Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden... [İşsiz]

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Şampiyonlar ligine erken veda etsek de lig hedefimize ulaşıyoruz!!

Gençler de fırtına gibi.

Gözlemciler yetenek avında...

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Hedeflerimize ulaşmamızın ardından istifayı basıp yeni heyecan aramaya başlıyoruz... Daha yüksek profilli bir takıma mı yoksa yine düşük profilli takımların başına mı geçsek inanın çok kararsızım...

Canım benim...

Teklifler gelmeye başlıyor... İngiltere'de çalışmak istemiyorum farklı liglere atılmamız gerektiğini düşünüyorum...

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Yerimizde gözü varmış resmen herifin.

Ondan boşalan koltuğa da biz oturuyoruz...

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Beklentiler Bayern'e göre gayet yerinde.

Parası neyse verip nokta transferler yaptık. Kone transferi ben takımın başına gelmeden önce planlanmış, gelecek vaat eden bir genç.

Elimizi kolumuzu sallaya sallaya ilerliyoruz fakat Dynamo Kyiv küçük bir uyarıda bulundu...

Kupayla başlıyoruz...

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Şimdi nasıl transfer yapmadan dursun bu menajer?
    Eski oyuncumuz Asensio'yu mu alsak?

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Tam gaz devam ediyoruz. Sezonun yarısını bitirdik ve sadece 2 mağlubiyetimiz var...

Berardi Altın Top ödülünü kıl payı kaçırıyor..

Yılın futbolcusu ödülünde de 3.lük.

Pogba beklendiği gibi en iyi Fransız oyuncu...

Bir cebimizden alıp diğer cebimize koyuyoruz.

Lazio ligde sadece 2 maç oynatıp aldığı fiyatından iki katından fazlasına satmış. Helal olsun.

Para saçmaya devam ediyoruz...

Şampiyonlar liginde erken final!!!

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Pas ekolünün en güçlü adamlarından Guardiola kovulmuş, yerine savunmacı Simeone getirilmiş. Guardiola 36 maçta 19 galibiyet 7 beraberlik 10 yenilgi almış. Simeone'de 2 maçta 2 galibiyet alarak iyi başlamış. Premier ligde savunma futbolu başarılı olabilir, ben de hücum taktikleri ile çok başarılı olamamıştım ama biraz savunma ağırlıklı taktik yapınca başarı gelmişti.

Bir kaç toplu görüntü ekliyorum, Florenzi efsane top oynuyor sağ bekte.

Fikstürümüz gayet iyi, hazırlık maçlarında maç tecrübeleri için ağır rotasyon yapmıştım, Stuttgart maçında rakibimizin sadece 2 şutu vardı, bizimse 18.Barcelona maçları resmen efsane oldu. 2 maçta da üstün taraf bizdik. En son Jupp Heynckes böyle ezmişti sanırım Barca'yı.

Reading, Lyon'a elenmiş..

Ligde rekabet yok denecek kadar az, muhtemelen sezon sonu bırakırız Bayern'i. Belki de kariyere de nokta koyma zamanı gelmiştir, 2020'den sonrasını sevmiyorum açıkçası, oyunun yarısını regenler oluşturunca keyif almıyorum...

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Beklendiği gibi şampiyonluk çok kolay oldu.

Belki de hayatımda oynadığım en rahat sezon oldu, kolay olacağını tahmin ediyordum fakat bu kadarını da gerçekten beklemiyordum. Özellikle Barcelona'ya iki maçta 9 gol atmak benim için çok şaşırtıcıydı. Real Madrid'i ise 6-0 yenmek mucize gibi bir şeydi. Yaptığımız transferler sağ beke Florenzi'yi Stopper'e Dier ve rotaston için Romagnoli, sağ açığa da Barbosa ve Berardi.

Ve sonunda;

İstifayı basıp kaydedip çıktım.. Sizce nasıl bir takıma gidelim? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yüksek itibarlı takımlar olur, düşük itibarlı olur, ortalama olur... vs Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yoksa kariyeri sonlandırıp yeni kariyere mi başlayalım?

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Hala yeni bir takım seçmedim...

