o zaman türk milli takım menajeri ol kendi takımın coştursun[ Siz denemeyin menajer olunca olmuyo pek değişmiyo ama izlemeyedevam edin ]
o zaman türk milli takım menajeri ol kendi takımın coştursun[ Siz denemeyin menajer olunca olmuyo pek değişmiyo ama izlemeyedevam edin ]
İLGİnçÇ......![]()
![]()
ilginç birşey
vallaha ilginci falan yok,, ben hep yapiyorum ve yapacam,,, bakin mesela
MILLI TAKIM SON MACI, yenmeli ALBANIA(arnavutlugu) ama ne oldu maci izelemdim bizimkiler BERABERE kalip yunanlarin yenmesiyle 3 ncu olarak gruptan cikamadi !!!
yaaa iste boyle, eger arnavtuluk macini izleseydim simdi turu gecmisti milli takim onlara fark atarak belkide![]()
Gerçekten ilginç ve gerçekçi...
yusuf sen bu oyunu yemiş yutmuşsun be biraderim!!!Ben de diyorum bu appiah nasıl her maç 10'la oynadı dünya kupasında.(gana ile World Cup aldım da fener'in de başındaydım)
iyiymiş. Ben bugüne kadar hiç denememiştim böyle birşey
guzel fıkır bı denemek lazım
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ben denedim kesinlikle fark war yani oyuncu daha istekli oluyo bide adamın morali ne olursa olsun en dusuk iyi oluyo denemenizi mutlaka tavsiye ederim...
bulan arkadasa tesekkurler
enteresan....
Yusufislam kardeş doğru tesbit etmişsin bu cm serilerindede böyle hatta ben avrupadan takımlar yönetiğimde fenerbahçenin avrupa maçlarını izlerim ve sonuç %80 galibiyetle biter..
vay be güzel olaymıs ben dikkat etmemiştim hiç buna
çok ilginç bişey
Denemek lazım![]()
entrasan...
Originally Posted by yusufislam
03-04'ten beri özellikel türk milli takımı ve oyuncularımın maçlarını hep wiew yapardım bence doğru![]()