Sayfa 2 / 25 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw bag cezam vardı konuyu kaçırdıkk

Quote Originally Posted by bursa_mc
    yaw bag cezam vardı konuyu kaçırdıkk
    eh be bursa_mc bir kere bir kerede ceza alma
    gerçi bursalılar genelde asi olur ama neyse.
    ben kendimden biliyom

Serkan Reçber Eskişehirspor'da

Eskişehirspor kulüp başkanı Nebi Hatipoğlu ile anlaşmaya varan Serkan Reçber'in, pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Bursasporum.com'a özel bir açıklama yapan Serkan,"Kalbim her zaman Bursa ve Bursaspor'la olacaktır.Eskişehir'i tercih etmemin bir sebebi de Bursa'ya yakın olmasıdır.Yeşil-beyazlı formayı tekrar giymek istediğini söyleyen Reçber, inşallah jübilemi Bursaspor forması altında yaparım" dedi.

Yeni kadro ilk defa Atatürk Stadında...

Turkcell Süper Ligi'ne yükselen Bursaspor, taraftarı önünde ilk antrenmanını yaptı. Bursa Atatürk Stadı'nda gerçekleşen antrenmanı, çok sayıda yeşil-beyazlı taraftar izledi. Bursasporlu taraftarlar, başta yeni transferler olmak üzere, tüm futbolcuları tribünlere çağırarak "yumruk şov" yaptırırken, takımlarını antrenman sonuna kadar destekledi.

Teknik direktör Raşit Çetiner yönetimindeki antrenmanda, sağ üst adalesinde zorlanma bulunan Egemen ile ağabeyinin rahatsızlığı nedeniyle kampa geç katılan kaleci Yavuz, takımdan ayrı koştu.

Yeşil-beyazlı futbolcular, ısınma koşuları ve top kontrol çalışmasından sonra tam saha çift kale maç yaptı. Geçen sezonun ilk yarısındaki Antalyaspor maçında ayağı kırılan ve bir daha forma giyemeyen Eser Yağmur'un çift kale maçta gol atması ise teknik heyeti ve taraftarları sevindirdi.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan kaptan Egemen Korkmaz, kentin beklentilerini bildiklerini ifade ederek, bunu yerine getirmek, Bursaspor'u layık olduğu yere taşımak için çok çalışacaklarını söyledi.

Korkmaz, taraftarların her zaman olduğu gibi, takımı yine yalnız bırakmadığına dikkati çekerek, "Taraftarlarımız önünde ilk antrenmanımızı yapıyoruz. Atmosfer çok güzel, ama biz buna alışığız. Bizim taraftarımız, iyi günde de kötü günde de hep yanımızda. Onların bu desteğine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Egemen, bir gazetecinin "Yeni transferleri yeterli buluyor musunuz?" sorusuna, "Bunu değerlendirmek benim işim değil, Raşit hocaya sorun. Ama bildiğim şu ki hepsi birçok kez izlendi, zaten kalitelerini ispatlamış futbolcular. Elbirliğiyle Bursaspor'u iyi yerlere getirmeye çalışacağız" yanıtını verdi.

(AA / Superspor.com)

Benden de bir yorum : Eser'in eski günlerine döneceğine ve daha iyi olacağına inanıyorum. Fatih Terim Milli takım kadrosuna almıştı ki talihsiz bir şekilde ayağı kırıldı. Ben genç futbolcumuz Eser'in, Hakan Şükür gibi bir kariyeri olacağına inanıyorum. Hakan Şükür ve Elvir Baliç gibi futbolcuların da yıldızları bizde parlamıştı. Aynı şeyi Eser için de düşünüyorum. Çok savaşçı, golu koklayan ve sürekli koşan, rakip defansı yıpratan bir oyuncu. Kısacası Eser Yağmur'un geleceği çok parlak. Buna gerçekten inanıyorum. Egemen Korkmaz da Türkiye Süper Ligi'nde ilk 5'e girecek kadar kaliteli bir defans olduğu bir gerçek. Serdar Kurtuluş'un yıldızı tam manasıyla bizde parlamadan BJK'ya satıldı. Serdar Kurtuluş'ta inşallah Türk futboluna katkıları olan, kariyerli bir futbolcu haline gelir.

Türkiye'nin en iyi tesisi olacak Özlüce Tesisleri, Aralık / 2006 ya kadar bitiriliyor. Stad'ın da önümüzdeki 1-2 sene içinde tribünleri tek tek yıkılarak stad kapasitesi arttırılacak ve modern bir stad yapılacak. Ya da zemin kazılarak ve tribünler sahaya yaklaştırılarak kapasite arttırılacak. 40.000 kapasite bir stadta Bursaspor taraftarı cehennemi iyice körükleyecek. Bunun yanında artık alt yapıya daha da önem verildiğinden Bursaspor bir futbolcu fabrikasına dönmüş durumda. Önümüzdeki 3-5 sene içinde çok müthiş yıldızların çıkacağı söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Sene Ceza Almayalım...
    Tüm Bursaspor taraftarını ilgilendiren ve aynı zamanda herkesin çok iyi bildiği bazı gerçekleri aktarmak istiyoruz.

Son 2 yıldır, Lig-A’da mücadele etmemiz sebebiyle ciddi anlamda gelir kaybına uğradık.Yayın geliri, reklam geliri gibi kalemlerde müthiş zararlarımız var.Kayıp vermediğimiz tek gelirimiz , stad hasılatıdır.Kombine ve bilet satışlarında, taraftarımız büyüklüğünü göstererek, kulübüne olan desteğini her zaman olduğu gibi sürdürmüştür.