Uygun takımların ekran görüntüsünü ekliyorum, bunların dışında Lyon, Rennais, Montpellier, PSG, Arsenal, Middlesbrough gibi takımlar da menajerlik için uygun durumda.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Pendikspor İstanbul'un Pendik ilçesinde 1950 yılında kurulmuş olan spor kulübü. Maçlarını 2.500 kişilik Pendik Stadı'nda oynayan takım kırmızı-beyaz renklere sahiptir. Takım şu anda Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele etmektedir. Türkiye Kupası'nda 1999 yılında çeyrek final oynamıştır. Fenerbahçe'yi 14 Aralık 1999'da 2-1 mağlup etmesiyle ünlenmiştir.
    Tarihçe
    Pendikspor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Pendik Stadyumu.
    Tarihi 1927'e kadar uzanan Pendikspor, 1950 yılına kadar resmî prosedürlere bağlı olmaksızın faaliyetlerini sürdürdü. 1950 öncesinde "Pendik Gençlerbirliği" adıyla Fenerbahçe, Beşiktaş ve Vefa kulüplerini mağlup etti.
    1950 yılında kurulan kulüp, 1982–83 sezonuna kadar İstanbul amatör kümelerinde mücadele etti. 1983–84 sezonunda 3. Lig'in kurulması ile profesyonel statü kazanan kulüp 1998 yılına kadar 3. ligde yer aldı. 1997–98 sezonunda 3. Lig'de şampiyon olarak 2. Lige çıktı, bu ligde 2 sezon mücadele etmiş daha sonra 1999–00 sezonunda tekrar 3. Lig'e düştü.Kulüp 3 sene sonra 2003–04 sezonunda 3. Lig 4. Grupta şampiyon olarak Lig B'ye yükseldi. 2005–06'da Lig A'ya çıkacak 3. takımın belli olacağı play-off'lara kaldı ancak final maçında Eskişehirspor'a elendi.2008 yılında Fenerbahçe ile yaptığı özel maç 1-0 Pendikspor'un üstünlüğüyle bitti ve aynı sene Beşiktaş ile yaptığı özel maç ise 0-0 berabere sonuçlandı.1999 yılındaki eşleşmeden 13 yıl sonra Fenerbahçe ve Pendikspor 28 Kasım 2012 tarihinde Türkiye Kupası 4. turunda eşleşti. Bu eşleşme kura çekiminin yapıldığı salonda gülüşmelere neden oldu ve "Belalısıyla eşleşti." şeklinde manşetler atıldı. Maç, Sezer Öztürk'ün 45. dakikada attığı golle, Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.2015 yılında Beyaz grupta oynadığı maçlar sonucu ligi 2. tamamlayarak playoffa yükseldi ve playoff çeyrek finalinde Menemen Belediyespor'u saf dışı bıraktı.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Enteresan buldum bu haberi, paylaşmak istedim..

Transferlerde futbol direktörümüze güvendim fakat kendim de bayağı inceledim. En az 2 saat falan oyuncu profili gezdim, oldukça yorucu oldu. Umarım meyvesini alırız. İsmail Güven'e sürekli teklif geliyordu, en son 100bin falan gelmişti, pazarlık ile 160 bin yaptık, bayağı da sevindim açıkçası bu duruma. Ama şöyle bir durum varmış ki hiç farketmedim; transferden elde edilen gelirin %35'i kullaılmakta... 160bin bizim için çok iyi paraydı...

Dizilişimiz & oyuncularımız. Roller değişebilir gelişen maçlara göre.

Hazırlık maçları gayet iyiydi, özellikle Rize ve Bursa'yı yenebileceğimizi düşünmemiştim. Muhtemelen pek iplemedi rakipler hazırlık maçı olduğu için. Giresun maçında her geldiğimizi attık böyle absürd bir sonuç çıktı ortaya, inanılmaz moral depoladık.

Hazırlık maçlarının yıldızı Serkan Şirin...

Transferlerimiz.. 2 oyuncu eklenmedi nedense ekran görüntüsü alınamadı. Bunlara benzer işte.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

İlk sezonun yarısına geldik.

Arada tökezlesek de fena gitmiyoruz..

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Bayağı piştik artık.

Teklifler yağmur gibi gelmeye devam ediyor, ekran görüntüsü almayı unuttuklarım da var...

Kıl payı da olsa, çok çekişmeli bir lig maratonunda şampiyon olmayı bildik. Şunu söyleyebilirim, 4-4-2 alt liglerin bugu resmen.

İşte bizim için sezonun en iyi ikinci oyuncusu, sezonun golü, sezonun transferi, sezonun genç oyuncusu ödüllerinin sahibi top tepicimiz.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Türkiye Kupası galibi Galatasaray olmuş. Akpom Kasımpaşa'ya kadar düşmüş.

Bizim için gayet iyi para.

Beklentiler

Çok verimli bir transfer dönemi geçirdik. Özellikle Röppnack'a çok güveniyorum.

Teklifler de gelmeye devam ediyor.

Hazırlık maçlarımız da gayet iyiydi.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

7. Sezonumuzun da yarısını bitirmiş bulunuyoruz.

Yönetimden teklif geldi sözleşmemizi uzattık. Burada daha yapacak çok işimiz var...

Hazırlık maçları iyi geçmişti, geçen güncellemede vermiştim. Lige de iyi başladık fakat son zamanlardaki formumuz resmen facia. Son 7 maçta sadece 1 galibiyet almamız da bunun ispatı. Süper lige çıkabilmek için takviye şart. Sınırlı mali durumda ise bu mümkün olacak mı göreceğiz bakalım...

Türkiye kupası grup kuramız fena değildi. Beklentileri yerine getirerek gruplara kaldık.

Lig oyuncu istatistikleri. Röppnack'tan çok şeyler bekliyorum demiştim, beni yanıltmıyor sağolsun.

Almanya ikinci liginden pırlanta bulduk resmen, bütçeye göre rekor bir bedel olan 500 bin € versek de sonuna kadar hak edecek gibi duruyor. Gözlemci de kulübün en iyi oyuncularından biri olma potansiyeline sahip diyor ama o da bütün genç oyunculara aynı şeyi diyor. Daha bu gözlemcinin genç bir oyuncuya potansiyel yeteneği yok dediğini görmedim. Ulan hepsi mi süper potansiyelli olur?

Kardeş Pendik bura ne beklion?

Last edited by lielife7 : 03.Kasım.2016 at 03:56

Baya uzun bir kariyer olmuş önceki kluplerde hep 4-4-2 mi kullandınız acaba?

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Baya uzun bir kariyer olmuş önceki kluplerde hep 4-4-2 mi kullandınız acaba?
    Hayır tabii ki. Bayern ve Reading ile son zamanlarda 4-1-2-3 kullanmıştım. 4-2-3-1'in Dmc'li olan hali.
    4-2-3-1 de denedim ama ağırlıklı kullandığım iki diziliş 4-4-2 ve 4-1-2-3'dü.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Baktık playoff potasındayız beklentileri değiştirdik...

Başkan ısrarlarıma dayanamadı ama antrenman tesislerini bir türlü yenilemiyor herif...

Bu başkan ile ne yapacağız bilmem, gitti sattı defansın bel kemiğini. Adamın eli ayağı titredi herhalde parayı görünce...

Teklifler gelmeye devam ediyor bu arada, hiç bir yere gitmek yok. Bu takım şampiyon olacak!!

İyi bari bana oy verecek seçenek de koymuşlar..

Şampiyon olamadık ama süper lige çıkma başarısını gösterdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama çok enteresan bir lig. Gençler liderdi ve 10 puan fark atmıştı, sanırım 8 hafta vardı bitmesine. 6 kez üst üste yenilmiş bunlar ve kendilerini bir anda üçüncü sırada buldular. Bazen 6 atıyorsunuz bazen 6 yiyorsunuz harbiden enteresan ama. Sağ bek sıkıntısını 31 yaşında bir serbest transferi ile çözmüştüm ne güzel adam emekli oldu iyi mi! Neyse başlıkta yazdığı gibi ağır ağır çıkacağız, takımda güvendiğim 3-4 oyuncu var. Yönetim de sağolsun transfer bütçesi konusunda cimri davranmadı. 3-4 tane as transferi yapabilirsek ligde kesin kalırız.

Bu arada playoff sonuçlarından sonra süper lige 3. yükselen takım hakettiği gibi Gençlerbirliği oldu. (Akşam da Antalya Arena'daydım, Antalya gençler maçında memleketimin takımı Antalya'ya hep destek tam destek için. Farka gidecek maçı 1-0 zor aldık. Neyse.)

