walla juveye helder postigayı aldım adam bi sezonu golsüz bitirdi..(en az 22 maç oynadı dier oyuncular sakat die..)20m dolar wermiştim..
walla juveye helder postigayı aldım adam bi sezonu golsüz bitirdi..(en az 22 maç oynadı dier oyuncular sakat die..)20m dolar wermiştim..
kerlon&recoba
Semih Sentürk,Appiah,Selcuk Sahin,Zafer Biryol
Bir ise yaramiyorlar![]()
emre belözoğlu....
ugur yildiri kötümü dedi biri ! şuana kadar 8 maçta 15 gol attı 5-6 sı duran toplardan dierleri normal .. forvete koyun ne iyi işler çıkarıo
hasan sas. O kadar guvendim ama kalkip da bi mac koparmadi yaw. Sora da bi sakatlandi adamin pace'i 8'e dustu hem de daha 2007'de![]()
ivica olic
ben interi sırf adriano için aldım adriano 21 maçta 4 gol atabildi tam bi kayal kırıklığı![]()
ailton,umut bulut
edinho iyi bir dfans özellıklerıne sahıp tonla para verdım 9mn € fakat hep adam kacırarak gol yıyorum ve durmadan penaltı yaptırıo tamamen hayal kırıklıgına ugradım mıllıde olamadı kımseyede satamıom battım battım..
Hepimizin FM ' de alıp , oynatıp beklediğimiz verimi alamadığımız oyuncular vardır. Benimkiler:
--Ze Roberto
--Patrick Vieira
--Ronaldinho
--Önder Turacı
--Ergün Penbe
Siz de sizi hayal kırıklığı yaşatan oyuncuları bu başlıkta açığa vurun![]()
![]()
Şimdiden paylaşım için teşekkürler.
sasa ilic ve suat usta
Suat Usta'yı oyuna başlar başlamaz satmak en iyisi![]()
Uğur Yıldırım,Mancini,Nuri Şahin....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
abi ugur yıldırım bende süper ergün de öle ronaldinhoyu da anlamadım ama neyse
be yazim
faty die bi adam almıstım
alou diarra
necati
orhan ak
ferhat
d'alessondro
bu kadar
siz ronaldinho yu oynatamıonuz adamı mc mr bi mevkiye sıkıştırırsanız oynamaz yaratıcılığını ve serbest rolünü açın kafasına göre takılsın o zaman yoktan war edio takımı
böyle bir konu var. http://forum.turksportal.net/vb/show...+k%FDr%FDkl%FD
Arama yapmadan yeni konu açmayalım....
Konular birleştirilmiştir....
"YÜCE ATATÜRK"
totti
aimar
yıldıray
forlan
semih
kobiashvili we didier drogba.
marek hainz
recoba guzman