Ancak , yine aynı Bursaspor taraftarı maçlar sırasında özellikle malum takım aleyhine yapılan kötü tezahüratlar sebebiyle sadece geçtiğimiz sezon 100.000 YTL ceza alınmasına da sebep olmuştur.Saha kapatma ve seyircisiz oynama cezalarını da buna eklediğiniz zaman toplam kayıp 300.000 YTL olmaktadır.

Bu rakamın Bursastore mağazalarının yıllık gelirine eşit olduğunu biliyormuydunuz?

Bu rakamın 3 yada 4 tane genç ve gelecek vaad eden futbolcu transferine yeterli olduğunu biliyormuydunuz?

Yine bu rakamın bir sezon boyunca tüm deplasman giderlerimizi karşılamaya yetecek olduğunu biliyormuydunuz?

15 Mayıs 2004 tarihini hiçbir Bursasporlu unutmamıştır ve unutmayacaktır.Düşmemizde emeği olanlardan tabi ki hesap sorulmalıdır.Ama bu hesap sahada alınacak galibiyetler ve uğrayacakları hezimetlerle sorulmalıdır.Aksi taktirde bizlere 2 yıl boyunca Lig-A işkencesini yaşatanlar, kendileri bile farkında olmadan bize zarar vermeye devam edecektir.

Kulübümüz ve derneklerimiz tarafından oluşturulan ve AB tarafından destek gören ve fon ayrılan bir projemiz var: Tribünlerde Şiddetin Önlenmesi.

Bu proje sadece kağıt üzerinde yada belli bir kitle ile sınırlı kalmasın.Gelin elele verelim Bursa Atatürk Stadyumu’nu müthiş şovlarla , sahadaki rakip futbolcuların dizlerinin titreyeceği ,90 dakika boyunca Bursaspor şarkılarının söyleneceği bir arenaya çevirelim.

İçinde küfür olmayan ve siddet barındırmayan şarkılarla.

Coşkunun doruğunda

Hafta başından bu yana yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, dün Atatürk Stadı`nda taraftarlarıyla buluştu.

Yaklaşık 2 bin Yeşil Beyazlı taraftarın izlediği dünkü çalışma, adeta şölen havası şeklinde geçti. Özellikle yeni transfer Pancu ve teknik direktör Raşit Çetiner`e büyük sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, futbolcuları adeta bağrına bastı. Atatürk Stadı`nı `şampiyon` sesleriyle inleten Yeşil Beyaz sevdalıları, takımlarını ne kadar özlediklerini yaptıkları tezahüratlarla gösterdiler.

ESER GELİYOR ESER

Antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maç ise kıran kırana geçti. Sakat olan Egemen`in yer almadığı çift kalede, Eser Yağmur attığı gollerle göz doldurdu. Yeni transferlerden Cumhur ve Ömer Erdoğan da geçer not alırken, kaleci Ömer yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. Daha sonra basının karşısına geçen kaptan Egemen Korkmaz, taraftarın bu sevgisine her zaman layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

KAPTANLIK ONURDUR

Lige en iyi şekilde hazırlanarak iyi bir giriş yapmak istediklerini belirten Egemen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Taraftarlarımızın bize olan sevgisi açık bir şekilde ortada. Süper Lig`de onların yüzünü güldürmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Yeni transferlerimiz de çok çabuk uyum sağlıyor. Bu takımda kaptanlık yapmak bir onurdur. Bu görevi geçen sezonki gibi, bu yıl da layıkıyla yerine getireceğim."

Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

abı tek bısey dıcem eger tum bursaspor taraftarı bızım forumdakı gıbılerse o takım cok sey hakedıyor helal ya bu kadar destek tebrıkler valla
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by turgut
    abı tek bısey dıcem eger tum bursaspor taraftarı bızım forumdakı gıbılerse o takım cok sey hakedıyor helal ya bu kadar destek tebrıkler valla
    Bu güzel düşüncelerin için teşekkürler Turgut. Emin olabilirsinki bizim gibi, 2.500.000 nüfuslu Bursa şehrinde cefakar ve Bursaspor'u gönülden seven inanılmaz bir taraftar kitlesi var. İlk sayfadaki video ve resimlerde bunu net bir şekilde gösteriyor. Biz Bursaspor'u inanılmaz derecede çok seviyoruz. Düşüncelerini içten bir şekilde yansıttığın için teşekkürler.

Quote Originally Posted by gezenti
    ya biz bu serkanı nie sattıkya bu sene takımın bana göre en iyisiydi orta sahayı tek başına sırtlamıştı üf ya ....
    Sana katılıyorum ben de. Bu sene bence Serkan Rençber herzamankinden daha iyi performans gösterirdi. Maçta arada sırada yaptığı estetik hareketler taraftarı coşturuyordu. Onun gibi ortasahayı nasıl göndeririz bilmem. Ama geçen sezon Raşit Hoca ile arasında küçük bir anlaşmazlık yaşandığı için, Raşit Hoca biletini kesmiş olabilir. Yoksa Serkan Rençber'in gerçekten çok kaliteli bir oyuncu olduğunu herkes gördü ve biliyor.

Quote Originally Posted by bursa_mc
    Pazar günü Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde toplanacak olan Yeşil Beyazlılar, daha sonra 14 günlük kamp için Nevşehir'e gidecek
    Bu Nevşehir kampı bize uğurlu geldi. GS maçı açılış maçı. Geçen seneki senaryoları tek tek oynuyoruz. Uğur ve şanstan ziyade inşallah futbolcularımız sahada ruhunu ortaya koyarak oynar. Raşit Hoca'nın disiplinli olması ve başarısızlığı asla sevmemesi en önemli faktörler diyebilirim.

Erdem Uçar denenmeye alındı !

1985 Belçika doğumlu gurbetçi oyuncu Erdem Uçar denenmek üzere kampa katıldı.

Ön libero mevkiinde görev yapan Erdem geçtiğimiz sezon Standart Liege takımında forma giydi. Erdem Uçar, 2 temmuzda başlayacak olan Nevşehir kampına katılacak ve kamp sonrası, Teknik heyetinde raporu doğrultusunda transfer edilip edilmeyeceği karara bağlanacak.

Transfer komitemiz ayrıca yabancı oyuncu arayışlarını da sürdürmektedir.

Kaynak: Bursaspor.org

Nevşehir yolcuları

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Vakıfköy'de tamamlayan Bursaspor, bugün 14 günlük kamp için Nevşehir'e gidiyor. Sabah saat 10.00'da karayoluyla bu kente hareket ederek Dedeman Otel'e yerleşecek olan Yeşil Beyazlılar, çalışmalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait sahalarda gerçekleştirecek. Teknik Direktör Raşit Çetiner, denenmeye gelen Erdem Uçar'la birlikte 25 futbolcusunu kadroya dahil etti. Nevşehir kampı sürecinde Bursaspor, kentte bulunan takımlarla hazırlık maçları oynayacak.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

BAŞKAN " BU KADROYA GÜVENİN "

Başkanımız Levent Kızıl, Hürriyet Bursa Spor Müdürü Cihat Yılmaz ve Yazar İsmail Er`e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig`de hemen hemen hiç bir takımın yapamadığı transferleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Levent Kızıl, " Kimse merak etmesin. Bursaspor hem kurumsal anlamda yapılanıyor, hem de sportif başarı için güçleniyor" dedi.

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Süper Lig`de ki hedefler ve gelecek konusundaki açıklamaları yaparken oldukça mutluydu. Kızıl, Teknik Direktör Raşit Çetiner ile önemli başarılara endekslendiklerini ve yönetim kurulu ile maddi ve manevi tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek başladı konuşmaya: İkinci ligde yaşadığımız şampiyonluk unutulmaz. Taraftarımızdan yönetimimize, futbolcumuzdan, kulüp çalışanımıza kadar kenetlendik. bu sevgi yumağı sürüyor. Bursaspor`un başarısında hiç şüphesiz Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`in verdiği destek tartışılmaz. Kenti için herşeyini veren Şahin`e çok şey borçluyuz..

İkinci ligdeki çıtamızı süper ligde üst sıralara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner yönetiminde önemli transferler yaptık.

EGEMEN MİLLİ OLUR

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor`un transfer listesinde olan Egemen Korkmaz ile sözleşmemizi bir yıl uzattık. Egemen gelecek yıl sergileyeceği performansı ile milli takımın önemli oyuncusu olacaktır.

Bursaspor`un geleceği olarak görülen Ömer Kaplan ve Veli Acar`ı kulübümüzün renklerine 3 yıllık bağlayan anlaşma yaptık.Bu oyuncularımızdan patlama bekliyorum.

Milli takımın ve Süper ligin en başarılı kalecilerinden Gaziantpespor`dan transfer edilen milli kaleci Ömer Çatkıç`ı kadromuza katmakla kale sorunumuzu büyük ölçüde çözdük. Ömer`in hırsı ve tekniği tartışılmaz. Malatyaspor`dan transfer edilen Ömer Erdoğan ve Volkan Bekiroğlu Bursaspor`un büyük umutları. Ömer Erdoğan hem zekası ile Volkan gençliği ile çok yararlı olacak. Diyarbakırspor`dan aldığımız Cumhur`un bitmek bilmeyen enerjisi ile alkışlanacağına inanıyorum.

KALOĞLU ÖNEMLİ KAZANÇ

Ezeli rakibimiz Beşiktaş`tan transfer edilen Sinan Kaloğlu geçen sezon Süper Ligde Fenerbahçe`yi şampiyonluktan eden golleri ile şov yaptı. Sinan hem fiziği hem de tekniği ile Türkiye`nin önemli golcüleri arasında yerini alacaktır.

Denizli Belediyespor`dan transfer edilen Yavuz Özkan ve Yenal Tuncer ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.İki yıldız oyuncu Türkiye Süper Lig`inde sergileyecekleri futbolla adlarından başarı ile bahsedilecektir.

Bursaspor`un geçen yıl şampiyon olmasında önemli pay sahibi olan Eser Yağmur`un gücü tartışılmaz. Eser geçen yıla oranla daha olgun ve hırslı mücadele edecek ve geçen yıl olduğu gibi tempolu oynayacaktır.

Bursaspor`un bu sezon en önemli transferlerinden biri İsmail Güldüren`dir. Bursalı kardeşimiz İsmail Güldüren Gençlerbirliği`nde ki performansının çok üstünde bir efor sarfederek gelecek nesillere örnek olacaktır. İsmail Güldüren hem fiziği hem de zekası ile defansın önemli isimleri arasında adından bahsettirecektir. Hasan Yiğit`de Güldüren gibi karakterli ve teknik bir oyuncumuz.Kendisinden yararlanacağız.

Rumen futbolcular Pancu ve Frasienanu Bursaspor`un özel oyuncuları. Her ikisinin de futbol düşüncesi muhteşem.Pancu konusunda Beşiktaş yönetimi inanılmaz destek verdi. Pancu`nun Beşiktaş`a karşı hırsı ve düşüncesi önlemez düzeyde. Bursaspor`da ilklere imza atacaklardır. Kadromuzda ki tüm oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Şov yapan ve gol yapan bir ordu kurduk.

Bursa Valisi Nihat Canpolat`ın katkısıda çok büyük. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin ile Büyük Bursaspor hedeflerine katkısı olan Canpolat kentimize uğurlu geldi. Tüm maçlarımıza geliyor.BTSO Başkanı Celal Sönmez, Bursaspor kulübü eski başkanlarından Cavit Çağlar`ın desteğini unutmamak gerekir.

Doğuş Grubu başkanı Ferit Şahenk`in yaptığı önemli desteği biliyoruz. Şahenk, benim başkanlığa yeniden dönmemde önemli bir etkisi oldu.

BEŞİKTAŞ İLE YENİ SAYFA

Burtsaspor`un borçlu olduğu bazı işadamlarının da Süper Ligde alacağımız sonuçlardan sonra yumuşayacağını ve Bursaspor`un menfaatleri için kenetleceğine inanıyorum.

Bursaspor taraftarından yeni sezonda yeni bir çehre ve destekle tribünlerde yerlerini almalarını istiyorum. Geçen yıl yönetim olarak ödediğimiz cezaları taraftarlarımız bu sezon kazandıracakları sevgi yumağı ile affettireceklerdir. Zaten olay çıkartan veya teşebbüs edenler anında tespit edilip gerekli işlemler yapılacak. Beşiktaş kulübünde çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var. şimdi yeni bir sayfa açıldı. Taraftarlarımız Türkiye`de örnek olacaklar. Beşiktaş değil kim gelirse gelsin Atatürk Satdyuımunda her maçımız şov olacak ve galibiyet için sahaya çıkacağız. Dünya çapında önemli yıldız oyuncu ile görüşüyoruz. Taraftarımızı coşturacak süper bir kadro kuruyoruz.

(Hürriyet Bursa)

04 TEMMUZ 2006 - SALI HABERLERİ

" SEVE SEVE GELDİM "

CİM BOM UYMADI

Galatasaray`da oynarken herkesin kadrosunda görmek istediği defans oyuncu Ömer Erdoğan Bursaspor`a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Cim Bom`da aradığını bir türlü bulamadığını dile getiren Ömer Erdoğan, `Galatasaray`a bambaşka duygularla gitmiştim. Oraya bir türlü ayak uyduramadım. Yönetime gidip ayrılmak istediğimi söyledim. Başka yerlerde çıkışa geçeceğimi düşünüyordum ve Malatyaspor`a transfer oldum` diye konuştu.

ZİRVEDEYDİM

Cim Bom`a futbolunun zirvesinde transfer olduğunu ifade eden Ömer Erdoğan, `Beni insanlar çok iyi tanır. Ordan ayrılma kararı aldığımda insanlar üzüldüğümü zannetti. Büyük kulüpte oynama hayalim yok. Hiç böyle bir saplantım olmadı. Ben her şeyimi sahaya koyup, formamı alnımın akıyla terleteceğim bir kulüpte oynamak isterim. Bursa`da buna uygun. Bu güzel şehirde çok başarılı olacağıma inanıyorum` dedi.

ÇOK MUTLUYUM

Malatya`da ilk yılında sakatlıklarla boğuştuğunu belirten Ömer Erdoğan, `İkinci yılda ise hemen hemen her maçta forma giydim. Ancak takımımız şanssız bir şekilde küme düştü. Amacım Bursaspor formasıyla başarılı olup burada kalıcı olmak. Ben menajerime de gelen teklifler arasında Bursaspor`u her zaman ön planda tutalım demiştim ve buraya geldiğim için de çok mutluyum` diye konuştu.

SAÇMA DÜŞÜNCE

`Küme düşen takımdan oyuncu alınmaz` söylemlerinin kendisinin de kulağına geldiğini ifade eden tecrübeli defans oyuncusu, şöyle devam etti: `Geçtiğimiz sezon 8-10 takım Süper Lig`de kalmak için son haftaya kadar mücadele verdi. Yani şimdi bu takımlardan oyuncu alamazsınız anlamına geliyor. O zaman kimden oyuncu alacaksınız ki. 3 büyüklerden zaten oyuncu gelmiyor. Ben bu düşünceyi saçma buluyorum.`

ÇETİNER FAKTÖRÜ

Bursaspor`dan teklif gelince hemen araştırma yaptığını vurgulayan Ömer, `Benim için takımın başındaki teknik patron gerçekten çok önemli. Teknik Direktör Raşit Çetiner`i hiç tanımıyordum. Hemen araştırmaya başladım. Arkadaşlarım hemen git, çok kaliteli bir teknik adam dediler. Kendisini tanıyınca şaşırdım. Çok cana yakın, futbolcuya arkadaş gibi yaklaşıyor. Bu bizler için çok önemli` dedi.