Dediğim gibi bütçe gayet iyi. Zırt pırt taşınıyor takım, bir türlü stadyum yaptıramadım şu başkana.

Deplasmanda 5-2 yendiğimiz Bursa kupa şampiyonu oldu. Gruplardan çıkmayı başarmıştık fakat 4. turda Adana penaltılar ile geçti bizi...

Süper ligde durum. Ödül mödül cart curt. Ben geldiğimde takımdaydı bu herif, ummadık adam iyi iş yaptı ha! Seyirci sorunu bu sezon da vardı malesef gelecek sezon da olacak... Bu çocuğa çok güveniyorum demiştim! Röppnack!!!Devre arası görüşmek üzere.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Yeni stadyum planlandı fakat, bitiş tarihi 2024. Yani 2 sene sonra, üstelik 6400 kapasiteli...

Beklentilerimiz gayet gerçekçi. Adam tamam düş ama en azından mücadele et diyor.

Teklifler durmuyor...

Genel olarak beklentiler..

Geçirdiğim en zor transfer dönemi diyebilirim. Aha diyorum harika bir bedelsiz transfer olacak ama adamın maaş talepleri bizim verebileceğimiz maksimum maaşın genelde 3-4 katı oluyor. Eğer bu düşündüğüm transferleri yapabilseydik kesinlikle ilk 5e girebilirdik ligde. Maksimum verebileceğimiz maaş 350bin € falan. Bu çok kötü oldu, ilgili konu hakkında yönetimden bir şey isteyemiyoruz sanırım. Otomatikmen max maaş kendi değişiyordu. En yakın zamanda değişmesi lazım yoksa kahrolacağım kaçırdığımız oyuncuları gördükçe.

En çok güvendiğim transferimiz...

Diğer transferlerimiz..

Lig transfer özeti. Galatasaray'ın maşallahı var..

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Küçük bir devre arası güncellemesi.

Çok çok teklif gelmekte. Fotoğrafını koymadığım en az bunun 2 katı kadar daha var. Yavaş yavaş aklımız çeliniyor aslında.

Bir kaç teklif daha koyalım şuraya, sizin aklınız çelinsin.

Yav para veriyorsun da sözleşme imzalayamıyoruz ki?

Beklentiyi kümede kalma yaptık. Bütçe falan filan iyi hoş da max maaş olayının hallolması lazım.

Zor da olsa kupa grubundan çıktık. Fakat gruptan çıkar çıkmaz yine geçen sene olduğu gibi elendik. Bu sefer Kasımpaşa'ya. Bir türlü çeyrek finali göremiyoruz. Umarım seneye şeytanın bacağını kıracağız.

Adamsın Yeye!

İşler kesat gitmeye başladı...

Kendime koyduğum sınır 10.culuk. İlk 10'a gireceğiz inşallah.

Fenerbahçe'den kovulan Aykut Kocamanın yerine Arda Turan... Futbol enteresan...

Galatasaray iyice abarttı.
    Last edited by lielife7 : 07.Kasım.2016 at 03:10

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

fenerbahçeye ne olmuş öyle yahu
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Arda Turan Bilerek Feneri Uçuruma Sürüklemiş Hain Arda İnsan Yediği Ekmeğe İhanet Eder mi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Özür dilerim haberleri yanlış sıra ile paylaşmışım bu yüzden Arda kabahatlı gibi görünmüş.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    fenerbahçeye ne olmuş öyle yahu
    Deplasmanda 4-0 yendiğimde dedim zaten kendi kendime bu Fener ilk 5'e giremez diye. Arda geldi son sıradaki takımı 9.luğa kadar yükseltti.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Arda Turan Bilerek Feneri Uçuruma Sürüklemiş Hain Arda İnsan Yediği Ekmeğe İhanet Eder mi
    Hocam yanlış anlaşılma olmuş sanırım, Arda sonradan gelip toparladı takımı tam tersine. Uçuruma sürükleyen Aykut Kocaman'dı. Vitor 2020'de görevi bırakmış 3 lig 3 kupa şampiyonluğu varmış. Sonra 2 sezon Aykut Kocaman hiç bir başarı sağlayamamış. Arda ise enkaz devralıp biraz yükseltmiş takımı. Bakalım bu sezon anlaşılır Arda'nın menajerlik yetenekleri.

Ve muhteşem bir başarı ile 8. sezonumuzu da noktalıyoruz.

Gelen zibilyon tane tekliflerden sadece bazıları:

Tüm sezon fikstürü. Çok değişik sonuçlar var evet.

Türkiye, İspanya, İngiltere ve Almanya lig tabloluları. Son maçımız bizi 5. yaptı, Bursa'yı yenemesek 7. ya da 8. olacaktık.

Yönetim bir türlü antrenman tesislerini yenilemiyor..

Reddedemeyeceğim bir kulüpten teklif geldi.. Kusura bakmayın elim görüşmeyi terket butonuna gidemezdi...

Hedef: Şampiyonlar ligi şampiyonluğu! Artık 2 sezon sonra mı 3 sezon sonra mı olur bakacağız. Bu arada kadro oldukça iyi lig için. Galatasaray'ın başında Hikmet Karaman vardı emekliye ayrılmış.Gelecek güncellemede transferler ve taktik vs olacak.

Last edited by lielife7 : 07.Kasım.2016 at 03:11

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Süper kupa maçında Beşiktaş'ı sahadan sildik resmen, çok rahat bir galibiyet oldu.

5 sene üst üste şampiyonluk, 4 sene üst üste kupa şampiyonluğu. Hikmet Karaman taş gibi takım kurmuş.

Beklentilerimiz fena değil. Ligde zaten yedeklerle çıksak şampiyon oluruz. Benim kişisel hedefim en az Şampiyonlar ligi çeyrek final. Geçen sene ikinci turda PSG'ye elenmişler, 2 sene önce grupta 3. olup Avrupa'ya gidilip 1.Eleme turunda Olympiakos'u geçip 2. turda İnter'e elenmişler.

Reading'in gelmesi çok manidar oldu. Tarihinde 2 defa premier lig şampiyonluğu yaşamış bir takım sonuçta. ilkini benimle ikincisi Simeone ile 2 sene önce yaşadı. Simeone kurduğum iskelete et eklemiş. Çok iyi işler yapıyor, geçen sene ligi 3. bitirip şampiyonlar ligi finalinde Barca'ya kaybetti. Guardiola nedense hiç bir şey yapamamıştı bu takıma, çok şaşırmıştım ona. Neyse zorlu maçlar bizi bekliyor.

Çok para harcadık fakat gelirimiz daha çok.

Kaleci dahil savunma hattını komple yeniledim ve as olarak da bir tane ml (orta saha sol) aldım. Yabancı forvetimizi satıp yerli forvetlerime güvendim. (İçimizden hallederiz)

Timo Horn gibi yıldız bir kaleciyi nasıl aldık anlatayım. Bizim futbol direktörünü aradım.
    -Hacı dedim acele bi görüşmemiz lazım.
    -Tamam hocam, hemen geliyorum.
    -Buyrun hocam nedir mevzu?
    -Hacı bize şöyle ucuz ama sağlam bir kaleci lazım.
    -Hocam bonservisi elinde muhteşem bir kaleci var.
    -Kim o?
    -Timo Horn.
    -Hemen alelacele evrakları hazırlayın kaptırmayalım birilerine.Zamanında Bayern'de öğrencimiz olan Timo'da bizi uğraştırmadı kolaylık sağladı. Hoşgeldin Timo!

Bir tane de iyi orta açabilen bir bek gerekiyordu. Girdim gözlemcilikten bir kaç bek özelliği girip orta açma yeteneğini de minimum 16 seçtim. Ali Adnan çıktı, gözlemci gönderdim ve fiyatı da gayet makuldu. Kaptık hemen.Her zaman yaptığım gibi bir teknik bir de kule tarzı bir stopper aldık. Hem de teknik stopperimizi bele$e aldık.Aslında bütün transfer hikayelerini anlatmayı düşünüyordum ama biraz uzun olacak gibi, neyse sadece önemlileri anlatırız.

Ve işte çok şeyler beklediğimiz yıldız transferimiz. Bu Juve manyak harbiden. Olm bu adam transfer listesine konulup 10MN civarı para mı istenir?

Ücrete göre sıralanmış bir şekilde gönderdiğimiz oyuncular.. Kalecimizi 10 milyona satıp yerine 3-4 gömlek üstü Horn'u almak çok iyi oldu.

