Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: Kayserispor'un intertoto ve Uefa macerası

Şu medyaya deli oluyorum ya. Fbnin hazırlık maçını vermelerine birşey demiyorumda gidip oryantal star mıdır nedir onun yerine Kayseri'nin maçını verseler ya!. Neyse heralde Kayserideki maçı yayınlarlar . Kayserispor çok rahatlıkla turu atlar.Birde maçı izleyenlere birşey soracağım.87. dakikada[yanlış olabilir son dakikalarda olduğunu biliyorum]Iglesias boş kaleye golü atamamış galiba. Nasıl bir pozisyondu o?

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

kayseri de rahat tur atlarız istenilen sonuç alındı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara-Batıkent

Thumbs up

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    kayseri de rahat tur atlarız istenilen sonuç alındı
    Kesinlikle öyle...Kayseri'ye çok başarılar buradaki maçta da...İnşallah istediğimiz sonucu alıp UEFA'ya gideriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kayseri çıkacağına inanıyorum burda farklı yenerler onları
    [SIGPIC][/SIGPIC]

S-B-Z Misafir

kayseriye başarılar,özellikle yunan rakibi elemek çok büyük bi zevk olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah eleyecek kayseri,kayseriye başarılar

Nesil
    2006

inş eleriz ya anti yunan

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kayseri kesin bunları geçer ama birde taraftar desteği olsa geçen maç stad bomboştu ilk avrupa başarılarını alan takımın stadı boş olursa bu işin sonu gelmez gelse bile güzel olmaz umarım bu sefer taraftar aynı hatayı yapmaz stadı hınca hınç doldurur orayı rakip takım için cehenneme kayserispor için bayram yerine çevirir

Nesil
    2006

Stad gene dolmayacak heralde ya :S:S

Nesil
    2006

Default Kayserispor'un UEFA için son sınavı!

Kayserispor UEFA Kupası yolundaki son sınavına bugün çıkıyor. Tarihinde ilk kez Avrupa'da mücadele eden Kayserispor, İnter Toto 3. tur ilk maçında 0-0 berabere kaldığı Yunan Larissa’yı konuk edecek. Saat 18:00'de başlayacak karşılaşma Kanal D'den naklen yayınlanacak. Kayserispor turu geçerse bu sene UEFA Kupası'nda Türkiye'yi Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra temsil edecek olan 3. takım olacak.

Tarihi bir başarıya imza atmak istediklerini söyleyen Kayserispor Başkanı Recep Mamur, "Kuruluşumuzdan 40 yıl geçtikten sonra ilk kez Inter Toto'ya katıldık. Larissa'yı elediğimiz takdirde ilk kez UEFA Kupası ön eleme maçlarına kalacağız. Böylesi muhteşem başarılara imza atacak bir takıma destek verilmesi gerektiğine inanıyorum. Kayserispor'u sevenleri, Kayserili olanları, tarihe tanıklık etmek isteyenleri tribünleri doldurmaya ve bize destek vermeye çağırıyorum" dedi.

Kayserispor'da Johnson'un sakatlığı tamamen geçerken, kaptan Bülent’in durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle belirlendi: Kale arkası: 5 YTL, açık tribün: 10 YTL, kapalı tribün: 30 YTL.

Kayserispor:
    İvankov
    Reşad
    Aydın
    Johnson
    Fatih Ceylan
    Mehmet Topuz
    Kamber
    Ragıp
    Bülent Bölükbaşı
    Gökhan
    Muhammed Hanefi

Larissa:
    Christopoulos
    Dabizas
    Vallas
    Gkikas
    Gkalitsios
    Ziagos
    Alexsandru
    Kalancis
    Gavrilopulos
    Aloneftis
    Katsiaros

Stat: Atatürk
    Saat: 18.00
    Yayın: Kanal D
    Hakem: Einwaller Thomas (Avusturya)

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

inşaallah turu atlayacaklar..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

maç başladı beyler hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

haydi kayseri be at 3 tane bitir işi

Evet evet.. İnanın İnanın Çocuklar diye başlıyoruz
    Geçeriz çok rahat..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

yahu burayı görmesem maçı unutcaktım ben saat dah 2-3 falan sanıyom.

inşallah çıkacak kayseri....
    "YÜCE ATATÜRK"

Gökhan Ünal insan değil
    2.golü gördünüz mü? Bişi demiyorum

Mükemmel bir maç oldu. Ertuğrul hoca Kayserispor'u gerçekten takım yapmış. Anadolu takımlarında Denizlispor ve Gençlerbirliğinden sonra bu sene UEFA kupasında en son noktaya kadar ilerleyecek tek takım olacaktır. Gökhan Ünal'ından Mehmet Topuz'una hepsi mükemmel oynadı. Gökhan Ünal seneye 3 büyüklerden birine veya avrupaya transfer olursa şaşmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Tebrikler Kayseri'ye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kayseri UEFA'da

Kayserispor evinde 0-0'ın rövanşında Yunan ekibi Larissa'yı 2-0 mağlup etti ve UEFA kupasına katılma hakkını kazandı. Tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarında mücadele eden Kayserispor hızlı başladığı maçta 32. dakikada Gökhan Ünal'ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da güzel oyununu sürdüren Kayserispor Gökhan Ünal'ın 81. dakikada attığı müthiş golle skoru 2-0'a taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve Kayserispor bu sonuçla ülkemizi UEFA'da temsil edecek 3. takım oldu.

Kayseri seyircisi de üzerine düşeni yaptı, tribünleri tıklım tıklım doldurdu ve takımlarını 90 dakika boyunca destekledi.

bende tebrik ediyorum can-ı gönülden. artık UEFA da 3 takımımız war.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

gerçekten Gökhan şahane. attığı 2. gol çok güzeldi bir de kaçırdığı bir pozisyon vardı karşı karşıya orada da savunma oyuncusunu geçişini çok beğendim.

Kayseri'ye UEFA Kupasında başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Maçı izlemediğime üzüldüm Kayseri ilk avrupa serivenine güzel başladı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik inşallah Uefada gruplara girme başarısını gösterir tebrikler KAYSERİSPOR

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

harika bir gol attı gerçekten uefa da inşallah başarı yakalarlar

Nesil
    2006

Arkadaşlar internette o golü bulacağım bir site biliyorsanız ve söylerseniz sevinirim çok merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tbr. kayseri inş. UEFA da da aynı başarı gelir

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

tebrikler kayseriiim... yüregimiz kalbimiz hep seninleee...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İvankov:Harikaydı çok beğendim
    Toledo:Maçın yıldızıydı takdir ettim
    Johnson:Çok iyi iş çıkardı
    Rashad:Oyuna sonradan sonradan girmesine rağmen oyuna çabuk alıştı
    Tayfun:O da iyidi
    Mehmet Topuz:Çok güzel oynadı verdiği paslar güzeldi
    Fatih Ceylan:Sol da müthiş oynadı sadece sol da oynamadı sahanın her yerindeydi
    Ragıp:O da iyi işler çıkardı
    Bülent Bölükbaşı:O adeta gemisini kurtaran kaptan müthiş oynadı her zaman ki oynadığı gibi
    Iglesias:O da iyi oynadı indirdiği kafa topları da güzeldi tam bir forvet oyuncusu bazı pasları hatalı da olsa Kayserispor da iyi işler çıkartabilir
    Gökhan Ünal:Attığı 2 golle büyüledi her zamanki gibi kalitesini gösterdi
    TEŞEKKÜRLER KAYSERİSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserispor'u tebrik ederim. Helal olsun. Türkiye'mizi UEFA'da 3, Şampiyonlar Ligi'nde 2 takımımız var. İnşallah avrupada başarı gelir
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

28 temmuzdaymış kuralar

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

eleme turlarında işi zor olacak ama inşaallah geçer turları..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inş. dişine gore bi rakıp gelirr

Nesil
    2006

Default "UEFA'da da başarılı olacağız"

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, İntertoto Kupası'nda elde ettikleri başarıyı UEFA Kupası'nda da sürdürmek istediklerini belirtti.

Mamur yaptığı açıklamada, Kayserispor'un tarihinde ilk kez bu tür bir başarı elde ettiğini, Kayseri ve Türkiye adına mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti.

Başarılarını UEFA Kupası ön eleme maçlarında da sürdürmek için çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Mamur, ''Kadromuza güveniyoruz, İntertoto Kupası'nda elde ettiğimiz başarıyı UEFA Kupası'nda da sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

İntertoto Kupası'nda eledikleri Yunanistan'ın Larissa takımı ile örnek dostluklar kurulduğunu, maç öncesi ve sonrasında centilmenlik rüzgarları estiğini belirten Mamur, Yunan takımın yöneticileri ile kurdukları dostluğu bundan sonra da sürdüreceklerini vurguladı.

Larissa takımı yöneticilerini UEFA Kupası ön eleme turunda Kayseri'de yapacakları karşılaşmaya da davet edeceklerini bildiren Mamur, şunları söyledi: ''Rakibimiz Yunan takımı olunca, bazı kesimlerde endişe uyanmıştı, ancak orada oynadığımız ilk maçtan itibaren Yunan rakiplerimizle aramızda çok iyi dostluklar gelişti. Onlar bizi Yunanistan'da çok iyi ağırladılar. Biz de burada onları en iyi şekilde misafir edebilmek için elimizden geleni yaptık. Maç öncesi ve sonrasında tamamen dostluk hakim oldu. Yöneticilerle birbirimize telefon numaralarımızı ve adreslerimizi verdik. İlişkilerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. UEFA Kupası'nda Kayseri'de oynayacağımız maça onları da davet edeceğiz.''

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri