Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: izlerseniz daha iyi oynarlar !!!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

o zaman türk milli takım menajeri ol kendi takımın coştursun [ Siz denemeyin menajer olunca olmuyo pek değişmiyo ama izlemeyedevam edin ]

İLGİnçÇ......

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

ilginç birşey

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

vallaha ilginci falan yok,, ben hep yapiyorum ve yapacam,,, bakin mesela
    MILLI TAKIM SON MACI, yenmeli ALBANIA(arnavutlugu) ama ne oldu maci izelemdim bizimkiler BERABERE kalip yunanlarin yenmesiyle 3 ncu olarak gruptan cikamadi !!!

yaaa iste boyle, eger arnavtuluk macini izleseydim simdi turu gecmisti milli takim onlara fark atarak belkide

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Gerçekten ilginç ve gerçekçi...

yusuf sen bu oyunu yemiş yutmuşsun be biraderim!!!Ben de diyorum bu appiah nasıl her maç 10'la oynadı dünya kupasında.(gana ile World Cup aldım da fener'in de başındaydım)

iyiymiş. Ben bugüne kadar hiç denememiştim böyle birşey

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

guzel fıkır bı denemek lazım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ben denedim kesinlikle fark war yani oyuncu daha istekli oluyo bide adamın morali ne olursa olsun en dusuk iyi oluyo denemenizi mutlaka tavsiye ederim...
    bulan arkadasa tesekkurler

enteresan....

Yusufislam kardeş doğru tesbit etmişsin bu cm serilerindede böyle hatta ben avrupadan takımlar yönetiğimde fenerbahçenin avrupa maçlarını izlerim ve sonuç %80 galibiyetle biter..

vay be güzel olaymıs ben dikkat etmemiştim hiç buna

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

çok ilginç bişey

Denemek lazım

entrasan...

Quote Originally Posted by yusufislam
    simdi ben bir teknik direktorum ok
    ayni adriano olayinda oldugu gibi dusundum eger bu bir smilasyon oyun ise ve gercegi gore ayarlanmis olmasi ozellikleri var hani

eee bende ne yaptim, simdiye kadar FMi oynadigim 3 yil boyunca hep milli takimimin onemli maclarini izliyordum, boylece benim oyuncularim daha iyi oynadigini farkediyordum

eger birde avrupa kupalari alip en iyi teknik direktorler arasina girdiyseniz, siz o stadyumda mac izlerseniz ve o takim inanilmaz motive oluyo gibi, neden mi ?

simdiye kadar hep turu atladir kupalara gittiler yada cok ama cok zor yenildiler !!

ben APPIAHtan dolayi Ghanayi takip ettim finalde Italya'yi 0-2 yenip kupayi aldilar 2006da !!!!!

deneyin gorun, cunku siz en iyi hocasiniz en karizmatik, buyucusunuz, hersey elinizden gelir geliyor!!! o dunya sizin cunku !!!

03-04'ten beri özellikel türk milli takımı ve oyuncularımın maçlarını hep wiew yapardım bence doğru

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri