Nobre başlı başına gereksiz ve yanlış transferdi. Baki Mercimek o takımda nasıl oynar bilmiyorum. Fahri, Burak ve Delgado transfeleri tamam ama diğer transferleri gereksiz buluyorum.Originally Posted by SaMaNYoLu
Nobre başlı başına gereksiz ve yanlış transferdi. Baki Mercimek o takımda nasıl oynar bilmiyorum. Fahri, Burak ve Delgado transfeleri tamam ama diğer transferleri gereksiz buluyorum.Originally Posted by SaMaNYoLu
Bencede 30 Temmuz Ak kaşık kara kaşık ortaya çıkarıcak birazcık... tabi gönlum GS den yanainş yenıcez.
Nobre bitirici bir santrafor Son vuruşlarda ondna iyisini göremıyorum kafa toplarındada çok etkılı lig basladıgında en golcunuz o oLucak emın ol..Originally Posted by ermoon
baki mercimek ilk defa izledım begenmedım... iyi bir yedek klubesı futbolcusu olabılır.. Sadece Bobo yu almsaydılar daha iyi olurdu düşüncesındeydım.. Nobre G.güleç ikilisi süper olurlrdı arkalarında burak Ibrahım Akın :S müthiş ofans bir takım olacaktır emın oL.
En golcünüz o olucak? Ben GalatasaraylıyımOriginally Posted by SaMaNYoLu
neyse,
Nobre ve G.Güleç ikilisi iyi diyosun peki Delgado'yu ne yapacaklarİşte benim demek istediğin şu, Nobre bitiricilik etkili vs. iyi futbolcu olabilir. Ama Fenerbahçedeyken onu o paslar besleyen birisi vardı. Bu Nancy maçında izlediğim kadarıyla pek etkili olamayacak ama daha lige var tabi..
Bobo, G.Güleç, Delgado, İbrahim Akın ve Burak gibi forvet bolluğunda ben olsam Nobreyi oynatmazımda. Tabi yine hocanın bileceği bir karar![]()
pardon bjklı sandım senı... Bende Boboyu begenmıyorum Sıradan bır santrafor gelıyor bana... gelelım delgado meselesıne.
Nobre Göhkan Güleç
Ibrahım Akın Delgado Burak
Kleberson
fahri tatan i.toroman g. zan . ibrahım üzülmez
kaleci
nasıl kadro![]()
Güzel fakat biraz daha oynayalım
Defans'a Koray'ıda alalım..
güzelbeşiktaş için hayırlı olsun
Beşiktaş'ın en büyük sorunu hala söylüyorum defansı.. Türkiye'de yabancı stoper olmadan başarıya ulaşan takım ben hatırlamıyorum.. Geçen sene G.Saray'da Song-Tomas, Fenerbahçe de -kimse beğenmese de - Luciano, Uche-Högh, Ronaldo-Zago, Popescu vs.. vs..
Türkiye de oyunu geriden yönlendirebilecek, savunmasının yerleşimini sağlayacak yerli stoper yok.. O yüzden Teknik adamların genelde ilk yaptığı transferler Stoperler..
Tigana ise elinde ki stoperlere güveniyor. Sonuç itibarı ile tek tek baktığımızda Beşiktaş'ın stoperlerine kötü demek mümkün değil.. -Özellikle Koray'ı ben çok beğeniyorum.. Teknik Adam için de çok büyük bir avantaj, oyuncu değişikliğine gitmeden Koray'ı öne çekip 3'lü savunmaya dönebilirsiniz.. -
Ama İ.Toraman, Gökhan Zan vs.. vs.. Bunların yanına mutlaka yabancı bir stoper gerekecektir.. Takım savunması artık öneli futbolumuzda fakat yerleşim için sahada bir oyuncunun liderlik etmesi gerekiyor..
Popescu.. Onun gibisi gelmedi herhalde Türkiye'ye.. Umarım onun gibi yabancılar gelir de Türk stoperleri kendilerini daha fazla geliştirir..
Not: Türkiye'nin yurtdışına gönderdiği 2 tane stoper var sanırım.. Tolga Türkiye'ye döndü.. Alpay ise Almanya 2.Liginde oynayacak..
bence 30 temmuzda galatasaray alcak kupayı.
Shenshebek dediklerine katılıyorum. Beşiktaş'ın bana göre tek zaafı aynı bölgelere tonlarca gereksiz futbolcu almasıdır. Geçen sene ki kadronun üstüne bir kaç takviye ile özellikle defans bölgesine takviyeyle çok iyi yerlere gelirdi takım. Delgado, Burak, Fahri bana göre olum transferler ama dediğin gibi defans bölgesine kaliteli yabancı biri alınmalıdı. Daha transfer dönemi bitmedi elbet eksik yönlerini görüp kadrolarına birilerini katmaya çalışırlar..
ermoon transfer dönemi bitmedi ama Tigana savunmaya oyuncu istemiyor sanırım.. Onun istediği bir sol kanat oyuncusu.. -Herhalde İ.Akın'dan o da umudunu kesmiş..- Kanatlardan yeterince atak yapılmazsa Nobre transferi başarısız sayılabilir.. çünkü Nobre özellikle ceza sahası içinde çok etkili bir oyuncu. Tabi yaptığı presle karşı takıma çıkma imkanı vermiyor ama Beşiktaş onadan golcü olarak yararlanacaksa kanatları iyi kullanmalı.. Tigana da bu yüzden kanada oyuncu istiyor..
Beşiktaş yabancı bir stoper almayacak bence ve yine hata yapacak.. İnşallah ben yanılırım..