TARAFTAR MUHTEŞEM

Bursaspor taraftarına da hayran olduğunu ve bunu hiç çekinmeden her yerde söylediğini anlatan Ömer Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: `Anadolu`da bir çok kulüpte oynadım. Oralarda da seyirci var. Ancak onlar tiyatro seyreder gibi maç seyrediyorlar. Bursa`da öyle değil. Burda taraftar takıma güç katıyor. Gerekirse yaptığı baskıyla maçın skorunu bile değiştirebiliyor.`

Kaynak: Olay (so)

Maç programı şekilleniyor

Yeşil Beyazlılar, buna göre 7 Temmuz Cuma Gençlerbirliği, 9 Temmuz Pazar yurtdışından bir takım, 11 Temmuz Salı Kayserispor, 13 Temmuz Perşembe Keçiörengücü, 15 Temmuz'da da Yozgatspor'la karşılaşmayı planlıyor.

Kaynak: Bursahakimiyet (so)

DESTEK SİZDEN GOLLER BENDEN

"Artık kiralık gidip gelmekten sıkılmıştım" diyerek sözlerini başlayan 25 yaşındaki futbolcu, "Bundan sonra Bursasporlu Sinan olarak anılmak istiyorum. Yeşil Beyazlı kulübe transferim gerçekten benim için tatlı bir sürpriz oldu. Çünkü Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, bana özel idman programı vermişti. Başkanımız Levent Kızıl arayınca, hemen gelip imza attım" dedi.

ATARIM, ATTIRIRIM
    Bursaspor'un bir futbolcu açısından, 3 büyükler diye nitelenen kulüplerden bile daha iyi şartlara sahip olduğunu öne süren Sinan, şöyle devam etti: "Rakip olarak Bursa'ya geldiğimizde, taraftarlardan çok etkileniyorduk. Hayran olduğum o ateşli seyircimiz beni de omuzlarsa, futbolumla tribünleri ayağa kaldırırım. Golcülükten çok, pozisyon hazırlayan, gol attıran bir özelliğim de var. Ama Yeşil Beyazlı formayla en yüksek sayıya ulaşmayı arzuluyorum. Eser Yağmur ve Cumhur Bozacı ile Diyarbakır, Pancu'yla da Beşiktaş'tan tanışıyoruz."

HOCAMI UTANDIRMAM
    "Uyum sorunu kesinlikle yaşamıyorum. Takımdaki tüm arkadaşlar karakterli, kaliteli isimler. Bu birlikteliği sahaya yansıtırsak, önümüzde kimse durumaz. Raşit hocam benim için -Türkiye'de ayak içini en iyi kullanan oyuncu- yakıştırmasını yapmış. Kendisini utandırmamaya çalışacağım. Ayak içi özelliğim, bana çok şeyler kazandırdı. En büyük hedeflerim arasında A Milli Takım'a gitmek var. Daha 25 yaşındayım ve bunu başaracağıma inanıyorum. Taraftarlarımız beni desteklerse, ben de onları coştururum."

Savaşa hazırız

Geçen yıl yeterince forma şansı bulamadığına dikkat çeken Mehmet, "Bu sene benim açımdan çok farklı olacak. Herkes de bunu görecek. Süper Lig tekniğe dayalı olduğu için, benim açımdan avantaj. Yeni gelen arkadaşların da takıma fayda sağlayacağına inanıyorum" dedi. Altyapıdan takviye edilen Bekir Ozan da Yeşil Beyazlı takıma yükselmenin heyecanını yaşadığına belirterek, şunları söyledi: "Herkese nasip olmayan bir konumdayım. Öncelikle kalıcı olmayı, ardında da savaşarak formayı kapmayı arzuluyorum. Takımdaki ağabeylerim sağ olsunlar, her konuda bana yardımcı oluyorlar. Bu güzel ortamdan ayrılmamak için çok çalışacağım."

Nevşehir’de uğur var!

Kapadokaya'da olmaktan büyük keyif aldıklarını dile getiren Çetiner, "Buradaki şartlar çok iyi. Başka takımların da gelmesi açıkçası beni sevindirdi. Hazırlık karşılaşmaları yapma imkanımız olacak. 4-5 takımla özel maç oynamak istiyoruz" dedi.

KALICI OLACAĞIZ
    Nevşehir'in kendilerine uğurlu geldiğine inandıklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Geçen sezon başında da burdaydık ve ligi şampiyon olarak tamamladık. Şimdi Süper Lig'de kalıcı olmak ve bulunduğumuz konumun hep yukarısına çıkarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Yabancı transferi konusunda da çalışmalarımız sürüyor, birkaç gün içinde netleşeceğini umuyorum" diye konuştu.

RAŞİT HOCA BAYILTTI!

Dün sabah Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait 1 Nolu sahada çalışan Yeşil Beyazlılar, kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Çalışmaya tüm futbolcular katılırken, sağ üst adalesinde ağrıları bulunan Egemen Korkmaz, fizyoterapist Mustafa Özaka'nın kontrolünde düz koşu yaptı.

HAYDİ ASLANLARIM
    2 saat 15 dakika süren çalışmada öğrencilerini adeta pestilini çıkaran Teknik Direktör Raşit Çetiner, takımını ayakta tutmak için, "Haydi aslanlarım, haydi kaplanlarım. İyi profesyoneller, antrenmana iyi konsantre olurlar. Fıstık gibi bir hava var. Bu serin ortamdan en iyi şekilde yararlanmalısınız. Çalışma temposuna ayak uydurun ki, sıkıntı yaşamayın. İstirahatlerde iyi dinlenin, antrenmanlarda daha dinç ve kuvvetli görünün" diyerek motive etmeye çalıştı.

HAVA ÇOK SERİN
    Hava sıcaklığının yüksek olmasına karşın, düşük nem oranı nedeniyle serin bir havayla karşılaşan Yeşil Beyazlı kafileyi, en çok bu durum sevindirdi. Teknik patron Çetiner, akşam gerçekleştirilen antrenmanda ise koşuların yanı sıra taktik üzerinde de durdu. Futbolcuların idmanlarda istekli ve neşeli görüntüleri teknik heyeti memnun etti. Bursaspor, bugünü de çift antrenman yaparak geçirecek.

Fikstür çekimi Ataköy`e alındı

Futbol Federasyonu, daha önce İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı`nda düzenleneceğini duyurduğu 2006-2007 sezonu Turkcell Süper Lig müsabakalarının fikstür çekiminin 7 Temmuz Cuma günü saat 14.00`te Ataköy Olimpiyatevi`nde yapılacağını açıkladı.

SON DAKİKA : TRANSFER

Kaynak: Bursaspor.org
    Tarih: 04.07.2006

Sumulikoski ile her konuda anlaşıldı
    Basın sözcümüz Ahmet Genç Makedon oyuncu Velice Sumulikoski ile her konuda anlaşıldığını açıkladı.

Ahmet Genç, Sumulikoski`nin Menajeri Nedzmedin Memedi`nin yarın Rusya`ya giderek Zenit takımından bonservisini alacağını söyledi.1981 doğumlu Makedon orta saha oyuncusu Rusya`nın Zenit takımında oynadığı 46 maçta 1 gol attı. 1.87 boyundaki Makedon orta saha, 29 kez Makedonya Milli Takımında forma giydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Pazar günü Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde toplanacak olan Yeşil Beyazlılar, daha sonra 14 günlük kamp için Nevşehir'e gidecek

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya biz bu serkanı nie sattıkya bu sene takımın bana göre en iyisiydi orta sahayı tek başına sırtlamıştı üf ya ....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Taraftarların beklediği başarılar, bence yakın zamanda gelecek.

Ben bu sene Bursaspor'umun en az UEFA kupasına oynayabilecek ruh ve teknik kapasiteyi, ve takım içi rekabeti düşünerek önemli başarılar elde edeceğini düşünüyorum. Kaleci Ömer Çatkiç'in dediği gibi "yıldız oyuncu önemli değil ve kim daha çok ister ve kim daha çok inanırsa o kazanır". Ayrıca futbolcuların arkasında değil, yanında 2.500.000 nüfus Bursa şehri kenetlenmiş ve inanılmaz coşkulu taraftar kitlesiyle futbolcularda yalnız olmadıklarını kesinlikle biliyorlar ve bu taraftarın isteklerinin farkındalar. Artık geç kalan başarıların gelmesini temenni ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

eywallah kardesım hakıkaten sızın gıbı tarftar kıtlesı gormedım bu kadar detek helal olsun

eywallah kardesım hakıkaten sızın gıbı tarftar kıtlesı gormedım bu kadar detek helal olsun
    Böyle samimi düşüncelerin için ben de sana çok teşekkür ediyorum. Spor severlik böyle olmalı. Herkes düşüncelerini (rakip takım dahi olsa) samimi bir şekilde dile getirebilmeli diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.

Quote Originally Posted by NoFeaR_TR
    bu ne bursa aşkıdır yahu
    Bu aşk gibisi yoktur. Aslında Bursaspor taraftarları hep kendi açtıkları forumlarda takıldığı için (10'larca Bursaspor taraftar forumu var) Bursaspor aşıkları böyle ulusal forumlarda pek gözükmüyor diyebiliriz.

-------------------------------------------------------------------------

Ben taraftarımızın en çok atkı şovlarını seviyorum. Kale arkasındaki 10.000 taraftarın atkılarını kaldırıp yaptığı şov gerçekten tuylerimi diken diken ediyor. O şovun özellikle Uşak maçındaki videosunu bulursam buraya koyarım. O maçtaki taraftar görüntülerini OlayTV Final Programı Sunucusu Burak UÇAR çekmişti ve çok güzel görüntüler yakalayıp FİNAL programında yayınlamıştı. O videoları keşke Şampiyonluk VCD'sine koysalardı. Ama aşağıda linkini verdiğim videoda taraftarın yeni bir şovu. Bu da çok güzel. Ben zaten o sırada maçı izlemiyordum. Maratondan kale arkasındaki bu muhteşem şovu izliyordum. Gerçekten tüylerim diken diken oldu. Muhteşemlerdi.

T-Shirtler havada!!! (Şampiyonsun) tıkla bilgisayarına indirmeden izle...

http://www.youtube.com/watch?v=Fxn1DTILXWw&search=bursaspor

Offff ya şu sezon başlasada tekrar yapsak o şovları.

Geçen sene kombine alanlara yeni satılan kombinelerde öncelik tanındığı için Askere giden arkadaşın kombinesi de bana kaldı. O kale arkasına bende girip şovlara katılıyorum bu sene. Sabırsızlanmaya başladım şu yaz bitsede sezon başlasa.