Diziliş ve direktifler. 4-4-2'den vazgeçmek yok. (Bakmayın böyle dediğime yakında 4-1-2-3'e dönerim kendimi tutamayıp. Şey ya var ya hani 4-2-3-1 in DMC(DOS)'lu hali.)

Bütün maçlarda skor anlamında çok rahatız. Sadece Bayern maçında oyun olarak kötüydük, ama şans yanımızdaydı.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

1. Hafta

2. Hafta

3. Hafta

4. Hafta

5. Hafta

Puan Durumu

Grup 1.Maç

İnanamıyorum, muhteşemdik. Geçen sene final oynayan Reading'i ezdik adeta. 2 pozisyonları var birisi gol oldu.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

6. Hafta

Rakibimizin kaleyi bulan şutu yok!

7. Hafta

Skor yaratma konusunda biraz zorlandık bu maç.

8. Hafta

9. Hafta

Maç öncesi röportajda muhabir geçen maç yenilmiştiniz, intikam alma gibi düşünceniz var mı gibisinden bir soru sordu. Ben de onlara sahayı dar edeceğiz intikamımızı alacağız vs demiştim. Oyuncular fazla gaza gelmiş herhalde.

10. Hafta

Arada ufak tefek puan kayıpları olabiliyor malesef.

11. Hafta

Puan Durumu

Fenerbahçe'ye dikkat etmek lazım. Arda Turan menajerliğe geldiğinden beri yükselişleri sürüyor. Mütevazi transferler ile ligi iyi götürüyorlar.

Grup Kurası

2. Maç

Avrupa'da çok iyiyiz.

3. Maç

Arttırıyorum Avrupa'da muhteşemiz.

Hediyemizi verdi takımım sağolsun.

4. Maç

Daha da arttırıyorum Avrupa'da efsane gidiyoruz şu ana kadar.

Bu Guardiola da dikiş tutturamadı gitti.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

12. Hafta

13. Hafta

14. Hafta

15. Hafta

16. Hafta

Puan Durumu

Arda'ya milli takımdan teklif geldi ve kabul etti, gidişinden sonra Fenerbahçe de geriledi.

Hmm.

Kupa 1.Maç

Kupa 2.Maç

Kupa 3.Maç

Puan Durumu

Şampiyonlar ligi 5.Maç

Reading'i içeride yendik, dışarıda berabere kaldık. Mükemmel bir başarı.

Şampiyonlar Ligi 6.Maç

Grup Puan Durumu

Keşke Reading ve Paok maçını verseydik de seribaşı olmasaydık!!

Al işte, aldık başımıza belayı. Bu kadar erken veda etmememiz gerek...Bu arada hala sezon boyunca namağlubuz.

hocam çılgınlar gibi ilerliyorsun bi ara dedim tüm golleri f.monteiro atacak ama diğerleri de devreye girmiş türk regen ya da türk olması önemli değil sağlam profillileri arada paylaş merak ettim, resimler çok küçük görünüyor tıklanmıyor büyütmek için

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    hocam çılgınlar gibi ilerliyorsun bi ara dedim tüm golleri f.monteiro atacak ama diğerleri de devreye girmiş türk regen ya da türk olması önemli değil sağlam profillileri arada paylaş merak ettim, resimler çok küçük görünüyor tıklanmıyor büyütmek için
    Hocam sağ tıklayıp resmi yeni sekmede aç derseniz orjinal boyutu görebilirsiniz. Teşekkürler.

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

17. Hafta

Muhteşem bir zafer...

18. Hafta

Puan Durumu

Antalyam'ın 5. olması dışında sürpriz yok. Umarım Pendik düşmez..

Kupa 4.Maç

Kupa 5.Maç

Kupa 6.Maç

Kupa Puan Durumu

Transfer Dosyası

Sarıya boyadığım yerler yaz döneminden kalma arkadaşlar, onu dikkate almayın.

Gelenlerin profilleri

Çok makul fiyata bir rotasyon ve gelecek vaat eden bir oyuncu aldık sadece. As kadroya dokunmadık.

Gidenin profili

Bosman kuralı ile bombayı patlattık!! İşte sezon sonu bonservis bedeli ödemeden kadromuza katacağımız yıldız oyuncu!!

Gelecek fikstür

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri