-
Galatasaray ne zaman düzgün transfer yapacak?
Merhaba sevgili ts takipçileri bi sezon daha yarılandı ve durum şunu gösteriyorki takımlar ilk yarıdaki gidişatını 2.yarıdada sürdürürse Fenerbahçe şampiyon olcak gibi görünüyor bir galatasaraylı olarak takımımın transferdeki içler acısı halini gördükçe adeta utanıyorum bu gün Galatasaray gibi bir takımın plesan gibi bir oyuncuyu alırken dahi bu kadar zorlanması beni ve eminim bütün cimbomluları üzüyordur..Hatırladığım kadarıyla en son düzgün veya büyük transferi Revivoyla yaptık ondan sonra Galatasarayın büyük bir transfer yaptığını daha doğrusu gündem yaratacak bi transfer yaptığını hatırlamıyorum takımın 10 numara eksikliği apaçık ortadayken Plesan gibi bir adamı dahi alamamak ne kadar üzücü başkanımızın bundan önceki seçimlerinde dediği gibi son seçimde vaad ettiği dünya starları nerde?Borç ödüycez diye takımı ucuz etin yahnisiyle pişirirsek galatasaray galiba fenerin ardından büyük başarılar göstererek ikinciliği bazı sezonlarda ise herhalde ikinciliği bile hayal edicek açıkçası taraftarında transfer konusunda endişesi olduğu ortada yapılan anketlerdede taraftarın büyük çoğunluğu yönetimin kaliteli transfer yapacağına inanmıyor e böyle olursada şampiyonluk büyük ihtimal hayal olcak Felipe gibi bilinen müthiş bir yeteneği olan adamı kontratı bittiği halde alamamak seyircinin bu kadar istediği bir oyuncuyu tekrar ali samiyene getirememek eminin benim gibi bir çok galatasaraylıyı üzmüştür hagi gibi eski bir 10 numaranın elinde felipe neler yapardı oysa? uzun lafın kısası takımımın bu yönetim anlayışıyla şampiyonluğunu hayal olarak görüyorum sanırım bi çok galatasaraylıda böyle düşünüyodur...Saygılar..
Mesaj Yetkileri