Quote Originally Posted by teamsah
    O maçtaki taraftar görüntülerini OlayTV Final Programı Sunucusu Burak UÇAR çekmişti ve çok güzel görüntüler yakalayıp FİNAL programında yayınlamıştı. O videoları keşke Şampiyonluk VCD'sine koysalardı.
    Açıkçası ben de Şampiyonluk VCD'sine bol bol taraftar videosu bekliyordum. Ama VCD 'ye birçok şeyi sığdırabilmek için öyle kasmışlar ki taraftarların yaptıkları şovların görüntülerini çok az koymuşlar VCD'ye. Özellikle maçlara çok yer vermişler. Bu şampiyonluk VCD 'sinin çok aceleye geldiğini düşünüyorum. Belki de yerel kanallar arasındaki rekabetten dolayı.

bu ne bursa aşkıdır yahu

- V I D E O S -

http://rapidshare.de/files/7548156/b...2005.mpeg.html

açılış maçı videosu
    Tarih: Sal Mar 21, 2006 5:19 pm Mesaj konusu:

Düştüğümüz günü videosu hatırlamak pek hoş değil ama geçmişten ders almak adına koydum
    http://www.turkeyhooligans.com/thv/bursasamsun2004.mpg

İlk yarısı 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten ve 2. yarıda bulduğumuz 3 gol ile maçı 3-2 aldığımız unutulmaz Fenerbahçe maçının golleri...

http://rapidshare.de/files/19032596/fb_1-2.WMV.html

http://rapidshare.de/files/19032640/fb_2-2.WMV.html

http://rapidshare.de/files/19032675/fb_3-2.WMV.html

1992 Türkiye kupası final karşılaşmasının ilk ayağı olan Bursa Atatürk Stadındaki Bursaspor - Trabzonspor maçı...

http://rapidshare.de/files/19033238/ts_1-0.WMV.html

http://rapidshare.de/files/19033311/ts_2-0.WMV.html

http://rapidshare.de/files/19033443/ts_3-0.WMV.html

Galatasaray'ı Bursa Atatürk Stadında 5-0 yendiğimiz maçın sırasıyla gol görüntüleri...

http://rapidshare.de/files/18957688/gs_1.WMV.html
    http://rapidshare.de/files/18957821/gs_2.WMV.html
    http://rapidshare.de/files/18957953/gs_3.WMV.html
    http://rapidshare.de/files/18958072/gs_4.WMV.html
    http://rapidshare.de/files/18958241/gs_5.WMV.html

işte size süper bi tribün show..
    http://rapidshare.de/files/10258075/...rters.wmv.html

İstanbul'da bj k yi 2-1 yendiğimiz maçta Mususi'nin attığı gol...

http://rapidshare.de/files/18901142/mususi.WMV.html

1985-86 federasyon kupası final maçında tulipan'ın attığı gol...

http://rapidshare.de/files/18906562/tulipan.WMV.html
    Bursaspor - Karlsruhe (Ercüment'in fileleri delip geçen golü)

http://rapidshare.de/files/19117802/karsruhe.WMV.html

Bursaspor - Karlsruhe ( Baliç'in golü ve tribünler )

http://rapidshare.de/files/19118747/karsruhe_1.WMV.html

Bursaspor - Karlsruhe (Attığımız 3 penaltı golü)

http://rapidshare.de/files/19118948/..._pen..WMV.html
    Bursaspor - Wımbledon. 4-0 biten maçın bütün golleri

http://rapidshare.de/files/19119152/w_mbledon.WMV.html

http://rapidshare.de/files/19119251/...2.gol.WMV.html

http://rapidshare.de/files/19119296/...3.gol.WMV.html

http://rapidshare.de/files/19119425/...4.gol.WMV.html

Bursaspor - B. Jarussalem maçının golleri...

http://rapidshare.de/files/19117009/jarussalem.WMV.html

http://rapidshare.de/files/19117211/..._1._gol.WMV.ht ml

Bursaspor hayat seninle güzel parçasının taraftar fotoları ile birlikte klibi...İyi seyirler...

http://rapidshare.de/files/19538667/Film.wmv.html

http://rapidshare.de/files/19524424/CLIP0004.AVI.html

Antalya Maçından, Odam Kireç ... 9.94 Mb. (Numaralıdan Çekim)
    Sakarya maçından videolar

Odam Kireç Tutmuyor
    http://rapidshare.de/files/21139386/...5_rec.mpg.html

Buraya Kalpler konuldu
    http://rapidshare.de/files/21263339/...nuldu.wmv.html

Bursasporum hayat seninle güzel parçasının taraftar fotoları ile birlikte bir video çalışması... iyi seyirler...
    http://rapidshare.de/files/19538667/Film.wmv.html

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

ya abı sız tek kelıme harıkasınız ya keske butun takım taraftarları sızın gıbı olsa takımlarına bu kadar cok destek verse arkasında dursa ıyı gunde kotu gunde onumuzdekı sene ınsaallah hakettınız yere gelırsınız

ya abı sız tek kelıme harıkasınız ya keske butun takım taraftarları sızın gıbı olsa takımlarına bu kadar cok destek verse arkasında dursa ıyı gunde kotu gunde onumuzdekı sene ınsaallah hakettınız yere gelırsınız
    Eyvallah. Biz de tüm takım taraftarlarının bu şekilde takımlarını desteklemesiyle Liglere, maçlara renk katmalarını gerçekten temenni ediyoruz. Bizim maçlarımızda çekirdek yiyerek maçı izleyen çok az insan var. 20.000 kişilik stadyumda taş çatlasa 3-5bin kişi. Geriye kalan 15.000 kişiden fazla taraftar ayakta ve görsel şovlarla, şarkılarla destekleyerek, maç hem zevkli hale geliyor hem de görsel açıdan müthiş bir tablo ortaya çıkıyor. Bizim tüm maçlarımızda stadyum full doludur. Önümüzdeki senelerde stad kapasitesini artıracaklar. (taraftarın beklentisi 40.000) İşte o zaman bu şovları, bu şarkıları, ambiansı düşünemiyorum bile. Kalpten giderim heralde.

Güzel dileklerin için sana teşekkür ediyorum. Dediğin gibi inşallah bu taraftarın beklediği başarıları bizlere yaşatırlar. Ama şunu da belirteyim; biz Bursaspor'u her türlü seviyoruz. Bunu 2.Lige düşmesinden sonra bile tüm maçlarda stadın tamamı dolmuştur. Ayrıca deplasmanlara da binlerce taraftar takımını desteklemeye gitmiştir. İyi dileklerin için gerçekten sağol.

Teamsah paylaşımın için teşekkürler

Quote Originally Posted by johnhartson
    Teamsah paylaşımın için teşekkürler
    Ne demek abi seve seve. Rica ederim.

Abi zaten buraya koyulan videolar hep 2.Lig'teyken çekilen videolar. Düşünün ki GS,FB,BJK,TS maçlarındaki o taraftar desteğini, o cehennemi bir düşünün. Zaten böyle maçlarda yer bulmak için sabahtan gidiyorum stada.

düşününki türkiye de şampiyonluk yaşamamış bir takımız.ve o takımı seven destekleyen o kadar çok taraftar varki.biz yarın öbür gün şampiyonluğa koşacak olsak düşünün arkamızdaki taraftar desteğini.bunun tek bir açıklaması var:BİZ BURSASPORLUYUZ

Quote Originally Posted by syb
    düşününki türkiye de şampiyonluk yaşamamış bir takımız.ve o takımı seven destekleyen o kadar çok taraftar varki.biz yarın öbür gün şampiyonluğa koşacak olsak düşünün arkamızdaki taraftar desteğini.bunun tek bir açıklaması var:BİZ BURSASPORLUYUZ
    Çok güzel dile getirmişsin. İnş.yakın zamanda şampiyon olur ve her sene şampiyonluğa oynayan bir futbol kulübü haline geliriz. Şampiyonluğa ulaşmada her türlü destek fazlasıyla var. Taraftar desen taraftar, para desen para, tesis desen Türkiye'nin en iyi tesisi Aralık / 2006 'da hizmete girecek. Yerel basın desen Türkiye'nin en iyi yerel basını. Eksik olan "İNANMAK ve HEDEF".

Benim tezahüratlardan en çok sevdiklerimden bir tanesi SAMANYOLU. Aşağıya linkini koydum. Maraton + Kale arkası işbirliğiyle 19.800 kişilik bir koro ve Atkılar havada. Muhteşem.

SAMANYOLU SHOW

http://www.youtube.com/watch?v=_xce059nz44&mode=related&search=bursaspor

" GÖZLERİNDEN OKUNUYOR! "

DOPİNG ETKİSİ YAPTI

Yeni sezona yoğun tempoda hazırlanan Bursasporlu futbolcular, önceki gün Atatürk Stadı`nda yapılan antrenmanda taraftarın gösterdiği müthiş ilgiyle adeta moral buldular. Nevşehir kampı öncesinde iki grup halinde sağlık sponsoru Acıbadem Bursa Hastanesi`nde bir dizi teste tabi tutulup, kontrollerden geçen yeşil beyazlıları daha şimdiden hırs basmış durumda.

BURSASPOR FARKI

Süper Lig`in şampiyonu Galatasaray`ın ilk antrenmanını 150 taraftar önünde yaptığı gün 2 bine yakın taraftarıyla kucaklaşan Timsahlar, bu sezon özellikle Atatürk Stadı`nda müthiş atmosfer yaşayacaklarına inanıyorlar. Dünkü sağlık kontrollerine katılan futbolcular özellikle efor testinde gösterdikleri performansla dikkat çekerken, taraftarın ilgisinden duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

HEYECAN VERİCİ

Bursaspor`un muhteşem bir taraftara sahip olduğunu belirten yeni transferler, `Bizim arkamızda böylesine bir güç olduktan sonra kimse bileğimizi bükemez. O muhteşem taraftarın önünde futbol oynamak için şimdiden sabırsızlanıyoruz` dediler. Bu arada Timsah`ın yeni isimlerinden Sinan Kaloğlu ile Ömer Çatkıç böylesine ateşli bir taraftar önünde oynayacak olmanın kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.

HEPSİ TURP GİBİ

Acıbadem Bursa Hastanesi`ndeki dünkü kontrollere Ömer Çatkıç, Sinan Kaloğlu, Yavuz Eraydın, Ömer Erdoğan, Ömer Aysan Barış, Orhan Alemdar, Volkan Bekiroğlu,Yavuz Özkan, Mehmet Yılmaz, Veli Acar, Yenal Tuncer ve Ömer Kaplan katıldı. Biokimya, Mikrobiyoloji, Radyoloji, Elektro Kardiyogram, EKO Kardiyogram, Eforlu EKG testlerine tabi tutulan futbolcular, nöroloji, göz, ortopedi ve travmatoloji, genel cerrahi ile iç hastalıkları bölümlerinde kontrolden geçtiler geçti.

Sayfa 2 / 25 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri