmemektedir bakınız imla klavuzu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by gookhan
    arkadaslar eer aziz istifa etmeseydi simdi biz bu istifayi diil de gs nin zorluklar icinde nasil sampion olduuunu konusuo olacaktik..
    sen konuş arkadaşım. şampiyonluk öyküsü diye bi başlık aç isteyen yorumunu yazsın seni engelleyen yok ki....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

kim nederse desin bugun aziz yıldırım fenerbahce de başkan oldu

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri