Olm değil AOL Arena Nou Camp bile olsan tıs gelirsin.Ha ilk maçtaki gibi yine yanında bi bal kavanozun olursa bişey deyemem.Bende vaart ı durduracak adam yok ama futbolcu çoookk
...
Olm değil AOL Arena Nou Camp bile olsan tıs gelirsin.Ha ilk maçtaki gibi yine yanında bi bal kavanozun olursa bişey deyemem.Bende vaart ı durduracak adam yok ama futbolcu çoookk
...
Ne bal ı olm deplasmanda 3-1 yendim işte daha nolsun neresinde bal war ayrıca sendekilere ben futbolcu bile demiorumhepsi 5 e 10
![]()
Olm bi kere o 3-1 deil 3-2 aç fikstütü bidaa bak.Hem o maçta benim üstün oynadığımı sende bilion olm yeme şimdi beni.Ayrıcaaaaa!!!Ligin bitiminde sıralamada ligi benim 5x10 larımın altında bitireceğin için üzgünüm...
Son dk balıgını unuttum ayrıca ne senin üstünlügü be yuh artık
2 golünde bos kaleyebelesci seni
![]()
Yürü lem ne beleşi.2side pozisyondu bi kere.Kaleciden dönen topu tamamladı adamım.Hem ona beleş değil takip edicilik denir![]()
Gec o işi halk dilinde ona belescilik denir![]()
Yaw olm tamam görüşcez 2. maç.Ama bak tekrar söylüyom.O kavanozu bırak elinden öle gel![]()
...
3-4 hafta sonra macımız war senle AOL ARENA da nasıl cıkacaksan o muhtesem stadtan![]()
Ben stad mtad gazlamam abi.Gelirim-Alırım-Giderim.Olm bak bu üçlemi iyi ezberle haa.Sonra zorluk çekmezsin
...
Schalke arena da alamadıgın AOL Arena damı alcan![]()
O elindeki kavanozu bırak.İstediğin yerde alırım...
Sen benim stadı samiyenmi sandın alıp gitcen 50 bin kisiye oynuorum ve büyük destekleri oluor ehuehu![]()
No problem dostum.Bende benim en fanatik grubu getiririm.Sahaya komfeti attırırım. Yakarım ulan orayı!!
![]()
25 bin güvenlik görevlisi war ayrıca benim stadta adamı taslarlar o bi grup taraftarın girer ama cıkamaz![]()
![]()
Ohaaa ulan.Senin stadında yarısı güvenlik görevlisiymiş.Olsun yinede stada HSV formalarıyla girerler.Sonra....allaaahhhhhh.Stad yerle bir
![]()
hehe mahwetcem seni o stadta hazırla kendini![]()
Ülen ateş olsan cürmünü yakamazsın.Senide..., taraftarınıda..., 25.000 güvenlik görevlinide
..... Hepiniz ağlatcam ulan
...
O çimlere gömülecek ilk takım sen olmayacaksın üzülme hehe![]()
Tabi sen anca bielefeld i, kaiserslautern i gömersin.Geleyim ben.Sen hele o zamana kadar gömebildiğini göm.Çünkü ben geldiğimde...
![]()
Seni Bayern i hepinizi gömecem hepinizi aglatcam cok kan akacak cok![]()
Çok kan akacak ama hepsi senden akacak...
bence fm deki en ii defans ki ztn ben bu adamı her yerde sölüyorum.
dikkat ette senden akmasın hehe![]()
Hele şükür benimle aynı şeyi düşünen biri çıktı.Ya bide şuda var eminim, ben konuyu açtığımda Rio dan bile daha iyi dediğimde bazı arkadaşlar yok artık falan dediler, şunada eminimki 1 kez bile oynatmadılar King i.Oynatmayan arkadaşlara bi daha söylüyorum; KESİNLİKLE DENEYİN.Ve şundanda şüphe yokki 2007 de daha da güzel yapacaklar King i.Yani istatistik olarakda Rio yu geçecekOriginally Posted by cüneyt11
...
ledley king i 1 sezon oynattım ve biraz daha zorlasa gol kralı olacaktı...ewet ciddiyim gol krallığı...king i gerçek mevkisi dc oynattım ama adam her maç ya korner ya da duran toptan kafa golu atıyordu...düzgün bi set pieces çekerseniz oyunculara ve topları king e ortalarsanız sonuç belli..GOOOLLLL!!!hava toplarında çok üstün bi adam...
arkadaşlar burası mahalle kavgası laf yarışı yapacağınız yer değil insanların paylaşım danışma yeri lim10 ve captain10 sözüm size oyunda uzmanlığınız vs. benim hiç umrumda deil ama ben bu konuya baktığımda sizin laf dalaşınızı değil oyuncu hakındaki yorumları sorunların çözümünü görmek isterim.
Oyuncu hakkındaki yorumlar zaten var istersen onları okuyabilirsin. Bi yorum daha ekleyeyim King iyi oyuncu ok ?
Dostum bu kadar bıdı bıdı yapmışsın da...Hani, senin yorumun nerdeOriginally Posted by bjk_melo_151
![]()
Originally Posted by Lim10
![]()
![]()
![]()
Lim10 mucux
anton ferdinandı da deneyim farkı izleyin